Cum de a subordona un al doilea ipotecar
Refinantarea împrumutului dvs. ipotecar se poate dovedi complicată dacă aveți nevoie să vă subordonați un al doilea împrumut ipotecar. Dacă aveți un al doilea împrumut - adesea un împrumut de capital de origine sau de origine de credit de capital de origine - acesta se află într-o poziție subordonată. Titularul împrumutului dvs. ipotecar primar este primul care primește orice încasări de la o vânzare de închidere în cazul în care vă implicit de credit ipotecar. Când vă refinanțați, cel de-al doilea împrumut ipotecar ajunge la prima poziție deoarece este mai vechi. Pentru a refinanța, va trebui mai întâi să-i convingeți pe deținătorul celei de-a doua ipoteci să-și ia din nou poziția subordonată.
1
Apelați mai mulți creditori ipotecare la magazin pentru a obține cele mai bune rate ale dobânzii și comisioanele pentru refinanțarea dvs. Refinanțarea poate costa de la 3 la sută până la 6 la sută din soldul dvs. de împrumut, conform Federal Reserve Board. Nu sunteți obligat să refinanțați compania ipotecară către care vă trimiteți plățile lunare.
2
Faceți copii ale documentelor financiare, cum ar fi ultimii dvs. doi angajați de salariu, ultimele două luni de declarații de economii și de verificare a contului, precum și declarațiile privind impozitul pe venit din ultimii doi ani și trimiteți-le către creditorul cu care alegeți să lucrați. Creditorul dvs. va folosi aceste documente pentru a vă ajuta să determinați raportul datoriilor către venituri, un raport care este important pentru a determina dacă deținătorul celui de-al doilea împrumut vă va aproba solicitarea de subordonare. În mod obișnuit, creditorii doresc ca datoriile dvs. totale lunare, inclusiv plata ipotecară nouă, să fie egale cu 36% din venitul dvs. lunar brut. Dacă refinanța dvs. aruncă acest raport în afara echilibrului și o face prea mare, cel de-al doilea posesor de ipotecă ar putea să refuze cererea dvs. de subordonare.
3
Dă-le permisiunea împrumutătorului să trimită un evaluator la casa ta. Acest profesionist imobiliar va determina valoarea de piață a casei dumneavoastră. Majoritatea creditorilor vor să ai cel puțin 20% capitaluri proprii în casa ta, ceea ce ar putea să nu se întâmple dacă casa ta a pierdut valoare de când ai cumpărat-o. Dacă aveți suficiente capitaluri proprii, creditorul ipotecar va trimite, în mod obișnuit, în acest moment, o cerere de subordonare titularului celui de-al doilea împrumut ipotecar. De obicei, nu va trebui să trimiteți una dintre aceste cereri pe cont propriu.
4
Fie plătiți cel de-al doilea împrumut ipotecar sau căutați să refinanțați dacă titularul acestui împrumut refuză cererea dvs. de subordonare. Plata împrumutului va rezolva rapid problema. Dar dacă nu aveți destui bani pentru a face acest lucru, luați în considerare refinanțarea celui de-al doilea împrumut cu un alt creditor înainte de a vă refinanța primul împrumut ipotecar. Amintiți-vă, totuși, pentru a obține mai întâi în scris politica de subordonare a noului dvs. creditor și asigurați-vă că acest creditor va fi mai cooperativ când vine vorba de subordonarea împrumutului.
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Ce se întâmplă dacă nu se rezolvă oa doua ipotecă?
- Al doilea drept de blocare a ipotecii
- Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
- Diferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecar
- Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
- Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
- Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
- Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
- Cum pot să-mi plătesc mai rapid linia de credit de acasă?
- Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
- Negocierea reducerii principale pe o linie de capital
- Cum de a refinanța o primă ipotecă și de a plăti o secundă
- Diferențele dintre împrumuturile pentru capitalul propriu și refinanțarea
- Primul credit ipotecar vs. cel de-al doilea ipotecar
- Puteți adăuga nume pe un credit ipotecar existent?
- Ar putea o refinanță ipotecară să reducă deducerile fiscale?
- Este bine să refinanțez un împrumut ipotecar FHA?
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Poți să-ți iei un împrumut de capital pe o ipotecă?
- Ce este o clauză de subordonare?