OxiMrub.com

Cum de a subordona un al doilea ipotecar

Refinantarea împrumutului dvs. ipotecar se poate dovedi complicată dacă aveți nevoie să vă subordonați un al doilea împrumut ipotecar. Dacă aveți un al doilea împrumut - adesea un împrumut de capital de origine sau de origine de credit de capital de origine - acesta se află într-o poziție subordonată. Titularul împrumutului dvs. ipotecar primar este primul care primește orice încasări de la o vânzare de închidere în cazul în care vă implicit de credit ipotecar. Când vă refinanțați, cel de-al doilea împrumut ipotecar ajunge la prima poziție deoarece este mai vechi. Pentru a refinanța, va trebui mai întâi să-i convingeți pe deținătorul celei de-a doua ipoteci să-și ia din nou poziția subordonată.

conținut

1

Apelați mai mulți creditori ipotecare la magazin pentru a obține cele mai bune rate ale dobânzii și comisioanele pentru refinanțarea dvs. Refinanțarea poate costa de la 3 la sută până la 6 la sută din soldul dvs. de împrumut, conform Federal Reserve Board. Nu sunteți obligat să refinanțați compania ipotecară către care vă trimiteți plățile lunare.

2

Faceți copii ale documentelor financiare, cum ar fi ultimii dvs. doi angajați de salariu, ultimele două luni de declarații de economii și de verificare a contului, precum și declarațiile privind impozitul pe venit din ultimii doi ani și trimiteți-le către creditorul cu care alegeți să lucrați. Creditorul dvs. va folosi aceste documente pentru a vă ajuta să determinați raportul datoriilor către venituri, un raport care este important pentru a determina dacă deținătorul celui de-al doilea împrumut vă va aproba solicitarea de subordonare. În mod obișnuit, creditorii doresc ca datoriile dvs. totale lunare, inclusiv plata ipotecară nouă, să fie egale cu 36% din venitul dvs. lunar brut. Dacă refinanța dvs. aruncă acest raport în afara echilibrului și o face prea mare, cel de-al doilea posesor de ipotecă ar putea să refuze cererea dvs. de subordonare.

3

Dă-le permisiunea împrumutătorului să trimită un evaluator la casa ta. Acest profesionist imobiliar va determina valoarea de piață a casei dumneavoastră. Majoritatea creditorilor vor să ai cel puțin 20% capitaluri proprii în casa ta, ceea ce ar putea să nu se întâmple dacă casa ta a pierdut valoare de când ai cumpărat-o. Dacă aveți suficiente capitaluri proprii, creditorul ipotecar va trimite, în mod obișnuit, în acest moment, o cerere de subordonare titularului celui de-al doilea împrumut ipotecar. De obicei, nu va trebui să trimiteți una dintre aceste cereri pe cont propriu.

4

Fie plătiți cel de-al doilea împrumut ipotecar sau căutați să refinanțați dacă titularul acestui împrumut refuză cererea dvs. de subordonare. Plata împrumutului va rezolva rapid problema. Dar dacă nu aveți destui bani pentru a face acest lucru, luați în considerare refinanțarea celui de-al doilea împrumut cu un alt creditor înainte de a vă refinanța primul împrumut ipotecar. Amintiți-vă, totuși, pentru a obține mai întâi în scris politica de subordonare a noului dvs. creditor și asigurați-vă că acest creditor va fi mai cooperativ când vine vorba de subordonarea împrumutului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu se rezolvă oa doua ipotecă?Ce se întâmplă dacă nu se rezolvă oa doua ipotecă?
Al doilea drept de blocare a ipoteciiAl doilea drept de blocare a ipotecii
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Diferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecarDiferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecar
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriuDiferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
Cum pot să-mi plătesc mai rapid linia de credit de acasă?Cum pot să-mi plătesc mai rapid linia de credit de acasă?
Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
» » Cum de a subordona un al doilea ipotecar
© 2022 OxiMrub.com