OxiMrub.com

Cum pot obține un consilier FHA pre-închidere?

Faceți o întâlnire cu un consilier de locuințe.

Administrația federală a locuințelor este o agenție din cadrul Departamentului de locuințe și dezvoltare urbană din S.U.A., care asigură ipoteci rezidențiale. FHA oferă și alte servicii, inclusiv consiliere gratuită de pre-cumpărare și consiliere pre-închidere, prin diverse agenții naționale aprobate de HUD. Rețineți că timpul este esențial pentru a profita de programele FHA sau de alte programe de evitare a blocării, așa că nu așteptați prea mult timp pentru a vă întâlni cu un consilier de pre-închidere.

1

Du-te pe Internet și navigați la site-ul Web HUD Exclusence Consulting. Faceți clic pe statul dvs. pe harta Statelor Unite. Va fi generată o nouă pagină.

2

Restrângeți căutarea unui consilier adăugând orașul sau codul poștal în căsuțele furnizate și faceți clic pe "Căutați". Pentru numărul maxim de rezultate, evitați să utilizați codul poștal și căutați doar oraș.

3

Alegeți o agenție de consiliere din listă și apelați agenția pentru o întâlnire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să accesați programele de asistență pentru plăți și închiderea costurilorCum să accesați programele de asistență pentru plăți și închiderea costurilor
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Cum cumpăr un condo cu venituri mici?Cum cumpăr un condo cu venituri mici?
Ce trebuie să faceți în cazul în care obțineți în urma plăților dvs. ipotecareCe trebuie să faceți în cazul în care obțineți în urma plăților dvs. ipotecare
Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
Cum pot să găsesc repede case de copii?Cum pot să găsesc repede case de copii?
Cum să găsiți informații despre ipoteci inverseCum să găsiți informații despre ipoteci inverse
Există programe care mă pot ajuta să cumpăr o casă?Există programe care mă pot ajuta să cumpăr o casă?
Cum se califică pentru o ipotecă FHACum se califică pentru o ipotecă FHA
Agenții guvernamentale care împiedică blocarea piețeiAgenții guvernamentale care împiedică blocarea pieței
» » Cum pot obține un consilier FHA pre-închidere?
© 2022 OxiMrub.com