Statutul de limitări pentru o judecată arestată asupra unei case
Împrumutații care nu reușesc să ramburseze împrumuturile directe sau datoria cărții de credit se confruntă cu consecințe care pot fi pe termen lung. Datoria neachitată a debitorului de a plăti o datorie obligatorie din punct de vedere legal poate determina creditorul să obțină o hotărâre de plată împotriva debitorului și să pună la răspundere hotărârea judecătorească asupra casei debitorului. Multe state impun statute de limitare (SOL) asupra dreptului de judecată. Cu toate acestea, garanțiile de judecată pot fi de multe ori reînnoite de mai multe ori.
Hotărârea Liens
Hotărârile se creează atunci când creditorii obțin ordine judecătorești care îi îndrumă pe debitori să plătească datoriile datorate acelor creditori. O hotărâre judecătorească rezultă atunci când un creditor care are o hotărâre judecătorească validă acordă această hotărâre titlului de proprietate sau unui alt activ. Cu o hotărâre judecătorească asupra titlului unei case, poate fi foarte dificil să vinzi sau să cedezi altfel casa. Judecata lienilor SOL-urile variaza in functie de stat, cu California, de exemplu, impunand un SOL de 10 ani.
Hotărârea Lien Renewals
Multe state permit creditorilor care dețin drepturi de proprietate asupra activelor debitoare să reînnoiască aceste garanții de mai multe ori. Odată cu statutul de drept al judecății de la California, garanțiile de judecată pot fi reînnoite pe o durată nedeterminată la fiecare 10 ani de la crearea lor inițială. În majoritatea statelor, inclusiv în California, obligațiile de judecată pot fi anulate sau eliminate numai într-un număr limitat de moduri. În general, o reținere a hotărârii judecătorești este înlăturată atunci când creditorul care îl deține depune o satisfacție judecătorească la instanța care a emis reținerea.
Hotărârea Liens și Falimentul
Rambursarea unui creditor care deține o reținere judecătorească asupra casei dvs. în mod normal satisface acel drept de apreciere. Falimentul, în timp ce execută sau elimină datoriile care stă la baza unei rețineri a hotărârii judecătorești, nu elimină însăși garanția de judecată. Cu alte cuvinte, falimentul elimină datoriile enumerate, iar creditorii nu pot să-i perceapă datoriile, chiar dacă au drept de judecată. Dar, chiar dacă datoria care stă la baza judecății judecătorești a fost eliminată în faliment, falimentul nu va elimina însăși judecata reală.
Hotărârea Lien Removal
În afara falimentului, este dificil să convingi o instanță să elimine o hotărâre după ce a fost emisă. Timpul pentru contestarea încercărilor creditorilor de a solicita judecăți împotriva dvs. și a bunurilor dvs. este în fața instanțelor. Eliminarea judecății asupra unei datorii care a fost executată în faliment este mai ușoară. În general, avocații de faliment lucrează, de asemenea, pentru a li se elimina garanțiile de judecată ale clienților, odată ce datoriile care le stau la baza sunt executate prin faliment.
- Trebuie să plătesc călugăria mea când îmi închid casa?
- Cum pot pune o garanție pe o casă din California?
- Ce face un drept de garanție asupra casei cuiva să plătească o judecată?
- Cum să eliminați un drept de apreciere
- Poate o asociație de condo să vină după contul meu bancar?
- Motive pentru a fi nevoiți să participe la instanță după o blocare a pieței
- Ce pot face daca sunt dat in judecata pentru o inchidere?
- Cum poate o agenție de colectare să aplice o reținere împotriva casei tale?
- Poate un proprietar vechi să primească bani de la plata sau de la o declarație fiscală?
- Poate un judecător să vă ordone să vă vindeți casa?
- Anularea datoriei și a efectelor sale asupra bunurilor imobile
- Pot creditorii neglijați să-și colecteze datoria de la vânzarea casei mele?
- Pot băncile vin după mine pentru bani dacă am dosar de blocare?
- Cum pot atașa un drept de gardă împotriva unei case pentru datorii?
- Cum poți refinanța cu o judecată?
- Procedurile de colectare a chiriilor pentru datorii restante pentru apartamente
- Decizie de deficit de vânzare scurt
- Cum poate un creditor să-mi pună un drept de reținere în casa mea?
- Cine este responsabil să plătească o hotărâre definitivă privind o blocare a pieței?
- Poate o hotărâre să afecteze închirierea unui apartament?
- Efectul blocării pe un drept de apreciere