Cum să scriu voința de a-mi părăsi casa fiului meu
Wills oferă instrucțiuni pentru modul de procesare a bunurilor și bunurilor unei persoane după ce a murit. Indiferent cât de mult sau cât de puțin dețineți, este important să aveți voința de a evita intervenția instanței dacă veți muri "intestate" (fără voință). O persoană își poate pregăti propria voință finală și testament destul de ușor.
1
Alegeți metoda de pregătire a voinței voastre. Puteți pur și simplu să o scrieți pe o bucată de hârtie, puteți să o tastați folosind software de procesare a textului sau puteți obține un formular de voință din diferite surse de internet, cum ar fi site-ul baroului de stat sau NOLO.
2
Scrieți titlul documentului ca "voință și testament final".
3
Menționați-vă numele, urmat de o declarație pentru a vă explica că ați pregătit voința într-o stare de spirit sănătoasă și că nu ați fost forțat să faceți acest lucru.
4
Explicați-vă că vă dați fiului dvs. casa voastră. Va trebui să includeți numele său complet și adresa proprietății.
5
Denumiți executorul voinței dvs. într-un alt paragraf. Executorul va fi responsabil pentru îndeplinirea dorințelor dvs., așa cum este descris în voință. Alegeți un executor de rezervă dacă prima alegere va muri înaintea ta.
6
Semnează voința în fața a doi martori. Martorii trebuie să semneze și voința. În California, notarea nu este obligatorie - cu toate acestea, aceasta este o cerință în alte state.
7
Faceți mai multe copii ale voinței. Semnați-le și cu aceiași martori.
8
Păstrați voința într-un loc sigur, cum ar fi banca sau o cutie de depozitare a incendiilor.
sfaturi
- Deși este perfect acceptabil să vă pregătiți propria voință, un avocat specializat în testamente vă poate ajuta să răspundeți la orice întrebare și să vă asigurați că este elaborat corect.
- Dacă doriți să explicați de ce părăsiți - sau nu părăsiți - anumite lucruri anumitor persoane, puteți include o scrisoare explicativă. Acesta este un document separat de voința în sine și nu include instrucțiuni.
Avertizare
- În cazul în care alți proprietari se află pe titlul casei, s-ar putea să nu puteți părăsi proprietatea asupra fiului dvs. Dacă celălalt proprietar are drepturi de supraviețuire, proprietatea îi este transmisă în mod automat, indiferent de voința acestuia. Dacă dețineți titlul în chiriași în drepturi de proprietate, dețineți o anumită parte din proprietate. Doar ființa voastră va fi transferată fiului tău prin voință.
- Legile privind proprietățile din California
- Ce înseamnă "drepturi de proprietate simple"?
- Locuitorii din California în comun împotriva chiriașilor în comun
- Cum să adăugați un beneficiar la un act ipotecar
- Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
- Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?
- Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
- Probleme legate de titlurile de proprietate
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?
- Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?
- Pot chiriașii în comun să-și lase jumătate într-o voință?
- Cum să schimbi faptele într-o casă după moartea părinților
- Cum se transferă titlul de proprietate imobiliară în probate?
- Ce fac dacă casa mea este în numele bunicilor mei și sunt decedați?
- Cum să adăugați numele soțului la faptă sau să-l părăsiți în voia lui
- Cum să renunțe la chirie comună
- Avantajele și dezavantajele punerii unei case într-o încredere
- Probate legi imobiliare
- Cine îmi ia casa când plec?
- Chiriasii în drepturi legale comune