Opțiuni de refinanțare la domiciliu
O refinanță la domiciliu vă poate economisi mii de dolari prin reducerea ratei dobânzii și reducerea termenului de împrumut. Puteți, de asemenea, să utilizați o refinanță ipotecară pentru a accesa toate fondurile de capital blocate în casa dvs. Cu toate acestea, refinanțarea casei dvs. este o decizie financiară serioasă pe care nu ar trebui să o luați cu ușurință. Prin refinanțarea casei dumneavoastră puteți să vă măriți plățile lunare și să creșteți riscul de a vă pierde locuința în vederea blocării pieței. Prin urmare, este important să vă cântăriți opțiunile înainte de a lua o decizie.
Programul de refacere la prețuri accesibile (HARP)
Programul de refinanțare la domiciliu (HARP) este un plan guvernamental care ajută refinanții să-și refinanțeze locuința. Pentru a vă califica, trebuie să locuiți în casa dvs., care trebuie să fie deținută sau garantată de Fannie Mae sau de Freddie Mac (asigurători guvernamentali de ipotecă). De asemenea, trebuie să fiți la curent cu plățile dvs., iar valoarea de piață a casei dvs. nu poate depăși 125% din soldul dvs. ipotecar.
FHA Refinance: retragere de numerar
Administrația federală pentru locuințe (FHA) oferă refinanțarea debitorilor care deja datorează un credit ipotecar FHA. Opțiunea FHA Refinance Cash Out este pentru proprietarii de case ale căror locuințe au crescut în valoare și care au capitaluri proprii în casele lor. O refinanțare poate debloca bani pentru a plăti taxele pentru colegiu, o vacanță, îmbunătățiri la domiciliu sau consolidarea datoriilor cu dobânzi mari.
FHA Refinance: Streamlined
O refinanță simplificată FHA este pentru deținătorii ipotecilor FHA care doresc să reducă rata dobânzii rapid și ieftin. Îmbunătățirea refinanțării nu necesită rapoarte de credit, evaluări noi sau multe documente. Captura este suma de refinanțare nu poate fi mai mare decât soldul curent ipotecar.
Asociația de Asistență pentru Vecinătate a Soluției de Restructurare a Mortgage # 039 a Americii
Asociația de Asistență pentru Vecinătate din America este o companie non-profit de consiliere care oferă soluții pentru proprietarii de case. Acestea oferă o soluție de restructurare a creditelor ipotecare pentru debitori care locuiesc în casele lor și nu dețin alte proprietăți. O restructurare ipotecară vă poate reduce rata dobânzii, soldul ipotecar și plățile lunare fără a vă refinanța casa. Astfel se evită unele dintre cheltuielile și complicațiile legate de refinanțare.
Programul de refinanțare al Agenției de finanțare a locuințelor din California.
Deși Agenția de Finanțare a Locuințelor din California (CalHFA) se concentrează pe achiziționarea de case pentru prima dată, puteți refinanța un împrumut pentru Housing and Urban Development (HUD) cu CalHFA pentru condiții și condiții mai accesibile. Acest program oferă rate de dobândă mai mici și termeni de ipotecă mai lungi.
- Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
- Modificarea ratei dobânzii ipotecare
- Cea mai bună modalitate de a refinanța o ipotecă pentru a evita blocarea pieței
- De câte ori pot să mă calific pentru a face un program accesibil acasă?
- Fha și harpa sunt la fel?
- Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
- Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
- Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?
- Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
- Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?
- Opțiuni de refinanțare scurte
- Pot refinanța ipoteca mea cu doar 10 la sută din împrumutul meu plătit?
- Planuri de refinanțare ipotecare cu costuri reduse de închidere
- Programul federal de prevenire a blocării pieței
- Pot refinanța dacă valoarea mea la domiciliu este mai mică decât valoarea creditului?
- Este bine să refinanțez un împrumut ipotecar FHA?
- Cum îmi pot reduce rata ipotecii?
- Programe federale de refinanțare a ipotecilor
- Programele Fha pentru proprietarii de case în dificultate
- Cum de a refinanța un împrumut jumbo
- Opțiuni pentru refinantarea ipotecilor cu dobândă mare