OxiMrub.com

Poate o a doua ipotecă să fie inclusă în cerințele de refinanțare a accesibilității la domiciliu?

HARP oferă împrumutătorilor subacvatici o cale de ieșire din ipoteci rău.

Programul Making Home Affordable (MHA) oferă asistență ipotecară pentru milioane de împrumutați sub apă la creditele pentru locuințe. Debitorii aflați în situație de dispreț, care datorează mai mult pe ipotecă decât proprietatea, merită să se refacă din prima și a doua ipotecă inaccesibile. Tranzacția înlocuiește un împrumut asigurat non-guvernamental cu un credit ipotecar asigurat de Administrația Federală pentru Locuințe (FHA) printr-un program numit Programul de Refinanțare Acasă (HARP).

HARP Elementele de bază

HARP este conceput pentru a atrage debitorii cu risc de neplată în credite ipotecare accesibile și stabile. Astfel de debitori au capitaluri negative în locuința lor, datorită faptului că acestea datorează mai mult decât valoarea lor de piață corectă - au plăți planificate să crească - și au greutăți financiare. Procesul de refinanțare implică o cerere de credit și subscriere pentru a asigura eligibilitatea împrumutatului. O a doua ipotecă, inclusiv o linie de credit de capital propriu de origine (HELOC), poate să rămână în vigoare sau să se stingă dacă ambii creditori sunt de acord să participe la HARP.

FHA2LP

Un împrumutat al cărui creditor ipotecar este de acord să participe la HARP și refinanțează cu o ipotecă asigurată de FHA poate avea și al doilea împrumut ipotecar pe aceeași locuință redus sau eliminat prin Programul FHA2LP (FHA2LP). Trezoreria oferă celui de-al doilea deținător de miză un stimulent de până la 500 de dolari pentru participarea sa. Creditorul trebuie, de asemenea, să fie de acord să elibereze pe deplin debitorul de orice obligație de a rambursa suma iertată, spune Departamentul Locuințelor și Dezvoltării Urbane (HUD).

Eligibilitate

Pentru a vă califica pentru o scurtă refinanțare FHA și pentru a doua reducere a creditului ipotecar, împrumutatul trebuie să fie curent la creditele ipotecare. De asemenea, debitorul trebuie să demonstreze o reducere a veniturilor și incapacitatea de a rambursa ipoteca în viitorul apropiat. Creditele ipotecare care urmează să fie refinanțate trebuie să fi survenit înainte de 1 ianuarie 2009. Un împrumutat nu trebuie să aibă nici o "furtună, furt, fraudă, fals, spălare de bani sau evaziune fiscală în legătură cu o tranzacție ipotecară sau imobiliară" în ultimii 10 ani , Spune MHA.

sfaturi

Utilizați instrumentul de căutare pe site-ul guvernului Making Home Affordable pentru a afla care creditori participă la FHA2LP. Acesta oferă numele creditorului sau servicerului, informațiile de contact și diferitele programe în care participă. Chiar dacă ratele de refinanțare în cadrul HARP sunt în mod obișnuit mai mici decât rata anterioară a împrumutatului, riscul suplimentar implicat poate totuși să determine ca ratele dobânzilor să fie mai mari decât ratele curente ale pieței. Pentru toate refinanțele HARP se aplică taxe de închidere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cea mai bună modalitate de a refinanța o ipotecă pentru a evita blocarea piețeiCea mai bună modalitate de a refinanța o ipotecă pentru a evita blocarea pieței
De câte ori pot să mă calific pentru a face un program accesibil acasă?De câte ori pot să mă calific pentru a face un program accesibil acasă?
Cine se poate califica pentru un împrumut de refinanțare FHA?Cine se poate califica pentru un împrumut de refinanțare FHA?
Fha și harpa sunt la fel?Fha și harpa sunt la fel?
Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Agenții guvernamentale care împiedică blocarea piețeiAgenții guvernamentale care împiedică blocarea pieței
Opțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital inversOpțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital invers
» » Poate o a doua ipotecă să fie inclusă în cerințele de refinanțare a accesibilității la domiciliu?
© 2022 OxiMrub.com