Legile privind proprietățile din California
Când un individ trece, lasă în urmă posesiunile sale lumești, inclusiv casa lui, lucrurile și banii lui. Decedatul - cunoscut ca un decedat - poate schița voința de a defini cine își va moșteni lucrurile după moartea sa și cine își va asuma responsabilitatea pentru a-și asigura îndeplinirea dorințelor sale. Legislația legii din California guvernează modul în care un decedat își poate distribui moștenirea în rândul rudelor sale în anumite cazuri și care va moșteni moștenirea în cazul în care decedatul nu va lăsa în urma unei voințe valabile.
Formarea și controlul proprietății
Când trece un decedat, proprietatea sa reală și personală formează o proprietate. Proprietatea cuprinde veniturile, investițiile, imobilul și posesiunile decedatului, iar proprietatea în sine devine o entitate. Decedentul poate desemna o persoană fizică sau o entitate care să servească drept creditor sau executor al patrimoniului, iar persoana desemnată își păstrează autoritatea și responsabilitatea pentru datoriile financiare ale imobilului, obligațiile fiscale și distribuirea activelor imobilului către beneficiarii menționați. Ultimul hotărâtor valabil al persoanei în cauză stabilește cine va servi drept fiduciar și cum va administra și va distribui patrimoniul printre beneficiari.
Dreptul soțului supraviețuitor
California este un stat comunitar de proprietate, ceea ce înseamnă că soții căsătoriți păstrează o cerere egală, dar nedivizată, asupra proprietății comune. Acestea includ proprietatea imobiliară, veniturile, investițiile și alte active lichide obținute sau dobândite în timpul căsătoriei și proprietatea unui soț dobândit înainte de căsătoria pe care a împărțit-o cu soțul său în timpul căsătoriei. Atunci când un decedat căsătorit trece, soțul supraviețuitor are dreptul absolut la cel puțin 50 la sută din averea integrală, conform legii din California. Acest lucru este adevărat chiar dacă voința decedatului nu include soțul său sau exclude în mod explicit soțul său de la moștenirea oricărei părți a patrimoniului - drepturile soțului supraviețuitor înlocuiesc voința decedatului. Odată ce soțul supraviețuitor primește ponderea, restul de 50% din avere este apoi distribuit între beneficiarii decedatului.
Linia de succesiune a intetestului
În cazul în care un pașnic decedat intestate - adică fără o voință validă - statul California definește o linie de succesiune interactivă pentru a determina cine va moșteni moșia. În cazul în care decedatul lăsat în urmă un soț supraviețuitor, soțul / soția este în primul rând în linia de succesiune și își va asuma dreptul de proprietate asupra întregului patrimoniu. În cazul în care decedatul nu a fost căsătorit în mod legal în momentul morții sale, orice copii biologici sau adoptați ai decedatului moștenesc plinul, care este distribuit în mod egal între ei. În cazul în care decedatul lasă în urma niciun soț și niciun copil, legea din California definește unul sau ambii părinți care au supraviețuit ca următor în succesiune. Dacă ambii părinți supraviețuiesc, legea din California distribuie proprietatea în mod egal între ambii părinți. Pentru decedații care nu au nici un soț sau părinte viu, următorul în linie este orice bunic sau vrăjitor viu, și apoi frați și rude mai îndepărtate, inclusiv veri. Când există mai mult de o rudă supraviețuitoare de aceeași relație cu decedatul, moșia este împărțită în mod egal între succesorii.
- Locuitorii din California în comun împotriva chiriașilor în comun
- Cum să ții titlul la o casă din California
- Ce se întâmplă cu proprietatea personală atunci când un chiriaș trece?
- Moștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuire
- Care este sensul terenului decedat?
- Forme de proprietate imobiliară
- Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Ce faci cand moare singurul proprietar al unei case?
- Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?
- Drepturile chiriașilor în comun
- Cum se transferă titlul de proprietate imobiliară în probate?
- Ce fac dacă casa mea este în numele bunicilor mei și sunt decedați?
- Pot afla dacă o persoană decedată deține proprietatea?
- Cum să renunțe la chirie comună
- Ce inseamna locatarii in comun in domeniul imobiliar?
- Pledoarii și dezavantajele chiriașilor cu drepturi de supraviețuire
- Procesul Escheat
- Ce este legea escală din California și cum să pretindă proprietatea eschizată
- Probate legi imobiliare
- Cine îmi ia casa când plec?