OxiMrub.com

Poate o asociație de condo să vină după contul meu bancar?

Asociațiile de contacte pot urmări conturile bancare ale membrilor pentru plata datoriilor.

Cele mai multe comunități de condominiu sunt operate prin asociațiile proprietarilor de case, uneori cunoscute și sub denumirea de "asociații de condo". HOA primesc cea mai mare parte a veniturilor lor din exploatare din taxele plătite de membrii apartamentelor de condominiu ale comunităților operate de acele HOA. Atunci când membrii asociațiilor de proprietari nu plătesc cotizațiile, asociațiile iau adesea măsuri pentru a-și obliga la plata acestora, inclusiv procese. Multe state permit, de asemenea, HOA-urilor să încerce să închidă conturile bancare ale membrilor proprietății casei, atunci când acești membri le datorează bani.

Revendicări minore

Asociațiile de condo sau HOA se îndreaptă uneori către tribunale cu privire la cererile de despăgubire pe baza sumelor pe care le datorează membrilor lor de proprietate. De exemplu, California permite companiilor HOA să-i ia pe membrii casei de proprietate în instanță pentru sumele datorate de acei membri. HOA-urile care suge cu succes pe membrii casei de proprietate în instanțele de revendicări mici pentru plățile înapoi pot încerca apoi să distrugă salariile membrilor și chiar conturile bancare. Cele mai multe state permit, de asemenea, companiilor HOA sau condo să solicite hotărâri judecătorești pronunțate în instanță împotriva membrilor proprietății imobiliare care le datorează bani.

HOA Liens

Asociațiile de asociații utilizează adesea garanții pentru a obliga membrii proprietății de a plăti datoriile datorate acestora. Liens sunt produsul hotărârilor pronunțate în instanță împotriva debitorilor, cum ar fi proprietarii de case din condo datorită banilor HOA. În general, HOA-urile atașează proprietățile proprietarilor proprietarilor de locuințe, iar bunurile de proprietate trebuie de obicei decontate înainte ca aceste proprietăți să poată fi vândute sau transferate. Cu toate acestea, obținerea unui lien este, de asemenea, adesea primul pas pe care HOAs îl ia pentru a exclude proprietățile membrilor proprietății casei de deasupra acestora.

HOA Foreclosures

Uneori, salariul sau împuternicirea unui cont bancar ar putea fi cel mai puțin o îngrijorare a unui membru al HOA, atunci când îi datorează banii HOA. În multe state, odată ce un HOA obține un drept de proprietate asupra proprietarului unui proprietar de locuințe, acesta poate apoi să excludă această proprietate. De fapt, HOA-urile din state precum Florida sunt cunoscute pentru încercarea rapidă de a exclude membrii casei de proprietate datorită banilor. În California, asociațiile de condo sau HOA pot exclude odată ce membrii proprietății au lovit anumite praguri ale datoriei sau vârstei de datorii.

popririi

Închiderea contului bancar este cunoscută sub denumirea de "împuternicire nevalabilă". Împuternicirea necondiționată poate fi efectuată numai după ce un creditor, ca și un HOA datorat de un membru al proprietarului, a obținut o hotărâre judecătorească. Înainte ca un creditor ca un HOA să poată obține o hotărâre judecătorească, debitorul are dreptul să îl conteste în fața instanței, având în vedere petiția judecătorească a HOA. În cele din urmă, o bancă sau altă instituție depozitară trebuie să notifice un deponent asupra oricărei ordine de gardă înainte de a-și începe închiderea contului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Trebuie să plătesc călugăria mea când îmi închid casa?Trebuie să plătesc călugăria mea când îmi închid casa?
Cum să obțineți credite ipotecare la conversii condoCum să obțineți credite ipotecare la conversii condo
Dacă sunteți blocat într-un apartament, cât timp trebuie să plătiți taxa de asociere?Dacă sunteți blocat într-un apartament, cât timp trebuie să plătiți taxa de asociere?
Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?
Poate cineva să fie eliminat dintr-un hoa?Poate cineva să fie eliminat dintr-un hoa?
Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?
Ce puteți face când asociația dvs. de condominiu vă lovește cu o evaluare?Ce puteți face când asociația dvs. de condominiu vă lovește cu o evaluare?
Cum să aflați taxele de asociere la condoCum să aflați taxele de asociere la condo
Lista de motive bune pentru a elimina un membru al consiliului de condoLista de motive bune pentru a elimina un membru al consiliului de condo
Apartament California vs. HouseApartament California vs. House
» » Poate o asociație de condo să vină după contul meu bancar?
© 2022 OxiMrub.com