Ce se întâmplă cu împrumutul pe o casă când proprietarul moare?
Șansele sunt bune că atunci când cumpărați o casă, va trebui să faceți acest lucru folosind un împrumut ipotecar. Practic, creditele ipotecare sunt susținute de casele în care aceste împrumuturi au ajutat cumpărătorii de case să cumpere. Acestea implică, de asemenea, împrumutătorul punând un titlu pe titlul casei. Împuternicirea creditorului dvs. ipotecar în locuința dvs. îi conferă anumite drepturi la plată, inclusiv după ce ați murit.
Ipotecile după moarte
Dacă moartea și impozitele sunt certitudini, supraviețuirea titlurilor de proprietate după ce acești proprietari au murit este aproape sigură. Rețineți că drepturile de proprietate sunt atașate titlurilor de proprietate, nu proprietarilor acestor proprietăți. Dacă aveți o garanție ipotecară în casa dvs. și veți muri, acel garanție va trăi. Odată ce vei muri, împrumutul tău ipotecar și orice alte datorii pe care le-ai devenit devin responsabilitatea ta.
Plătirea ipotecii
Cuvântul "estate" are tendința de a crea imagini ale vilelor palate, dar este doar o modalitate de a spune "posesiunile întregului". "Casa și ipoteca sunt două dintre posesiunile dvs. Cele mai multe împrumuturi ipotecare conțin și limbă care permite creditorilor să excludă asupra debitorilor lor "decese. Dar creditorii nu doresc case, vor bani. Excluziunea este costisitoare pentru creditorii ipotecari, deci creditorul dvs. poate astepta proprietarul sau moștenitorii care moștenesc casa dvs. ipotecata sa plateasca creditul ipotecar.
Așezați-vă proprietatea
După moartea dvs., averea dvs. ar trebui să continue să plătiți ipoteca, în timp ce casa dvs. așteaptă distribuirea moștenitorilor dumneavoastră. Este, de asemenea, obișnuit ca casele moștenite să treacă la moștenitori, cu ipotecile lor încă atașate. În majoritatea cazurilor, moștenitorii caselor ipotecate au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de casele ipotecare. Dacă vei muri fără voință, totuși, instanța judecătorească care se ocupă de proprietatea ta va decide ce trebuie să facă cu casa ta ipotecă.
Moștenitori și ipoteci
Când vei muri, creditorul tău ipotecar va aștepta ca moștenitorii tăi să facă ceva în cele din urmă să-ți plătească ipoteca. Rudele care moștenesc case ipotecate, totuși, pot continua să plătească creditele ipotecare, atâta timp cât locuiesc și în casele respective. Non-rudele care moștenesc case ipotecate trebuie, de obicei, să plătească sau să refinanțeze ipotecile respective în nume propriu. Dacă nimeni nu va moșteni casa ipotecată, creditorul dvs. va alege de obicei să-și închidă împrumutul.
- Poate fi pus un drept de detenție pe o casă înainte de blocare?
- Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
- Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?
- Poate o ipotecă inversă să fie asumată de un moștenitor al proprietății?
- Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
- Ce se întâmplă cu un lien pe teren după ce un proprietar este decedat?
- În cazul în care ipoteca dvs. este rambursată, se poate pune o reținere în locuința dumneavoastră?
- Care este diferența dintre un împrumut de acasă va și un împrumut acasă Calvet?
- Cum pot determina valoarea ipotecară rămasă pe o locuință de blocare?
- Garanția ipotecară trebuie să fie o casă?
- Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?
- Poate fi următorul rud să fie dat în judecată pentru o ipotecă?
- Ce se întâmplă dacă nu plătesc a doua ipotecă?
- Negocierea reducerii principale pe o linie de capital
- Dacă am un împrumut pe o proprietate, pot să-i dau proprietatea asupra celeilalte persoane pe titlu
- Poate un împrumut ipotecar să vă oprească să cumpărați o locuință?
- Dacă aveți un împrumut de capitaluri proprii, trebuie să plătiți împrumutul înainte de a vă vinde…
- Capcane juridice de a cumpăra o casă cu un prieten
- Cum îmi pot reveni casa după o licitație de impozit pe proprietate?
- Ajutați-vă să înțelegeți limba ipotecară atunci când cumpărați o reo
- Ce se întâmplă dacă cumpărați o locuință la o vânzare cu taxă și există o garanție ipotecă datorată?