OxiMrub.com

Ce se întâmplă dacă am acte rapide casa mea, dar numele meu este încă pe ipotecă în timpul divorțului?

Actele de plângere de despăgubire sunt adesea folosite în procedurile de divorț pentru a delimita cine primește titlul casei.

Un element major al procedurilor de divorț este împărțirea bunurilor maritale, distribuirea proprietății obținute în timpul căsătoriei, în conformitate cu "Manualul complet de divorț: un ghid practic", de Brette McWhorter Sember. O faptă rapidă sau recuzită de obicei este folosită pentru a transfera un interes de proprietate într-o casă în timpul unui caz de divorț. Un aspect important este ceea ce se întâmplă dacă un soț își transferă interesul în casă cu o faptă rapidă, dar rămâne pe ipotecă.

Funcţie

O reclamație sau o faptă rapidă transferă orice interes pe care unul dintre soți are în proprietatea imobiliară pe deplin și în totalitate față de celălalt soț, potrivit Lawyers.com. Executarea unei astfel de fapte se face fie prin acordul părților prin negocieri, fie prin ordin al judecătorului care prezidează divorțul.

Prejudecăți

O concepție greșită recurentă este că părțile la un divorț pot desemna care soț are răspunderea juridică deplină pentru ipotecă. Ei consideră că transferul unui interes de proprietate printr-o faptă de renunțare la faptă este primul pas în proces. În realitate, părțile la un divorț și la judecătorul de divorț nu au puterea de a înlătura un soț dintr-un împrumut ipotecar. Numai creditorul ipotecar poate elibera un soț din răspunderea legală pentru împrumut, în conformitate cu "California Real Estate Law", de William H. Pivar. Instanța poate solicita unui soț să solicite o refinanțare a împrumutului, dar nu poate forța problema dacă un creditor nu aprobă modificarea.

Avertizare

În cazul în care un soț semnează asupra celeilalte părți la un divorț, prezumția este, în mod obișnuit, că soțul care obține o deplină proprietate va fi responsabil pentru plățile ipotecare, dar dacă acel soț nu reușește să plătească ipotecă, creditorul va întreprinde acțiuni în justiție atât împotriva soțului cu deplină proprietate asupra proprietății, cât și împotriva soțului / soției, care a renunțat la un drept de proprietate folosind o faptă rapidă sau ilegală, în conformitate cu "California Real Estate Law".

Beneficii

Beneficiile există pentru semnarea unui interes de proprietate printr-o faptă rapidă, chiar dacă numele unui soț rămâne pe ipotecă. De exemplu, soțul care nu mai păstrează un drept de proprietate, în ciuda faptului că este responsabil pentru împrumutul ipotecar, nu este supus impozitelor pe proprietate. În plus, el nu este responsabil dacă cineva este rănit la reședință și da în judecată.

Expert Assistance

Problemele imobiliare și ipotecare reprezintă probleme juridice complicate în multe proceduri de divorț. O parte la un divorț care se ocupă de astfel de probleme este, în general, cel mai în măsură să-și protejeze drepturile prin angajarea unui avocat cu experiență. Baroul de Stat din California și Asociația Baroului American oferă resurse pentru a ajuta o persoană implicată într-un caz de divorț să găsească o reprezentare juridică adecvată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?
Cumpărătorii și vânzătorii semnează fapte?Cumpărătorii și vânzătorii semnează fapte?
Efectul juridic al unei acțiuni în despăgubiriEfectul juridic al unei acțiuni în despăgubiri
Fă-o singur, renunță la faptăFă-o singur, renunță la faptă
Acțiunea de acordare a faptelor vs.Acțiunea de acordare a faptelor vs.
Poate un creditor să pună un drept de reținere asupra unei case dacă este acordat unui ex?Poate un creditor să pună un drept de reținere asupra unei case dacă este acordat unui ex?
Diferențele dintre o faptă și o faptă de încredereDiferențele dintre o faptă și o faptă de încredere
Ce se va întâmpla cu ipoteca când vă aflați în divorț?Ce se va întâmpla cu ipoteca când vă aflați în divorț?
Întrebări legale privind ipotecile care implică divorțÎntrebări legale privind ipotecile care implică divorț
Care este diferența dintre o faptă de acordare a calificărilor din California și o faptă de…Care este diferența dintre o faptă de acordare a calificărilor din California și o faptă de…
» » Ce se întâmplă dacă am acte rapide casa mea, dar numele meu este încă pe ipotecă în timpul divorțului?
© 2022 OxiMrub.com