De câte ori pot să mă calific pentru a face un program accesibil acasă?
Congresul a adoptat o legislație care să contribuie la crearea programului "Efectuarea accesului la domiciliu". Conceput pentru a ajuta proprietarii de case care se luptă să-și plătească ipotecile, MHA oferă mai multe subprograme diferite, inclusiv programul de adaptare la domiciliu. În plus față de HAMP, MHA dispune de programul de refinanțare la domiciliu sau HARP. În funcție de programul MHA specific, puteți sau nu să fiți eligibil să aplicați din nou pentru același program în viitor.
Calificarea MHA
Efectuarea acasă la prețuri accesibile include HAMP, HARP și alte programe de asistență ipotecară, iar numele lor sunt interschimbabile. În conformitate cu regulile care se aplică începând cu 1 iunie 2012, chiar și proprietarii de case care nu au respectat deja plățile HAMP existente pot aplica pentru a-și modifica ipotecii încă o dată în cadrul HAMP. Re-calificarea pentru HAMP este, de asemenea, posibilă dacă ați defautat plățile ipotecare în timpul perioadei de probă HAMP. Verificați mai întâi cu creditorul dvs. ipotecar, pentru a vă determina eligibilitatea pentru reaplicarea HAMP.
Refinantarea de credite ipotecare
Cu HAMP deschis pentru cei care ar dori să se reaplice și apoi să se recalifice, problema refinanțării ipotecare în cadrul HARP merită examinare. Din păcate, nu veți putea refinanța un credit ipotecar pe care l-ați refinanțat deja o dată sub HARP. De exemplu, să presupunem că ați refinanțat ipoteca folosind HARP pentru a aduce rata dobânzii la 5,5%. Dacă doriți să refinanțați încă o dată creditul ipotecar anterior refăcut prin HARP, probabil la 3,5%, nu veți putea să faceți acest lucru utilizând HARP.
A doua locuință
În cadrul programelor HAMP și HARP ale programului Home Making, cele două case sunt, de asemenea, eligibile pentru modificare sau refinanțare. Cu toate acestea, aceleași standarde de program în ceea ce privește limitele evenimentului de singură refinanțare și HARP se aplică, de asemenea, în casele a doua. Cu alte cuvinte, dacă ați refinantat deja un al doilea sau o casă de vacanță folosind HARP, nu veți mai putea să o faceți din nou. Cu toate acestea, locuința dvs. secundă sau de vacanță poate fi eligibilă pentru modificarea ipotecară HAMP, chiar dacă ați avut anterior o implicită HAMP.
Participarea participantului la credite
Participarea participantului la MHA și toate programele sale este strict voluntară. Creditorul dvs. ipotecar poate alege dacă să vă calificați încă o dată creditul ipotecar pentru a vă ajuta să obțineți asistență la domiciliu. Cu toate acestea, cu costul mediu de a împiedica o locuință la 50.000 de dolari din 2008, creditorii au un stimulent puternic pentru a permite debitorilor să participe la programele MHA. Nu există, de asemenea, nicio regulă împotriva luării locuinței dvs. refăcute anterior în HARP și a încercării de a participa la HAMPM al MHA.
- Despre ipoteca guvernului federal ajută la stoparea blocărilor ipotecare
- Hud cerințele de modificare a ipotecii
- Proprietățile de investiții se califică pentru o modificare a împrumutului?
- Fha și harpa sunt la fel?
- Programe de dificultăți ipotecare
- Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
- Îndepărtarea resurselor ipotecare
- Opțiuni de refinanțare la domiciliu
- Modificări ipotecare programe cu freddie mac
- Ce fac atunci când ipoteca mea este mai mare decât valoarea casei mele?
- Programe ipotecare alternative
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Guvernul ajută la o ipotecă cu susul în jos
- Programul federal de prevenire a blocării pieței
- Cine se califică pentru asistență ipotecară federală?
- Asistență federală cu blocare
- Cum îmi pot reduce rata ipotecii?
- Cum pot preveni sau opri blocarea pieței?
- Guvernul ajută la prevenirea blocării
- A doua modificare a ipotecii și a ipotecii
- Care este programul de ipotecare hamp tier 2?