OxiMrub.com

Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?

Programele guvernamentale pot oferi ajutor dacă locuința ta are un capital negativ.

Având un sold ipotecar care este mai mare decât valoarea curentă a casei dvs. este cunoscut ca o "poziție negativă în capitaluri proprii". Este, de asemenea, menționată ca fiind "sub apă" sau "cu capul în jos" pe ipotecă. Indiferent cum o numiți, nu este o situație bună. Există unele programe guvernamentale care pot oferi unui proprietar de case o ușurare din această situație.

Programul de refinanțare HARP

O modalitate de a obține o ușurare este să vă îmbunătățiți termenii ipotecării prin refinanțarea acesteia, dar majoritatea creditorilor ipotecari nu vor refinanța cu capitaluri negative. Programul guvernamental federal "Making Home Affordable" oferă Programul de refinanțare la domiciliu, numit HARP, proprietarilor de case în această situație. Un credit ipotecar HARP vă va reduce plățile lunare fie prin scăderea ratei dobânzii, fie prin întinderea numărului de plăți. În unele cazuri, ar putea fi benefică reducerea ratei dobânzii plus scăderea numărului de plăți. Acest lucru permite ipotecii să fie plătită mai devreme.

Efectuarea reducerii principale a programului la prețuri accesibile

Dacă o refinanțare nu vă poate oferi suficientă ușurare, atunci o altă modalitate de a vă reduce plata lunară a ipotecii este să eliminați o parte din soldul principal. Acest lucru se realizează printr-o modificare a ipotecii prin programul "Making Home Affordable". Rezultatul este plățile lunare mai mici pentru a vă ajuta să vă păstrați locuința sau să vă poziționați într-o poziție pozitivă pentru a permite o vânzare regulată a casei dvs. Acest program este disponibil numai dacă documentați că aveți probleme cu plata plăților actuale de ipotecă și că vă puteți permite modificarea plăților mai mici.

Reducerea principală CalHFA

Agenția de locuințe din California, de asemenea, oferă un program principal de reducere prin modificarea ipotecii. În afară de a arăta că vă aflați într-o poziție de capital negativă, trebuie să îndepliniți și eligibilitatea pentru restricționarea veniturilor. Venitul dvs. de familie nu poate depăși 120% din venitul mediu al județului în care locuiți. Trebuie să ocupați locuința ca primă reședință, dar sunt eligibile clădiri cu până la patru unități. Condițiile și casele mobile atașate permanent sunt, de asemenea, eligibile.

Acasă Affordable Foreclosure Programul Alternativ Short Sale

Dacă aveți nevoie să vă vindeți casa, atunci o soluție scurtă ar putea fi o vânzare în lipsă. O vânzare în lipsă este locul în care compania ipotecară vă permite să vă vindeți locuința pentru un preț mai mic decât soldul ipotecar. Un tip special de vânzare în lipsă este disponibil prin intermediul programului alternativ Home Exclusive Foreclosure. Este diferit de cele mai multe vânzări rapide, deoarece nu veți fi legal răspunzător pentru deficitul de credit ipotecar, iar compania ipotecară vă va anunța în prealabil ce este prețul de vânzare acceptabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De câte ori pot să mă calific pentru a face un program accesibil acasă?De câte ori pot să mă calific pentru a face un program accesibil acasă?
Opțiunile de refinanțare FhaOpțiunile de refinanțare Fha
Fha și harpa sunt la fel?Fha și harpa sunt la fel?
Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
Poate o a doua ipotecă să fie inclusă în cerințele de refinanțare a accesibilității la domiciliu?Poate o a doua ipotecă să fie inclusă în cerințele de refinanțare a accesibilității la domiciliu?
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Agenții guvernamentale care împiedică blocarea piețeiAgenții guvernamentale care împiedică blocarea pieței
Opțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital inversOpțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital invers
Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriuCum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
» » Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?
© 2022 OxiMrub.com