Regulamentele Fha de modificare
Dacă nu vă puteți permite plățile actuale ale ipotecilor, guvernul are mai multe programe de modificare a termenilor de împrumut. Unele sunt create special pentru proprietarii de locuințe cu ipoteci asigurați de Administrația federală pentru locuințe. Trebuie să respectați regulamentul financiar al FHA dacă doriți să vă calificați.
Primii pasi
Regulile FHA spun că creditorul ar trebui să înceapă prin a decide dacă toleranța - care vă dă un pic mai mult timp pentru a plăti - va rezolva lucrurile. De exemplu, să presupunem că vă puteți aduce cota ipotecă FHA dacă acordați creditorului 85% din venitul dvs. excedentar pentru următoarele șase luni. În loc să vă oferim modificări, creditorul trebuie să vă ofere o toleranță. În cazul în care venitul dvs. excedent nu este suficient, creditorul dvs. poate uita la modificări.
calificări
Modificarea ipotecii implică scăderea ratei dobânzii și întinderea plăților rămase peste 30 de ani. Pentru a vă califica, trebuie să fi suferit o scădere a veniturilor sau o creștere inevitabilă a cheltuielilor de când ați scos ipoteca. Excedentul dvs. de numerar în fiecare lună - banii pe care nu trebuie să îi trăiți - trebuie să fie de 300 sau 15% din venitul dvs. net, oricare dintre acestea este mai mare. Modificarea modificărilor ipotecare trebuie să reducă plata lunară a locuinței fie cu 10% din suma inițială, fie cu 100 $, oricare dintre acestea este mai mare.
Perioada de probă
Chiar și o ipotecă modificată poate să nu fie suficientă pentru a împiedica blocarea pieței. Înainte de a obține un "mod ipotecar", treceți printr-o perioadă de probă de trei luni trăind cu noul credit ipotecar. Dacă vă confruntați cu implicit iminent, încercarea durează patru luni. Doar după ce ați dovedit că vă puteți plăti ipoteca sub noile condiții, acestea devin permanente. Creditorul dvs. trebuie, de asemenea, să confirme că casa este în formă bună și încă merită împrumutul.
Hamp
Cu programul FHA Home Affordable Modification, mergi cu un pas mai departe. Creditorul vostru vă avansează bani pentru a vă aduce curent - ceea ce se numește "revendicare parțială" - precum și modificarea ipotecii. În 2012, Departamentul Locuințelor și Dezvoltării Urbane a făcut câteva modificări la liniile directoare HAMP pentru a face mai ușor să se califice. Normele anterioare au limitat datoriile totale pe care le-ați putea transfera la 55% din venitul brut - care nu mai sunt valabile. Nu v-ați putea califica dacă ați fi mai mult de 12 luni în urma plăților dvs., dar acest lucru nu mai este adevărat.
- Modificarea ratei dobânzii ipotecare
- Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?
- Hud cerințele de modificare a ipotecii
- Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
- Poate fi schimbat termenii unei note ipotecare fără a schimba ipoteca?
- Ajutor de blocare a locuinței
- Hărți ipotecare programe
- Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?
- Modificări ipotecare programe cu freddie mac
- Ce este o modificare a ipotecii și cum se procedează?
- Fha-hamp cerințele de eligibilitate
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Guvernul ajută la o ipotecă cu susul în jos
- Pot să renegocesc dobânda la ipotecă dacă mi-am pierdut slujba?
- Există un astfel de lucru ca o modificare legitimă a ipotecii?
- Programe federale de refinanțare a ipotecilor
- Programele Fha pentru proprietarii de case în dificultate
- Cum pot să blochez o rată a dobânzii pe un împrumut FHA?
- Diferența dintre proces și modificări permanente
- Modificarea modificărilor ipotecare
- Criteriile de modificare a ipotecii