OxiMrub.com

Poate o soție să se califice singură ca un homebuyer pentru prima dată?

Stockbyte / Stockbyte / Getty Images "/>

Soții proprietarilor de locuințe dobândesc, de asemenea, dreptul de proprietate asupra locuințelor soților lor.

Într-un efort de încurajare a proprietarilor de locuințe, guvernul a oferit credite fiscale speciale pentru a crește numărul primilor cumpărători de case. În general, un homebuyer pentru prima dată este o persoană care nu are un interes curent sau recent în proprietate într-o casă. Legea nu permite, de obicei, soțului unui proprietar să fie considerat un cumpărător pentru prima dată în scopuri de credit fiscal. În schimb, guvernul consideră soții proprietarilor de case să dețină interese de proprietate în casele soților lor.

Explicație privind interesul de proprietate

Căsătoria conferă soților o anumită dobândă de proprietate asupra proprietății sau bunurilor soților lor. În unele state, soții câștigă drepturi asupra proprietății deținute în comunitate create între cuplurile căsătorite. De obicei, legea privește bunurile deținute de un soț într-o căsătorie ca un bun deținut în mod obișnuit de ambii soți. Din cauza naturii comune a bunurilor cuplului căsătorit, este de obicei foarte dificil ca soții care nu sunt proprietari să se califice drept cumpărători pentru prima dată.

Regulile de proprietate ale IRS

Serviciul de venituri interne a stabilit regulile pentru care soții pot și nu pot solicita singur statutul de proprietar pentru prima dată. În cele mai multe cazuri, soții proprietarilor de case nu se califică drept cumpărători pentru prima dată, chiar și atunci când nu se ocupă de împrumuturi ipotecare sau de titluri. IRS interzice chiar soților separați din punct de vedere legal ai proprietarilor de case să ceară un tratament fiscal de tip homebuyer pentru prima dată datorită statutului lor încă căsătorit. O excepție de la proprietatea de închiriere a interdicției IRS a soților care solicită statutul de proprietar pentru prima dată în scopuri de credit fiscal există totuși.

Excepție de proprietate de închiriere

Dacă dvs. și soțul dvs. de proprietar de apartamente închiriați altora reședința principală pe care o deține, puteți beneficia de ambele categorii de credite fiscale pentru primii clienți după trei ani. Desigur, tu și soțul / soția ar trebui, de asemenea, să închiriezi o reședință pentru câțiva ani, de asemenea. IRS nu consideră o proprietate de închiriat o reședință principală. După trei ani de nerezolvare a unei reședințe principale, fie tu, fie soțul / soția, i-ați fi recunoscut încă o dată pentru statutul de domiciliu pentru prima dată.

Primul beneficiu pentru Homebuyer

Creditul de impozit federal pentru prima dată la cumpărător, de până la 8.000 de dolari, se aplică caselor achiziționate în 2008, 2009, 2010 și, în anumite cazuri, în 2011. Cu excepția caselor achiziționate în 2008, creditul homebuyer pentru prima dată nu are nevoie să să fie rambursat dacă ocupați casa cumpărată cu ea timp de 36 de luni. Începând cu anul 2008, numeroase state au creat și credite fiscale pentru a ajuta domicilierii eligibili pentru prima dată. În mod tipic, creditele de stat pentru prima dată la cumpărăturile de acasă scutește mii de dolari cumpărătorilor eligibili pe parcursul vieților împrumuturilor lor.

Programe de asistență ipotecare

Interesul de proprietate asupra proprietății unui soț care conferă căsătoria este, în general, un obstacol în calea statutului homebuyer pentru prima dată pentru soții proprietarilor de case. Multe state, inclusiv California, oferă asistență ipotecară pentru primii clienți, cum ar fi împrumuturi pentru plățile în avans și costuri de închidere. În plus, California oferă, de asemenea, propriul credit pentru impozitarea homebuyer pentru prima dată. Din păcate, soții, de obicei, nu se pot califica pentru a fi considerați drept cumpărători pentru prima dată în cadrul programelor de asistență ipotecară ale statului de stat sau a stimulentelor pentru credite fiscale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?
Cum să ții titlul la o casă din CaliforniaCum să ții titlul la o casă din California
Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?Care este legea pentru care terenul este deținut în comun și unul dintre proprietari moare?
Are California un credit pentru impozitul pe acasă?Are California un credit pentru impozitul pe acasă?
Forme de proprietate imobiliarăForme de proprietate imobiliară
Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
Poate un creditor să pună un drept de reținere asupra unei case dacă este acordat unui ex?Poate un creditor să pună un drept de reținere asupra unei case dacă este acordat unui ex?
Cine poate împiedica un proprietar de case?Cine poate împiedica un proprietar de case?
Ce se întâmplă dacă sunteți căsătoriți și casa nu este în numele dvs.?Ce se întâmplă dacă sunteți căsătoriți și casa nu este în numele dvs.?
» » Poate o soție să se califice singură ca un homebuyer pentru prima dată?
© 2022 OxiMrub.com