OxiMrub.com

Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?

Condominiums cu capitaluri proprii pot fi refinanțate folosind ipoteci "cash out".

Unul dintre beneficiile tradiționale ale proprietarului de locuințe este capacitatea de a vă vinde casa și de a obține un profit din capitalul propriu. Capitalul propriu este diferența dintre valoarea unei locuințe și cea aferentă sau costul achiziției. Ca toate celelalte case, condominii pot crește în timp în timp și proprietarii le pot vinde cum doresc. Dacă dețineți un condo și este crescut în valoare, sunteți, de asemenea, într-o poziție ideală pentru a refinanța.

Condo Mortgage Refinancing

Creditele ipotecare de tip condominium pot fi refinanțate, atâta timp cât acestea respectă liniile directoare de creditare ale Fannie Mae sau Freddie Mac sau Administrația federală pentru locuințe. Condosurile și comunitățile lor neautorizate de FHA sau Fannie Mae sau Freddie Mac sunt foarte dificil de finanțat sau refinanțat. Dar dacă ipoteca condo-ului dvs. este aprobată de Fannie Mae sau Freddie Mac sau FHA, atunci refinanțarea este cu siguranță o opțiune. În plus, un apartament cu capitaluri proprii este un candidat deosebit de atractiv pentru multe programe diferite de refinanțare.

Refinanțarea în numerar

Condominium-urile care au evaluat valori asupra a ceea ce se datorează acestora sunt eligibile pentru gamă de programe de refinanțare ipotecare, inclusiv "cash out". O refinanțare a creditelor ipotecare este una în care ipoteca dvs. este refinanțată la valoarea evaluată. Diferența dintre valoarea mai mare evaluată a condo-ului dvs. și soldul ipotecar existent mai mic are valoarea în numerar care vă poate fi acordată atunci când refinanțați. Cu toate acestea, unele programe fixe și reglabile de refinanțare a ratelor dobânzilor la conturi de dobândă nu oferă cash out.

Procesul de refinanțare a creditelor ipotecare

Timpul necesar refinanțării unui ipotecar al unei locuințe depinde de programul de refinanțare utilizat. Programele de "refacere" a ipotecii "Streamline" sunt disponibile, care sunt foarte rapide pentru a fi finalizate atunci când nu sunt solicitate numerar. Fannie Mae sau Freddie Mac sau FHA-garantate sau VA-garantate credite ipotecare sunt, în general, eligibile pentru rafinament refinanțare. Majoritatea programelor de refinanțare a creditelor nerealizate necesită evaluări la domiciliu și credit solicitant, venituri și ocuparea forței de muncă. Feriți-vă: Pe piețele inferioare, aprecierile condo-urilor pot fi uneori problematice în ceea ce privește refinanțarea ipotecară.

Evaluări de refinanțare pentru conturi

O problemă cu evaluările condominium atunci când refinanțarea este că evaluatorii trebuie să compare exact unitățile similare într-o comunitate condo. De exemplu, dacă mai multe unități similare din comunitatea dvs. de apartamente vândute doar la prețuri foarte scăzute, acestea ar putea să vă scadă valoarea propriu-zisă a apartamentului. Dacă renunți la refinanțarea condo-ului, asigurați-vă că evaluatorul folosește numai comparații de vânzare vândute recent. Deoarece raționalizarea refinanțării ipotecilor nu necesită aprecieri, valorile scăzute ale condo-urilor sunt în principal o preocupare numai cu programele standard de refinanțare a ipotecilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Definiți capitalul propriuDefiniți capitalul propriu
Cum să obțineți credite ipotecare la conversii condoCum să obțineți credite ipotecare la conversii condo
Cum cumpăr un condo cu venituri mici?Cum cumpăr un condo cu venituri mici?
Cum de a afla dacă un complex este aprobat de FHACum de a afla dacă un complex este aprobat de FHA
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?
Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriuDiferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
Condițiile sau casele de oraș apreciază în valoare?Condițiile sau casele de oraș apreciază în valoare?
Opțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital inversOpțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital invers
» » Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?
© 2022 OxiMrub.com