OxiMrub.com

Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?

Creditorii ipotecare aprobă vânzările în lipsă pentru reducerea pierderilor asociate cu închiderea creditelor mortage.

Creditele ipotecare secundare includ împrumuturile pentru acasă și liniile de credit. Ele sunt subordonate ipotecii primare utilizate pentru cumpărarea sau refinanțarea unei ipoteci împotriva unei case. Atunci când un creditor primar își închide împrumuturile ipotecare, cele două credite ipotecare sunt șterse. Acest lucru poate încuraja creditorii ipotecari secundari să reducă sau să elibereze garanțiile pentru încheierea unei vânzări în lipsă.

Cum funcționează vânzările scurte

Creditorii creditelor ipotecare aprobă vânzările în lipsă pentru a reduce pierderile anticipate cauzate de creditele ipotecare neperformante. Atunci când o locuință are o valoare mai mică decât împrumutul ipotecar sau împrumuturile datorate împotriva acesteia, o vânzare în lipsă eliberează proprietarii de locuințe de obligația ipotecară primară în schimbul veniturilor nete din vânzarea unei vânzări scurte aprobate. Creditorul ipotecar primar recuperează o parte din suma ipotecară atunci când proprietatea este vândută. Alți creditori ipotecari pot primi o plată mică pentru a-și elibera obligațiunile împotriva unei proprietăți de vânzare pe termen scurt, dar de obicei nu li se permite să primească plăți din veniturile din vânzarea netă.

Credite ipotecare și vânzări scurte

Iată un exemplu de vânzare rapidă: Creditorul ipotecar primar are în vedere o vânzare pe scurt a valorii de piață de 150.000 de dolari pentru o locuință cu un sold ipotecar primar de 175.000 de dolari și un al doilea sold ipotecar de 10.000 de dolari pentru o datorie totală de 185.000 de dolari. După plata costurilor de închidere și a comisioanelor imobiliare, se estimează că veniturile din vânzarea netă vor fi de 138.000 de dolari, rezultând o pierdere de 37.000 de dolari pentru creditorul principal. Împrumutul primar va fi blocat după data limită pentru vânzarea în lipsă. Cel de-al doilea creditor ipotecar solicită 1.000 de dolari pentru eliberarea garanției ipotecare. Creditorul ipotecar primar aprobă această plată celui de-al doilea creditor ipotecar după ce a comparat pierderile estimate pentru vânzări pe termen scurt de 38.000 de dolari pentru pierderile proiectate de blocare a pieței de 50.000 de dolari și calculează economii nete de 12.000 dolari, comparativ cu costul estimat de blocare a pieței.

Asigurarea ipotecară și aprobările de vânzare pe scurt

În cazul în care ipoteca primară este acoperită de asigurarea ipotecară (MI), societatea de asigurare ipotecară aprobă în mod tipic termenii unei vânzări în lipsă, deoarece este responsabilă pentru rambursarea creditorului ipotecar primar pentru pierderile sale de executare. Întreprinderile din cadrul MI nu sunt obligate să aprobe plățile către creditorii ipotecari secundari. Creditorul ipotecar primar trebuie să aștepte aprobarea de către compania MI a vânzărilor în lipsă pentru ipoteci primare cu acoperire cu MI. Acest lucru poate întârzia o aprobare de vânzare pe termen scurt, dar creditorul ipotecar primar riscă să-și piardă acoperirea MI, dacă este de acord să plătească un al doilea creditor ipotecar fără aprobarea companiei MI.

Factorii implicați în negocierea vânzărilor scurte

Creditorii ipotecari primari aprobă vânzările în lipsă atunci când calculează că închiderea unui împrumut ipotecar va costa mult mai mult decât pierderile rezultate din aprobarea vânzării în lipsă și acceptarea veniturilor din vânzarea netă în satisfacerea împrumutului ipotecar primar. Alți posesori de ipoteci se află la mila creditorilor ipotecari primari, deoarece împrumuturile ipotecare secundare sunt stinse atunci când o ipotecă primară este blocată. Creditorii ipotecari primari pot negocia cu cei doi creditori ipotecari în interesul încheierii unei vânzări în lipsă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Trebuie să revendic o sumă de 1099 c pentru o vânzare în lipsă într-o casă?Trebuie să revendic o sumă de 1099 c pentru o vânzare în lipsă într-o casă?
Pot fi alocate ipoteci?Pot fi alocate ipoteci?
Poate un vânzător să ofere finanțare pentru proprietar dacă are un credit ipotecar?Poate un vânzător să ofere finanțare pentru proprietar dacă are un credit ipotecar?
De ce se închid lent creditele ipotecare?De ce se închid lent creditele ipotecare?
Despre creditorii ipotecari secundariDespre creditorii ipotecari secundari
De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?De ce creditorul meu ar nega o vânzare în lipsă și vrea să facă o blocare în loc?
Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
Neplata unei a doua ipoteciNeplata unei a doua ipoteci
Reducerea vânzărilor și reducerea principaluluiReducerea vânzărilor și reducerea principalului
O a doua ipotecă declanșează o clauză de vânzare?O a doua ipotecă declanșează o clauză de vânzare?
» » Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
© 2022 OxiMrub.com