Cum cumpăr un condo cu venituri mici?
Condominiums, sau condos, sunt o modalitate ieftină de a intra pe piața imobiliară. Ca proprietar de condo, veți deține numai unitatea dvs., în timp ce zonele din jurul acesteia, cum ar fi bazinele, terenurile de tenis și centurile verzi, sunt deținute în comun și sunt, de fapt, cunoscute ca zone comune. Deși condosul este, în general, mai puțin costisitor decât casele de o singură familie, cerințele pentru a beneficia de un împrumut convențional sunt aceleași. Cele mai bune împrumuturi de tip condo pentru debitorii cu venituri mici sunt cele susținute de Administrația Federală pentru Locuințe, parte a Departamentului de Locuințe și Dezvoltare Urbană din S.U.A. Deși FHA nu împrumută bani, garantează rambursarea împrumutului pentru debitorii eligibili. Acest lucru permite creditorilor obișnuiți să își relaxeze criteriile de creditare ipotecară pentru cumpărătorii de case calificați FHA.
1
Determinați dacă sunteți eligibil pentru un împrumut condo asigurat de FHA. Întâlniți-vă cu un consilier de locuințe aprobat de HUD sau telefonați-l. Căutați unul pe site-ul web al HUD (consultați Resurse).
2
Dacă sunteți eligibil, contactați un creditor aprobat de FHA (de asemenea, listat pe site-ul HUD) și faceți o programare pentru a finaliza o cerere de împrumut FHA.
3
Adunați documentele financiare de care aveți nevoie pentru întâlnirea dvs. cu creditorul: W2 în ultimii doi ani, plătiți pentru ultimele trei luni și copii ale ultimelor două declarații bancare. Unii creditori pot necesita documente suplimentare, deci aflați ce trebuie să oferiți în prealabil.
4
Așteaptă să audă din partea împrumutătorului dacă ați fost aprobat pentru un împrumut.
5
Dacă vă calificați pentru un împrumut, puteți găsi un proiect condo aprobat de FHA și pe site-ul HUD. Acesta este un loc bun pentru a începe să căutați noua dvs. casă.
Bacsis
- Unele state și localități au programe pentru a ajuta cumpărătorii, cum ar fi asistența de plată în jos pentru debitori cu venituri mici. Aflați ce este oferit în statul dvs. vizitând site-ul HUD.
- Alternative la finanțarea FHA
- Diferența dintre împrumutul de locuințe fha și convențional
- Cum de a afla dacă un complex este aprobat de FHA
- Programe ipotecare pentru minorități
- Cerințe pentru o ipotecă FHA
- Fha vs. Hud
- Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?
- Ratele ipotecare sunt aceleași pentru un condo ca și casă?
- Orientările Fha pentru cumpărătorii de acasă pentru prima dată
- Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?
- Există programe care să vă ajute să plătiți în avans seniorii pentru a cumpăra un condo?
- Apartament California vs. House
- Pot împrumuta încă deduce lor de asigurare ipoteca FHA pe declarațiile lor fiscale?
- Ce înseamnă Fha?
- Cine este eligibil pentru un împrumut FHA?
- Ce este un împrumut neconvențional?
- Pot să cumpăr un condo folosind capitaluri proprii din reședința mea principală?
- Cum pot închiria condos fără o licență imobiliară?
- Împrumuturi FHA cu un cosigner
- Pot taxa de asociere pentru condos să fie plătită pentru impozite?
- De ce să cumpărați un condo?