Ce trebuie să faceți în cazul în care obțineți în urma plăților dvs. ipotecare
Majoritatea creditorilor ipotecari își aranjează creditele ipotecare, astfel încât plățile sunt datorate la prima dată în fiecare lună. Creditorii ipotecari de obicei nu apreciază taxele întârziate până când plata este întârziată cu 15 zile. Creditorii nu vor raporta o plată cu întârziere la birourile de credit până când plata este întârziată cu întârziere de 30 de zile.
Prejudecăți
Proprietarii de case se întorc în urma plăților ipotecare din mai multe motive, și nu doar pentru că sunt iresponsabili. Concediere de locuri de muncă, boală, vătămare și divorț poate fi toate motivele pentru care un proprietar pierde o plată ipotecară fără vina proprie. Oricare ar fi motivul, comunicarea este vitală.
Comunica
Compania ipotecară va încerca să vă contacteze atunci când o plată este ratată. De obicei, apelurile telefonice și scrisorile trimise prin poștă vă informează despre plata lipsă. Evitarea acestor lucruri va funcționa atât de mult timp. În cele din urmă creditorul va trebui să ia alte acțiuni. Evitarea creditorului va provoca mai multe probleme, inclusiv închiderea, în viitor. Comunicați-vă cu creditorul dvs. cât mai curând posibil dacă o plată va fi întârziată.
Opțiuni
Contactați o agenție de consiliere pentru locuințe, aprobată de Departamentul pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD). Aceste agenții nonprofit vor oferi consiliere gratuită de locuințe pentru proprietarii de locuințe care se află în spatele creditelor ipotecare. Acestea vă vor ajuta să descoperiți opțiunile dvs. și vă vom oferi sugestii cu privire la ce să faceți în continuare. Contactați HUD la numărul 888-995-4673 pentru a găsi un consilier în zona dvs.
Soluţie
HUD și creditorul dvs. au opțiuni pentru a vă ajuta să reveniți pe drumul cel bun. Poate că poate fi aranjat un plan de rambursare pentru plățile pierdute, dacă ar fi o problemă unică. În cazul în care plata la domiciliu nu mai este la prețuri accesibile, creditorul poate alege temporar reducerea sau suspendarea plății ipotecare. Refinanțarea și modificarea împrumuturilor oferă mai multe forme permanente de ajutor atunci când este necesar. Acestea vor schimba permanent suma și / sau rata creditului ipotecar. Lucrați cu creditorul și consilierul pentru locuințe pentru a găsi soluția care se potrivește cel mai bine situației dvs.
profilaxie
Monitorizați cu atenție finanțele după ce împrumutul este din nou curent. Dacă o plată va fi întârziată, chiar și pentru o săptămână sau două, contactați creditorul dvs. imediat. Dacă plata dvs. lunară a fost redusă permanent, creați un plan de economii în cazul apariției unei urgențe viitoare.
- Când începe prima plată după închiderea unui împrumut FHA?
- Ce se poate întâmpla dacă pierdeți o plată ipotecară?
- Poate o societate ipotecară să aibă un apel de colectare a datoriilor dacă plata nu este 30 de zile…
- Cine îmi va refinanța casa dacă am plăți întârziate?
- Ce trebuie făcut atunci când plata dvs. ipotecară este scăzută
- Cum să ajungă la întârzierea plăților ipotecare
- Ce este ufmip pe un credit ipotecar?
- Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
- Ce este o plată escrow?
- Cât timp va dura pentru a repara creditul după plățile ipotecare târzii?
- Opțiuni pentru plata unui credit ipotecar târziu
- Cum să-mi iau ipoteca prins
- Cât de mult din plata în avans este pusă spre soldul unui împrumut de locuință?
- Solicitarea unei vânzări în lipsă afectează creditul meu dacă nu-mi vin în realitate casa?
- Cum afectează ipotecile scorul dvs. de credit?
- Poate asigurarea proprietarilor de case să fie inclusă în ipoteca dvs.?
- Ce reprezintă o întârziere a plății ipotecare?
- Când este o plată ipotecară considerată cu întârziere?
- Impactul creditului de a nu plăti ipoteca
- Este o plată tardivă a ipotecii depusă treizeci de zile sau mai târziu?
- Care este definiția asigurării ipotecare?