Poate un creditor să pună un drept de reținere asupra unei case dacă este acordat unui ex?
Este frecvent un moment nefericit atunci când cuplurile divorțează, iar acest lucru se datorează uneori dezacordurilor privind divizarea proprietății - divizarea unei case în timpul unui divorț poate fi agravantă pentru divorțul cuplurilor. Ca și cum divizarea proprietății în timpul divorțului nu era suficientă, casele cu numele ambelor ex-soți încă pe titlurile lor prezintă probleme suplimentare. Pentru unul, creditorii oricărui popor al cărui nume apare pe titlurile de proprietate poate plasa dreptate asupra acestor titluri pentru a-și recupera datoria.
Domeniul imobilier
Este imposibil să divizați fizic o casă într-un divorț, deci instanțele judecătorești încearcă, de obicei, să le acorde într-o manieră echitabilă. În California, de exemplu, o instanță de divorț poate acorda o locuință unui ex-soț, dar atunci cuplul divorțat nu reușește să-și corecteze titlul. Un cuplu divorțat ar putea, de asemenea, să nu reușească să corecteze titlul pe o proprietate acordată și un ex-soț va folosi drept garanție. Din păcate, toți oamenii care apar pe un titlu de proprietate sunt considerați drept proprietari legali în comun.
Domeniul imobilier Liens
Creditorilor nu le pasă cine a primit o casă într-un divorț, atunci când aceștia locuiesc pe titluri de proprietate. Ceea ce îngrijesc creditorii este recuperarea creanțelor lor și, dacă numele unui debitor apare pe un titlu de proprietate, acesta este supus atașamentului de garanție. De asemenea, poate fi dificil să se elimine drepturile de proprietate asupra titlurilor de proprietate după ce creditorii ex-soțului au atașat-o. Discutarea legii privind proprietatea fostului soț cu creditorul atașat și demonstrarea motivului pentru care ex-soțul nu deține proprietatea de origine ar putea ajuta.
Eliminarea foștilor soți
Cabinele de divorț care atribuie locuințe unui singur soț sau altui copil comandă, de obicei, și cuplul de divorț pentru a transfera fapta acordată domiciliului. Primul pas după ce a fost acordat o casă într-un divorț este de a obține numele ex-soțului de pe titlu. Dacă un fost soț a bătut titlul unei case cu un drept de reținere înainte de transferul actelor, ar putea fi nevoie de un proces cu titlu liniștit. Procesele cu titlu liniștit sunt mecanisme legale care pot acorda titluri clare fără drepturi de proprietate.
Acțiunile Quitclaim
Conflictele diviziei diviziei sunt complicate și avocații cu experiență ar trebui să se ocupe întotdeauna de astfel de probleme. Instanțele din California pot acorda locuințe soțului divorțat prin decrete care îi conduc pe foștii soți pentru a executa fapte de renunțare. Faptele quitclaim sunt simple fapte care transferă proprietatea, deși nu fac nici o garanție sau garanție pentru a-și clarifica titlul. Cu toate acestea, cu o hotărâre a fostului soț și un ordin de divorț valabil în mână, o acțiune liniștită de titlu pentru a elimina drepturile de proprietate ale fostului soț poate avea succes.
- Capitalul negativ în divorț
- Ce face un drept de garanție asupra casei cuiva să plătească o judecată?
- Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?
- Ce se întâmplă cu un lien pe teren după ce un proprietar este decedat?
- Stăpânirea adversă care afectează legitimitatea unei fapte
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Ce se va întâmpla cu ipoteca când vă aflați în divorț?
- Cine poate împiedica un proprietar de case?
- Ce se întâmplă dacă am acte rapide casa mea, dar numele meu este încă pe ipotecă în timpul…
- Eliminarea drepturilor de proprietate asupra proprietarilor
- Cum pot determina valoarea ipotecară rămasă pe o locuință de blocare?
- Drepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipoteca
- Poate un judecător să vă ordone să vă vindeți casa?
- Am o garanție pe titlul de ipotecă, ce pot să fac?
- Cum împart o ipotecă pe o casă în timpul unui divorț?
- Ce se poate dovedi căutarea unui titlu?
- Proprietatea comunitară în raport cu chiria comună
- Pot să îmi vin în mod legal casa fără semnătura fostei mele soții?
- Poate un coproprietar vinde jumătate dintr-o bucată de pământ?
- Cui nume ar trebui să fie pe faptă?
- Efectul blocării pe un drept de apreciere