OxiMrub.com

Agenții guvernamentale care împiedică blocarea pieței

ajuta imaginea lui Ewe Degiampietro de la Fotolia.com "/>

Obama`s Making Home Affordable Programul poate ajuta debitorii să reducă plățile ipotecare și să-și salveze locuința.

Un număr de agenții guvernamentale oferă programe gratuite pentru a ajuta proprietarii de case să împiedice blocarea prin consiliere, ajutor financiar și furnizarea de stimulente creditorilor care sunt de acord să acorde modificări ale împrumuturilor, refinanțări și vânzări pe termen scurt către debitori eligibili. Dacă vă confruntați cu blocarea pieței, contactați agenția guvernamentală care vă oferă ajutorul de care aveți nevoie.

Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană

HUD oferă proprietarilor care se confruntă cu blocarea pieței cu consiliere gratuită de evitare a excluderii prin intermediul unei rețele naționale de agenții de consiliere. Aceste agenții vă oferă informații despre programele de evitare a blocării în zona dvs. De asemenea, vă pot ajuta să vă restructurați finanțele și să negociați cu debitorii, astfel încât să vă puteți salva casa. Site-ul Web HUD conține o bază de date pe care o puteți utiliza pentru a găsi un consilier în apropierea dvs. (consultați Resurse).

Efectuarea unui program accesibil la domiciliu

Programul Making Home Affordable este principala cale a Administrației Obama de a vă ajuta să vă refinanțați creditul ipotecar, să vă modificați împrumutul sau să vă oferiți alternative la blocare, cum ar fi o vânzare în lipsă sau o faptă în loc de închidere. Acesta este alcătuit din trei programe principale: Programul de Refinanțare la Domiciliu, Programul de Modificări la Domiciliu Acasă și Programul alternativ de prevenire a accesului la domiciliu. Pentru a vă califica pentru ajutor, casa pe care vă luptați să o plătiți trebuie să fie casa dvs. principală, ipoteca dvs. trebuie să aibă un sold mai mic de 729.750 dolari, iar plățile ipotecare trebuie să se ridice la mai mult de 31% din venitul dvs. brut.

FHA

FHA este cel mai mare asigurător guvernamental de ipoteci. FHA oferă asigurări ipotecare care permit creditorilor să-și reducă cerințele de eligibilitate, astfel încât lucrătorii cu venituri mai mici să poată beneficia de un credit ipotecar. De asemenea, FHA vă ajută să vă refinanțați ipoteca, chiar dacă soldul ipotecar este mai mare decât valoarea de piață a casei dumneavoastră. Opțiunea FHA Short Refinance este destinată debitorilor care datorează mai mult ipotecii decât casa lor merită. Pentru a vă califica pentru program, trebuie să aveți un scor de credit de 500 sau mai mare, creditorul dvs. trebuie să fie de acord să scrie un minim de 10% din soldul ipotecar, iar soldul dvs. ipotecar după reducerea împrumutătorului nu poate fi mai mare de 115% valoare de piață.

Consiliul rezervelor federale

Băncile de rezerve federale oferă împrumutătorilor ajutoare pentru a evita blocarea pieței prin centrele sale regionale de blocare. Aceste centre oferă consiliere și resurse pentru a ajuta debitorii să-și protejeze locuința. Aceste centre vă oferă educație gratuită pentru a înțelege modul în care funcționează blocarea și pentru a afla cum pot să vă ajute legile și programele locale și federale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Asistență de blocare a locuințelorAsistență de blocare a locuințelor
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Cum de a găsi ajutor de prevenire a blocăriiCum de a găsi ajutor de prevenire a blocării
Cum de a găsi ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu blocarea piețeiCum de a găsi ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu blocarea pieței
Ajutor de blocare a locuințeiAjutor de blocare a locuinței
Cum pot obține un consilier FHA pre-închidere?Cum pot obține un consilier FHA pre-închidere?
Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?
În cazul în care pentru a obține ajutor cu un credit ipotecar, dacă sunteți aproape de blocare a…În cazul în care pentru a obține ajutor cu un credit ipotecar, dacă sunteți aproape de blocare a…
Programe guvernamentale pentru ipoteci în CaliforniaPrograme guvernamentale pentru ipoteci în California
Ajutor federal cu ipotecă la domiciliuAjutor federal cu ipotecă la domiciliu
» » Agenții guvernamentale care împiedică blocarea pieței
© 2022 OxiMrub.com