OxiMrub.com

Trebuie să plătesc călugăria mea când îmi închid casa?

Asociațiile de proprietari de case sunt un punct de sprijin în comunitățile de tip condominium. De asemenea, puteți vedea o HOA într-o comunitate în care proprietarii de case au convenit legal să împartă anumite responsabilități pentru întreținerea comună a proprietăților, cum ar fi întreținerea trotuarelor. Indiferent de motivul pentru care, în calitate de proprietar de locuințe aveți un HOA, este aproape întotdeauna cazul în care vă veți datora plățile pentru plățile regulate ale HOA. În cazul în care casa dvs. este, de asemenea, a fi blocat, aceasta poate fi tentant să săriți plățile dvs. HOA, dar s-ar putea să nu fie recomandabil.

HOA și taxe

Dacă sunteți proprietar cu o HOA, la un moment dat ați fost de acord cu controlul HOA asupra comunității dvs. Când aveți un HOA în comunitatea dvs., există șanse mari să fiți de acord să plătiți taxe pentru a sprijini activitățile HOA. În timp ce vă aflați în blocare, probabil că veți plăti plăți regulate de plăți către HOA dvs. și ar trebui să vă gândiți să le plătiți. HOA au mai multe modalități de a colecta taxele datorate de către membrii delincvenți, inclusiv plasarea garanțiilor asupra unei case delincvente.

HOAs și Liens

Cotele sunt bune că, dacă devii delincvent pe taxele HOA, HOA va atașa la un moment dat o reținere la casa ta. Un lien pe casa ta o va face necomercializabil. Desigur, dacă sunteți blocat de faptul că blocarea pieței va elimina orice subvenții junior la închisoare de închidere, și cele mai multe lienile HOA sunt foarte junior pe titlurile proprietarilor de proprietate. Cu toate acestea, în timp ce închiderea casei dvs. ar putea elimina garanția HOA-ului dvs., de obicei, aceasta nu va elimina obligația datoriilor față de HOA.

Obligații de datorii personale

În state precum California, taxele HOA sau evaluările sunt considerate datorii personale ale proprietarului, asociate cu acestea. HOA dvs. ar putea să-și piardă reținerea la domiciliu din cauza blocării dvs., dar ați putea totuși să datorați o datorie personală către HOA. Nu este neobișnuit ca asociațiile de proprietari să depună dosare împotriva unor delincvenți actuali și foști proprietari pentru a colecta ceea ce sunt datorate. În California, HOA-urile le datorau banii de către membrii lor existenți sau actuali și pot obține chiar și hotărâri judecătorești de ordin judecătoresc împotriva lor.

HOA Hotărârea Liens

Hotărârile judecătorești ordonate de instanță permit creditorilor, inclusiv HOA, să atașeze garanții asupra proprietății imobiliare a debitorilor și uneori chiar a proprietății personale. Dacă după închiderea dvs. ați cumpărat o altă casă, vechiul dvs. HOA ar putea folosi judecata pe care a obținut-o împotriva dvs. pentru a pune un drept la noua dvs. locuință. De asemenea, hotărârile judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești judecătorești, Cu o judecată în mână, fostul tău HOA ar putea chiar să încerce să îți strâng salariul pentru a-ți colecta taxele anterioare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fapte scurte de vânzare pe piața imobiliarăFapte scurte de vânzare pe piața imobiliară
Dacă sunteți blocat într-un apartament, cât timp trebuie să plătiți taxa de asociere?Dacă sunteți blocat într-un apartament, cât timp trebuie să plătiți taxa de asociere?
Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?
O blocare după reafirmarea datorieiO blocare după reafirmarea datoriei
Ce se întâmplă atunci când părăsiți o casă murdară în blocare?Ce se întâmplă atunci când părăsiți o casă murdară în blocare?
Cum pot modifica o ipotecă pentru a opri blocarea pieței?Cum pot modifica o ipotecă pentru a opri blocarea pieței?
Ce puteți face când asociația dvs. de condominiu vă lovește cu o evaluare?Ce puteți face când asociația dvs. de condominiu vă lovește cu o evaluare?
Aveți nevoie de o poliță de asigurare a proprietarului casei, dacă casa dvs. va fi blocată?Aveți nevoie de o poliță de asigurare a proprietarului casei, dacă casa dvs. va fi blocată?
Ce este un apartament în drept?Ce este un apartament în drept?
Pot să-mi schimb casa?Pot să-mi schimb casa?
» » Trebuie să plătesc călugăria mea când îmi închid casa?
© 2022 OxiMrub.com