Cum se transferă titlul de proprietate imobiliară în probate?
Procedura utilizată pentru transferarea dreptului de proprietate într-o probate este controlată de statutul statului și depinde de faptul că decesul a murit cu sau fără voință. Dacă, cu voință, reprezentantul defunctului va depune voința de a se elibera, iar bunul imobiliar va fi transferat în conformitate cu termenii lui. Dacă fără voință, instanța de probă va acorda proprietatea în conformitate cu legile succesiunii intestate.
Ce este un probat?
O probate este o procedură judiciară utilizată pentru a determina cine are dreptul la bunurile unei persoane decedate și poate fi inițiată fie cu sau fără voință. Dacă există voință, executorul sau administratorul testamentului depune o cerere la instanța de judecată, solicitând asistența instanței de judecată pentru a fi probată. Toți moștenitorii decedați desemnați în voință și toți creditorii sunt informați că a început o probă. Executorul obține apoi informații despre activele și pasivele deținutului. După ce creditorii decedatului au fost plătiți, bunurile sunt distribuite moștenitorilor în conformitate cu termenii voinței, iar instanța emite o ordonanță privind titlul și proprietatea asupra proprietății. Nu toate testamentele sunt probate și, uneori, posesia proprietăților imobiliare modifică mâinile, dar nu și titlul legal. Aceasta va constitui o problemă atunci când încercați să vindeți sau să refinanțați o proprietate, deoarece titlul legal este încă în numele decedatului. Dacă nu există voință și există o avere suficient de mare pentru a justifica o probate, instanța poate numi un reprezentant al averii și va distribui bunurile defunctului printr-un proces numit succesiune intelectuală. Succesiunea de succesiune este un mijloc de a determina cine moștenitorii decedatului ar trebui să fie în conformitate cu relația lor cu decedatul.
Curtea poate ordona un titlu clar
Dacă imobilul este identificat în voință, la sfârșitul procesului-verbal judecătorul va ordona transferul titlului către destinatarii vizați, iar această ordine este înregistrată în același mod ca și fapta. În majoritatea jurisdicțiilor, titlul clar se obține atunci când probate se închide. Cu toate acestea, în anumite jurisdicții, cum ar fi California, puteți cere instanței să solicite înregistrarea titlului în numele dvs. înainte de închiderea probatelor, dacă puteți furniza instanței că aveți dreptul la proprietate.
Real Estate Transfer atunci când există un soț supraviețuitor
În majoritatea jurisdicțiilor în care ambii soți dețin dreptul la proprietatea imobiliară fie în locațiune în comun, în proprietate comunitară, fie în totalitate de chiriași, proprietatea este transferată prin lege fără o probate. Dacă există un soț supraviețuitor care nu a fost numit în fapta inițială, voința soțului / soțului / soțului / soțului / soțului / soțului / soțului decedat determină distribuirea proprietății. Dacă nu există voință, atunci legile succesiunii intestate vor stabili cine are dreptul la proprietate.
Închiderea imobilului Probate
Pentru a închide averea, executorul trebuie să pregătească un cont final și o petiție pentru distribuirea finală a bunurilor imobilului. Vor exista o audiere în fața instanței și toate părțile interesate vor fi notificate. Odată ce tot ce trebuie făcut cu bunul este finalizat, inclusiv plățile efectuate către creditorii patrimoniului, iar termenul de depunere a creanței creditorului a expirat, instanța va aproba distribuirea definitivă a bunurilor și probate-ul poate fi închis.
- Locuitorii din California în comun împotriva chiriașilor în comun
- Cum să adăugați un beneficiar la un act ipotecar
- Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
- Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?
- Moștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuire
- Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
- Cum pot să vând proprietăți imobiliare în timpul probatelor?
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Calitatea de scutire de gospodărie din California la moarte
- Cum să cumpărați imobiliare imobiliare
- Cum să scriu voința de a-mi părăsi casa fiului meu
- Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?
- Pot chiriașii în comun să-și lase jumătate într-o voință?
- Cum să schimbi faptele într-o casă după moartea părinților
- Ce fac dacă casa mea este în numele bunicilor mei și sunt decedați?
- Ce inseamna locatarii in comun in domeniul imobiliar?
- Avantajele și dezavantajele punerii unei case într-o încredere
- Ce este legea escală din California și cum să pretindă proprietatea eschizată
- Probate legi imobiliare
- Chiriașii în fapte comune
- Cine îmi ia casa când plec?