OxiMrub.com

Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?

PMI este necesar pentru plăți mai mici în avans.

PMI reprezintă "asigurarea ipotecară privată". Societățile ipotecare imobiliare solicită, de obicei, împrumutătorilor să scoată PMI dacă plătesc mai puțin de 20% din valoarea casei ca plată în avans. Creditorul PMI va plăti creditorul ipotecar dacă debitorul nu primește creditul. Puteți calcula PMI cu un calculator sau utilizând o formulă. Formula PMI este de fapt mai simplă decât o formula ipotecară cu rată fixă.

1

Aflați raportul împrumut-valoare sau LTV-ul casei dvs. "L" este suma pe care o împrumutați versus "V" sau valoarea casei tale. De exemplu, dacă casa dvs. are o valoare de 500.000 de dolari și ați pus doar 50.000 dolari, atunci datorați compania ipotecară 450.000 de dolari. Găsiți raportul LTV prin împărțirea valorii împrumutului la valoarea casei. Apoi multiplicați răspunsul cu 100. 450.000 / 500.000 = 0.9 0.9 X 100 = 90% LTV

2

Uită-te la masa PMI a creditorului. Creditorii dau seama cât de mult trebuie să plătești PMI consultând graficul. De exemplu, un nivel de LTV de 90% poate justifica un PMI de 0,0075%.

3

Înmulțiți-vă creditul ipotecar cu rata specifică a PMI conform diagramei creditorului. De exemplu: 450.000 x 0.0075 = 3.375 $ Veți datora 3.375 de dolari pe an pentru PMI.

4

Împărțiți suma anuală a PMI cu 12 pentru a afla suma dvs. lunară PMI. De exemplu: 3.375 dolari / 12 = 281.25 dolari pe lună

Lucruri de care ai nevoie

• Calculator

Bacsis

• Fiecare creditor PMI are o diagramă care detaliază rata PMI.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum scap de pmi pe ipoteca mea?Cum scap de pmi pe ipoteca mea?
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Dacă puneți 25% în jos pe un credit ipotecar primiți în mod automat calificatDacă puneți 25% în jos pe un credit ipotecar primiți în mod automat calificat
Regulile de asigurare a creditelor ipotecareRegulile de asigurare a creditelor ipotecare
Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?
Cum pot calcula plățile ipotecare la domiciliu?Cum pot calcula plățile ipotecare la domiciliu?
Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?
Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?
Cum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci aniCum să eliminați asigurarea ipotecară după cinci ani
» » Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?
© 2022 OxiMrub.com