Calitatea de scutire de gospodărie din California la moarte
California are o lege de stat care permite proprietarilor de case să-și declare resedinta primară ca o gospodărie, care protejează o parte din capitalul propriilor locuințe din locuința lor de creditori. Statul are, de asemenea, un alt tip de protecție a gospodăriei, care provine din moartea proprietarului, cunoscut ca Homesteadul Probate.
Scop
Scopul principal al casei de probate este de a proteja soțul supraviețuitor al proprietarului decedat și al copiilor săi de creanțele unor creditori, dar și de la un fost soț sau alți copii ai decedatului. Dacă voința proprietarului nu a fost actualizată pentru a părăsi proprietatea în noua sa familie, fosta soție sau copiii pot încerca să forțeze văduva și copiii ei din casă. Homesteadul Probate oferă protecție împotriva acestui fenomen.
Procedură
Soțul supraviețuitor trebuie să depună o cerere la Curtea de Justiție solicitând deținerea temporară a reședinței familiale. Acest lucru se poate face imediat după deces și durează până la 60 de zile de la depunerea dosarelor de inventar și de evaluare a averii probate. Alte părți interesate, cum ar fi creditorii decedați sau alți membri ai familiei, pot de asemenea să înainteze petiții pentru a se opune acestei acțiuni. Dacă acest ordin temporar de deținere este dat, soțul supraviețuitor poate adresa petiționare instanței pentru o ordine de posesie pe termen lung.
Ce este acoperit
Homesteadul Probate acoperă proprietăți personale reale și identice. Proprietatea imobiliară este reședința decedatului pe care și soțul supraviețuitor și copiii ei locuiau de asemenea. Protecția din gospodărie asigură continuarea utilizării și deținerea reședinței din creanțele creditorilor - altele decât orice posesor de ipotecă. Proprietatea personală de bază situată în casă, cum ar fi mobilierul și aparatele, li se acordă aceleași măsuri de protecție.
Dispersia Curții
Acordarea acestor protecții și întinderea acestora se află la discreția Curții de Justiție. Acest lucru este valabil mai ales atunci când instanța este rugată să prelungească timpul de găzduire dincolo de ordinul inițial de deținere temporară. Instanța va lua în considerare detaliile financiare și personale ale soțului supraviețuitor și poate ordona ca gospodărirea să continue pentru o perioadă extinsă de timp, chiar și pentru restul vieții soțului supraviețuitor. Cu toate acestea, protecția este acordată copiilor numai în timp ce ei sunt încă minori.
- Legile privind proprietățile din California
- Modificarea unui act imobiliar după moartea proprietarului
- Cum să ții titlul la o casă din California
- Cum să adăugați un beneficiar la un act ipotecar
- Ce se întâmplă atunci când semnezi un contract de închiriere și un proprietar trece?
- Moștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuire
- Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
- Poate o linie de credit a unei bănci de acasă, când un soț moare?
- Cum să cumpărați imobiliare imobiliare
- Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?
- O scutire de gospodărie supraviețui refinanțării?
- Cum se transferă titlul de proprietate imobiliară în probate?
- Care sunt avantajele folosirii proprietății dvs.?
- Ce fac dacă casa mea este în numele bunicilor mei și sunt decedați?
- Proprietatea comunitară în raport cu chiria comună
- Poți pretinde o scutire la domiciliu dacă locuința ta nu este plătită?
- Avantajele și dezavantajele punerii unei case într-o încredere
- Avantajul fiscal al scutirii de la domiciliu
- Probate legi imobiliare
- Cine îmi ia casa când plec?
- Procedura legală pentru o casă voită pentru mine