Finanțarea pentru a repara un credit ipotecar
Procesul de închidere începe cu faptul că proprietarul nu respectă contractul de împrumut, iar procesul se încheie cu o vânzare de închidere. Dar, înainte de o vânzare de blocare, proprietarii de case au o șansă de a evita să-și piardă locuința și de a-și repune creditele ipotecare capturate pe plățile lor delincvente. Statele precum California oferă granturi în numerar proprietarilor care doresc să-și repună ipotecile.
Reintroducerea creditelor ipotecare
Aproape toate statele permit proprietarilor care sunt pe punctul de a-și pierde casele lor de a-și închide locurile de refacere a creditelor ipotecare. Pentru a restabili o ipotecă, trebuie plătite toate plățile ipotecare delincvente plus orice costuri rezonabile ale împrumutătorului. De exemplu, California permite proprietarilor de case să-și restabilească creditele ipotecare prin recuperarea plăților delincvente cu până la cinci zile înainte de vânzarea lor la domiciliu. California oferă, de asemenea, un program de asistență pentru reparații ipotecare, pe care îl etichetează MRAP.
Asistență pentru reintroducerea creditelor ipotecare
Programul de asistență pentru repatrierea ipotecilor din California oferă burse în numerar. În statul de Aur, lupta împotriva proprietarilor de locuințe cu dificultăți financiare documentate se poate califica pentru asistență pentru repatrierea ipotecilor de până la 25.000 de dolari. De asemenea, proprietarii de case trebuie să poată dovedi că vor putea să țină pasul cu plățile ipotecare odată ce ipotecile lor vor fi repuse înapoi și apoi modificate. Numai pentru rezidentele primare, granturile de asistență pentru reintegrarea creditelor ipotecare nu trebuie niciodată rambursate.
Modificarea împrumutului ipotecar
În mod tipic, statele de asistență pentru repatrierea ipotecilor cuplează cu o formă de modificare de împrumut sponsorizată de stat sau federal. MRAP din California este un exemplu al unui program care îi ajută pe proprietarii de case să-și repună ipotecile și apoi le mută în programe federale de sponsorizare a împrumuturilor. Guvernul federal sponsorizează în prezent Programul de modificare a prețurilor la domiciliu (Home Affordable Modification Programme - HAMP), care este disponibil proprietarilor de locuințe cu ipoteci Fannie Mae sau Freddie Mac. La nivel national, Fannie si Freddie detin aproximativ 60% din toate ipotecile.
Evitați întârzierile
Este vital ca proprietarii de case să nu întârzie să încerce să obțină asistență pentru reparații ipotecare de stat. Proprietarii de case care solicită asistență pentru reparații ipotecare trebuie să-și informeze creditorii ce fac pentru a-l obține. Creditorii ipotecari preferă în general să nu treacă prin procesul de blocare, însă atunci când debitorii nu comunică, creditorii nu mai pot alege. În cele din urmă, creditorii privați ar putea participa la alianța "Hope Now", care este utilă atunci când vine vorba de reparația ipotecară și de modificarea ipotecilor ulterioare.
- Poți să introduci capitolul 13 dacă ai o scrisoare de neplată pe o ipotecă?
- Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?
- Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile…
- Criterii pentru asumarea ipotecii
- Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
- Cât de târziu puteți repune un împrumut înainte de o vânzare în California?
- Este preaviz de a vinde necesare înainte de blocare?
- Ce ajutor pot obține dacă sunt în spatele creditelor mele ipotecare și casa mea este supraevaluată?
- Ajutați-mă să-mi recuperez casa de la închidere
- Finanțarea primilor cumpărători de locuințe fără plata în avans
- Cum să-mi iau ipoteca prins
- Pot să-mi vând casa înainte de blocare pentru mai puțin decât ceea ce merită?
- Orientări Fha 203k
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Ce este un împrumut neconvențional?
- Opțiunea de a cumpăra o retrogradare
- De ce proprietarii resping oferta mea de împrumut?
- Instrumente de calculare a creditelor ipotecare
- Decesul deținătorului de ipotecă
- Cum să calculați costurile ipotecare
- Poate o rudă să plătească o ipotecă inversă?