Sunt pierderile deductibile pe o casă moștenită care este vândută?
Vindeți o casă moștenită cu un profit și câștigați câștiguri de capital. Dacă vă vindeți în pierdere, este posibil să puteți deduce pierderea de capital, în funcție de circumstanțele dvs. Dacă este o pierdere mare, este posibil să nu obțineți întreaga sumă scursă în acest an, dar puteți să o transferați și să o deduceți mai târziu.
Baza ta
Calculați câștigul sau pierderea de capital prin compararea prețului de vânzare cu baza proprietății. Când decedatul deținea casa, baza era prețul de cumpărare plătit pentru proprietate. Odată ce a murit, baza sa schimbat. Baza dvs. este valoarea de piață corectă a casei în ziua în care a murit. Aceasta este o afacere bună dacă casa a crescut în valoare în timpul vieții ei: nici una din această creștere nu este o valoare impozabilă dacă vinzi cu un profit.
Deducerea pierderii
Să presupunem că decedatul a cumpărat casa pentru 200.000 de dolari, dar a fost în valoare de 250.000 de dolari când a murit. Dacă vindeți pentru 225.000 $, acum aveți o pierdere de 25.000 $ în loc de câștig de 25.000 $. Dacă aveți câștiguri de capital din vânzarea altor active, deduceți mai întâi pierderea împotriva acestora. Aveți posibilitatea să deduceți până la 3.000 de dolari pierderi rămași din celelalte venituri, sau 1.500 dolari dacă sunteți căsătoriți depunând separat. Totul merge mai departe. Dacă faceți casa în casa dvs. înainte de a vă vinde, trebuie avertizat: pierderile de capital din reședința dvs. personale nu sunt deductibile.
Raportarea pierderilor
Utilizați formularul 8949 pentru a calcula pierderile de capital, apoi raportați rezultatul cu orice alte câștiguri sau pierderi de capital din Planul D. În secțiunea "Venituri", raportați câștigul total sau pierderea deductibilă în partea din față a modelului dvs. 1040. Formularele au secțiuni multiple pentru activele de capital pe termen lung și pe termen scurt. Atunci când moșteniți proprietatea, este tratată automat ca și cum ați fi avut-o pe termen lung - mai mult de un an - indiferent când o vindeți.
Transportarea
Instrucțiunile pentru Schema D includ o foaie de lucru pentru a determina cât de mult din pierderile trebuie să se efectueze înainte. Raportați pierderile înregistrate anul viitor pe Schema D și luați-o în considerare cu câștigurile și pierderile de anul viitor. Încă mai sunteți blocat cu aceeași limită de 3.000 de dolari anul viitor: dacă efectuați pierderi de peste 4.000 $ și pierdeți încă 2.000 $, veți deduce 3.000 $, apoi veți transfera peste 3.000 $ pe an după aceea. Poți să faci o pierdere în față pe o perioadă nedeterminată până când o vei deduce.
- Ce deduceri pot cere pentru taxele mele pentru vânzarea casei mele?
- Pot să-mi vând casa și să reinvesti într-o altă casă și să nu plătesc impozite?
- Impactul impozitului pe venit pentru blocarea pieței
- Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
- Când trebuie să plătiți impozitele pe câștigurile de capital?
- Cum se raportează o pierdere în timp a unei vândute pe durată limitată
- Irs, impozitele și deținerea bunurilor imobile moștenite
- Impozite la vânzarea unui duplex
- Încrederea la plata impozitului pe proprietate
- Legile privind impozitul pe proprietăți imobiliare
- Cetățenii în vârstă trebuie să depună o restituire a vânzării unei case?
- Trebuie să revendic venituri dacă vând proprietăți pe un contract de teren?
- Cum să vinzi terenuri moștenite
- Deducerea fiscală a bunurilor de închiriat atunci când este vândută la o pierdere
- Implicațiile fiscale ale pierderii valorii la domiciliu
- Înțelegerea impozitului pe câștigurile de capital imobiliar
- Impozitul pe veniturile din vânzarea proprietăților în pierdere
- Cât de mult în pierderi putem deduce pentru imobil ca un cuplu?
- Ar trebui să fac o pierdere în casa mea?
- Ce pierderi de bunuri imobiliare pot fi deduse?
- Se poate solicita asigurarea proprietarilor de locuințe cu taxe?