Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?
Dacă aveți un împrumut de origine USDA, vestea bună este că guvernul are un program pilot care facilitează refinanțarea dacă locuiți într-un stat eligibil, inclusiv în California. În conformitate cu fișa de fapt a Casei Albe privind sprijinirea proprietarilor de locuințe responsabili, acest program este un efort de eficientizare a procesului de refinanțare a împrumuturilor garantate de USDA.
Regulamentul de refinanțare
Puteți refinanța o ipotecă USDA la un credit ipotecar convențional imediat, dar majoritatea creditorilor necesită să aveți capitaluri proprii în casă. Refinantarea anticipată ar putea să nu vă economisească bani dacă împrumutătorul dvs. impune penalități de plată anticipată. Dacă refinanțați un împrumut garantat de USDA la un alt împrumut garantat de USDA, regulile pentru programul-pilot impun ca ați făcut plățile ipotecare pentru ultimele 12 luni. Noua rată a dobânzii trebuie să fie cu cel puțin 1% mai mică decât rata anterioară și trebuie să fie un împrumut de 30 de ani. Pentru acest tip de refinanțare, nu contează cât de mult datorați ipotecii dvs., chiar dacă datorați mai mult decât valoarea curentă a casei dumneavoastră.
- Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
- Cum de a subordona un al doilea ipotecar
- Cum mă pot califica pentru programul de împrumut home usda 502?
- Când să programați închiderea pentru o refinanță FHA?
- Costurile implicate în refinantarea ipotecii
- Trebuie să plătiți o pedeapsă cu plata în avans a împrumuturilor pentru acasă?
- Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
- Care sunt costurile de refinanțare?
- Opțiuni de refinanțare la domiciliu
- Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
- Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?
- Cum pot calcula comisionul de finanțare ipotecă usda?
- Opțiuni de refinanțare scurte
- Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?
- Pot refinanța ipoteca mea cu doar 10 la sută din împrumutul meu plătit?
- De ce ai vrea un împrumut FHA?
- Este bine să refinanțez un împrumut ipotecar FHA?
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Poți să-ți iei un împrumut de capital pe o ipotecă?
- Cum de a refinanța un împrumut jumbo
- Care este diferența dintre împrumutul SUA și împrumutul FHA?