OxiMrub.com

Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca și taxele?

IRS declară că numai proprietarii de proprietăți pot solicita deducerea proprietății.

Când părinții cumpără locuințe pentru copiii lor, aceștia așteaptă, de obicei, acești copii să plătească ipoteca și impozitul pe proprietate. Un lucru este însă să înțelegeți că părinții care cumpără case finanțate din credite ipotecare pentru copiii lor adulți sunt acei proprietari legali ai locuințelor, iar deducerea impozitelor ipotecare și a impozitelor pe proprietăți deținute de părinți și ipoteci sunt stabilite de regulile de deducere a proprietății IRS .

Drepturi de proprietate asupra proprietății

Când părinții cumpără casele pentru copiii lor adulți cu împrumuturi ipotecare, numele lor merg pe credite și pe titlurile casei și sunt proprietarii oficiali. Din păcate, copiii adulți care locuiesc în locuințe cumpărați pentru ei folosind credite ipotecare finanțate de părinți pot face toate plățile, dar încă nu vor câștiga drepturi de proprietate. Normele IRS afirmă că numai proprietarii de proprietăți pot solicita deducerea dobânzilor ipotecare și a impozitului pe proprietate.

Deducerea proprietății de raționament

IRS interpretează codul fiscal din S.U.A. și face reguli pe baza interpretării codului respectiv. Când părinții cumpără casele pentru copiii lor adulți, aceștia semnează pentru orice ipotecă, iar plățile ipotecare și facturile fiscale merg către proprietarii de proprietăți, indiferent de cine plătește efectiv ipotecile și impozitele acestor proprietăți. Din cauza dreptului de proprietate și de impozitare, IRS permite numai proprietarilor de proprietăți să solicite deducerea proprietății.

Soluții de proprietate asupra proprietății

Există soluții dacă doriți să revendicați dobânzi ipotecare și impozite pe proprietate asupra casei finanțate din partea părintească, finanțată de ipotecă, pe care părinții dvs. ți-au cumpărat-o. În primul rând, puteți achiziționa de fapt casa pe care părinții dvs. ți-au finanțat-o și ați cumpărat pentru dvs. De asemenea, dacă creditul dvs. este suficient, creditorul ipotecar al părintelui dvs. vă poate adăuga pur și simplu la ipoteca existentă a casei dvs. părinte. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a cumpăra locuința în care locuiți, dar pe care părinții dvs. o au, cereți-i să co-semneze o ipotecă pentru dvs.

Programe de asistență ipotecare

Există alte instrumente disponibile pentru persoanele care doresc să cumpere casele în care locuiesc, dar pe care nu le dețin. De exemplu, guvernul federal distribuie numeroase subvenții statelor care, la rândul lor, finanțează calificările ipotecare și programele de asistență. În plus, creditele ipotecare garantate de FHA sunt concepute pentru a fi atractive pentru cumpărătorii casnici pentru prima dată. Împrumuturile FHA și multe programe de asistență ipotecară de stat conțin condiții flexibile de calificare a creditelor și chiar închiderea finanțării costurilor pentru cumpărătorii de case calificați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot să pretind deducția fiscală pentru cei 1098 de ani, fără să plătesc ipoteca?Pot să pretind deducția fiscală pentru cei 1098 de ani, fără să plătesc ipoteca?
Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?
Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?
Pot deduce dobânda ipotecară dacă altcineva plătește ipoteca și nu locuiesc acolo?Pot deduce dobânda ipotecară dacă altcineva plătește ipoteca și nu locuiesc acolo?
Despre creditorii ipotecari secundariDespre creditorii ipotecari secundari
Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?
Aveți două ipoteci?Aveți două ipoteci?
O a doua ipotecă declanșează o clauză de vânzare?O a doua ipotecă declanșează o clauză de vânzare?
Ce se întâmplă dacă nu plătesc a doua ipotecă?Ce se întâmplă dacă nu plătesc a doua ipotecă?
Pot să revendic o taxă pe proprietate plătită în casa părinților mei?Pot să revendic o taxă pe proprietate plătită în casa părinților mei?
» » Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca și taxele?
© 2022 OxiMrub.com