OxiMrub.com

Ce fac dacă casa mea este în numele bunicilor mei și sunt decedați?

Sunt necesare măsuri legale pentru a transfera proprietatea de la un proprietar decedat.

Transferul titlului la proprietatea imobiliară este întotdeauna mai ușor atunci când toate părțile la tranzacție sunt în viață. Nu este totuși imposibilă schimbarea dreptului de proprietate după o moarte, totuși - de obicei, ea necesită intervenția unei instanțe. Cât de extensivă devine intervenția depinde de o serie de factori, cum ar fi mărimea proprietății bunicilor.

Transfer prin probate

Probate este de obicei necesar pentru a transfera titlul proprietății bunicilor dvs. din numele lor și în a voastră. Trebuie să creați o nouă faptă pentru a realiza acest lucru și veți avea nevoie de autorizarea instanței pentru faptă. Aceasta înseamnă trimiterea voinței lor pentru obținerea de probe sau cererea instanței de judecată pentru a deschide o avere interactivă dacă bunicii voștri nu au lăsat voința. În ambele cazuri, acest proces poate fi un proces de lungă durată - în California, de exemplu, probate poate dura până la un an sau mai mult. Dacă bunicii dvs. au părăsit casa în voia voastră, transferul de titlu ar trebui să fie relativ simplu. Dacă au vrut-o altcuiva, cu toate acestea, nu aveți dreptul la casă. Dacă bunicii voștri nu au lăsat voința, legea statului determină cine primește casa printr-un proces numit succesiune interactivă. Succesiunea de succesiune de obicei dă proprietatea unui decedat soțului sau copiilor. Ca nepot, ai moșteni doar dacă părinții, mătușile și unchii tăi nu mai trăiesc și chiar și atunci verișorii tăi ar putea avea o pretenție.

Transferați fără probă

Unele state permit moștenitorilor unui decedat să-și transfere proprietatea asupra proprietății fără a trece prin probate sau prin proceduri simplificate de probate. De exemplu, în California, în cazul în care casa și celelalte bunuri ale bunului dvs. avere merită mai puțin de 150.000 de dolari, puteți depune pur și simplu un formular la instanța numită "o petiție pentru a determina succesiunea proprietății imobiliare". Sunt implicați câțiva alți pași minori, dar instanța va autoriza în cele din urmă fapta care vă va transfera casa. Când calculați valoarea bunului bunicilor dvs., nu trebuie să includeți vehicule sau active care trec la beneficiari numiți, cum ar fi veniturile asigurărilor de viață. Dacă bunicii dvs. au plasat vreun bun într-un trust viu, nu ar trebui să le includeți nici pe acestea. În cazul în care casa dvs. este plasată în încredere, mandatarul vă poate transfera prin faptă, fără implicare în instanță sau probate - presupunând că bunicii voștri l-au lăsat pe tine și pe nimeni altcineva.

Ipoteca

Dacă există o ipotecă sau o faptă de încredere împotriva casei dvs. și aceasta este și în numele bunicilor dvs., nu trebuie să vă preocupați de transferarea sau refinanțarea acesteia decât dacă doriți. Legea federală - Garn-St. Actul instituțiilor Depozitarul Germaine - împiedică creditorul să plătească ipoteca doar pentru că ați moștenit casa. Atâta timp cât sunteți o rudă, tot ce trebuie să faceți este să informați creditorul că preluați plățile - apoi continuați să le faceți.

Taxe de proprietate

După ce ați securizat și ați înregistrat o faptă care va transfera titlul și după ce ați notificat creditorului că veți plăti creditul ipotecar, este posibil să fiți nevoit să vă ocupați de impozitele pe proprietate. De exemplu, unele județe din California solicită notificarea atunci când există o schimbare de proprietate din cauza morții proprietarului original. Această regulă se aplică dacă ați trecut prin probate oficial, dacă un trust a transferat casa dvs. sau dacă ați reușit transferul de proprietate prin alte mijloace.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot completa un formular de înscriere?Cum pot completa un formular de înscriere?
Poate renunța la o faptă de transferare a unei proprietăți către un trust?Poate renunța la o faptă de transferare a unei proprietăți către un trust?
Cumpărătorii și vânzătorii semnează fapte?Cumpărătorii și vânzătorii semnează fapte?
Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casaSoțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
Cum să cumpărați imobiliare imobiliareCum să cumpărați imobiliare imobiliare
Diferențele dintre o faptă și o faptă de încredereDiferențele dintre o faptă și o faptă de încredere
Cum să scriu voința de a-mi părăsi casa fiului meuCum să scriu voința de a-mi părăsi casa fiului meu
Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?
Ce este un act de grant în California?Ce este un act de grant în California?
» » Ce fac dacă casa mea este în numele bunicilor mei și sunt decedați?
© 2022 OxiMrub.com