Cum să eliminați un drept de apreciere
Un drept de apreciere este considerat un "nor" pe titlul unei case și trebuie adresat pentru a încheia o tranzacție imobiliară. Hotărîrile judecătorești se acordă prin hotărâre judecătorească și trebuie rambursate integral sau altfel satisfăcute, pentru ca creditorul să vă elibereze de obligație și să înlătuiți garanția de judecată din titlul casei dvs. Titlu clar este, în general, necesar pentru a refinanța sau a vinde casa.
Contactați creditorul care a înaintat garanția. Întrebați ce sumă totală este datorată, inclusiv toate taxele suplimentare de judecată sau de colectare din totalul judecății inițiale.
Efectuați plăți dacă nu puteți plăti integral. Să negocieze cu creditorul, dacă este posibil, pentru a reduce suma totală datorată. Solicitați plata scrisă a sumei de plată și a termenelor pentru acordul respectiv.
Plătiți totalitatea garanției sau cum ați convenit. Utilizați metoda de plată preferată de creditor. Unii creditori vor cere un mijloc de plată specific, cum ar fi un cec de casă.
Solicitați o satisfacție a garanției. Creditorul vă va trimite fie documentul, fie vă va trimite satisfacția. Încălcarea hotărârii judecătorești este încheiată și eliminată după depunerea satisfacției. Solicitați copii suplimentare ale documentelor de satisfacție.
Trimiteți-vă satisfacția legată de garanție dacă vi se trimite prin poștă. Documentul trebuie înregistrat în biroul de înregistrare al județului unde a fost depusă hotărârea judecătorească. Dacă judecata a fost depusă în mai multe locuri, înregistrați satisfacția în orice alt județ unde a fost depusă. Verificați birourile de înregistrare din toate județele în care dețineți proprietatea imobiliară pentru judecată.
Consultați un avocat de faliment. Capitolul 7, ștergerea totală a datoriilor, vă poate permite să eliminați hotărârea judecătorească. Capitolul 13, reorganizarea datoriilor, vă poate permite să includeți hotărârea într-un plan de rambursare, terminând cu descărcarea de gaj. Discutați hotărârile cu avocatul dvs. înainte de a depune dosarul pentru a determina dacă drepturile de proprietate pot fi tratate în procesul instanței.
Contactați birourile de credit majore după depunerea satisfacției. Solicitați ca rapoartele să fie eliminate din raportul dvs. de credit.
Contactați un avocat dacă garanția nu este validă. Procurorul va da în judecată creditorul în instanță pentru a primi o hotărâre judecătorească de a elibera sau de a înlătura judecata din dosarul județean.
- Cum să eliminați un liens
- Ce face un drept de garanție asupra casei cuiva să plătească o judecată?
- Ce pot să fac dacă ipoteca mea nu eliberează o garanție?
- Ce să fac dacă cineva pune o garanție împotriva casei mele?
- Cum poate o agenție de colectare să aplice o reținere împotriva casei tale?
- Statutul de limitări pentru o judecată arestată asupra unei case
- Vânzare scurtă și anularea datoriilor
- Anularea datoriei și a efectelor sale asupra bunurilor imobile
- Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
- Am o garanție pe titlul de ipotecă, ce pot să fac?
- Negocierea reducerii principale pe o linie de capital
- Ce se întâmplă dacă nu plătesc taxe de întreținere pentru un drept de folosință pe durată limitată?
- Poate un împrumut ipotecar să vă oprească să cumpărați o locuință?
- Pot creditorii neglijați să-și colecteze datoria de la vânzarea casei mele?
- Cum pot atașa un drept de gardă împotriva unei case pentru datorii?
- Cum poți refinanța cu o judecată?
- Ce înseamnă vânzările de șerif în ipoteci?
- Informațiile referitoare la informații imobiliare
- Cum poate un creditor să-mi pună un drept de reținere în casa mea?
- Cine este responsabil să plătească o hotărâre definitivă privind o blocare a pieței?
- Poți să vinzi o casă dacă ai o reținere medicală?