OxiMrub.com

Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?

Comstock / Comstock / Getty Images "/>

Legea federală vă permite să preluați ipoteca părintelui decedat.

Moartea unui părinte se află pe lista celor mai stresante evenimente ale vieții. Când un părinte moare, trebuie să se facă o listă aparent fără sfârșit a lucrurilor. De exemplu, copiii adulți ai unui părinte decedat cu o locuință ipotecă vor trebui să abordeze orice împrumut de locuință existent. În anumite circumstanțe, copiii adulți care moștenează casele ipotecate de la părinții lor pot continua să efectueze plăți pentru aceste împrumuturi pentru locuințe.

Moștenirea caselor ipotecare

Când mori, proprietatea dvs. este deținută de proprietatea dvs. până când este trecută altora. În mod obișnuit, executorul imobiliar al unei persoane decedate distribuie proprietatea persoanei respective în conformitate cu voința sau legile aplicabile de stat atunci când nu există voință. Moștenirea unei case de la părintele dvs. prin voință sau prin legea statului nu este altfel decât moștenirea mângâierii preferate a părintelui dvs. Complicațiile legate de moștenirea unei case de la un părinte includ ceea ce trebuie făcut în legătură cu existența unei ipoteci existente.

Rude și ipoteci

O lege federală din 1982 facilitează rudelor care moștenesc o locuință ipotecată să-și asume ipoteca, de asemenea. De exemplu, părintele tău decedat ți-ar fi lăsat o locuință ipotecă. Atunci când o casă ipotecă este moștenită, clauza ipotecară cu scadența la vânzare împiedică împrumutul să fie asumat. Cu toate acestea, rudele care moștenesc case ipotecate, cum ar fi copiii adulți ai părinților decedați, își pot asuma, de asemenea, ipotecile dacă intenționează să locuiască în acele case.

Garn-St. Germain

Garn-St. Legea Instituțiilor Depozitare Germain din 1982 permite rudelor moștenite de case ipotecate să-și preia ipotecile. Sub Garn-St. Germain, nu va trebui să refinanțezi ipoteca părintelui tău mort sau chiar să o presupui. Doar anunțați creditorul ipotecar al părintelui dvs. decedat că moșteniți casa părintelui dvs., veți trăi în el și veți plăti ipoteca. După moștenirea casei părintelui dvs., este posibil să aveți nevoie de o nouă faptă în nume propriu.

Ipoteca împrumut Notificare

Notificarea unui creditor ipotecar de moartea părintelui dvs. nu este ceva care este o chestiune presantă. Până nu știi ce vei face cu casa ipotecă a părintelui tău mort, nu trebuie neapărat să anunți creditorul ipotecar. Cu toate acestea, trebuie să continuați să faceți plățile ipotecare - în caz contrar, creditorul poate urmări închiderea. Rețineți că impozitele pe proprietate și asigurările trebuie plătite și că locuința poate veni cu garanții de proprietate atașate acesteia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
Moștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuireMoștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuire
Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casaSoțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?
Cine este responsabil pentru plata unei ipoteci a unei persoane decedate?Cine este responsabil pentru plata unei ipoteci a unei persoane decedate?
Este executorul unei voințe responsabile pentru o ipotecă?Este executorul unei voințe responsabile pentru o ipotecă?
Cum să schimbi faptele într-o casă după moartea părințilorCum să schimbi faptele într-o casă după moartea părinților
Cum se transferă titlul de proprietate imobiliară în probate?Cum se transferă titlul de proprietate imobiliară în probate?
» » Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?
© 2022 OxiMrub.com