OxiMrub.com

Metode non-tradiționale de a vinde casa mea

Vânzătorii pot să-și asume anumite obligații pentru a economisi bani în timp ce își vând casele.

O comisie a unui agent imobiliar consumă o parte din veniturile din vânzările interne din cauza serviciilor pe care le furnizează. Împreună cu experiența pe care o aduc și accesul acestora la serviciul de afișare multiplă (MLS), brokerii imobiliari și agenții acestora petrec timpul și banii pe piața casei dvs. și îi ajută să arate bine potențialilor cumpărători. Dar dacă un proprietar este dispus să preia anumite sarcini, există modalități de a economisi bani în timpul procesului de vânzare.

De vânzare de către proprietar

De vânzare de către proprietar, sau FSBO, permite vânzătorului să evite plata a cel puțin jumătate din comisionul imobiliar. El se substituie brokerului vânzătorului și trebuie doar să plătească brokerului cumpărătorului - de obicei 2 la 3 procente din prețul de vânzare. Există servicii care permit unui vânzător să-și facă publicitate la domiciliu pe MLS contra unei taxe. În plus, există site-uri cu listă FSBO. Vânzătorul FSBO trebuie să înțeleagă cerințele de dezvăluire și obligațiile contractuale sau poate să angajeze un avocat până la oră pentru a revizui contractul final.

comerț

Pentru un vânzător care știe unde vrea să se mute, există site-uri care oferă proprietăți comerciale. În esență, doi proprietari de proprietăți își vând casele reciproc și salvează comisionul. Dezavantajul acestei metode este numărul scăzut de proprietari care își enumeră proprietatea pentru comerț. De asemenea, ambele părți își asumă un risc dacă nu călătoresc pentru a-și vedea casa și a efectua o inspecție la domiciliu. Ca și în cazul unei vânzări tradiționale, cumpărătorii și vânzătorii nu sunt încuiate până la semnarea contractului final.

Licitație online

Anumite site-uri de licitații permit proprietarilor să-și enumere casele de vânzare. Site-ul are o comision, dar pentru că sunt furnizate mai puține servicii, costul este în general mai mic decât cel pe care agentul imobiliar l-ar percepe. Ebay, de exemplu, permite vânzătorilor să stabilească o sumă de rezervă care trebuie îndeplinită înainte de vânzarea proprietății. Reglementările variază de la un site la altul și de la o vânzare la alta, iar închiderea vânzărilor poate fi stabilită la doar o săptămână după încheierea listare.

Tombolă

Pentru a strânge bani, organizațiile nonprofit se pot transforma în vânzarea de bilete de tombolă, cu premiul mare fiind o casă nouă. Comercianții obișnuiți la domiciliu pot încerca această metodă, dar nu fără riscuri. Odată ce faceți o tombală de vânzare la domiciliu, trebuie să lăsați proprietatea să meargă la titularul de bilete câștigătoare, indiferent câte bilete de loterie au fost vândute. Asigurați-vă că veți putea să vindeți suficiente bilete de loterie pentru a vă oferi un preț rezonabil de vânzare. Puteți include o clauză pe care un anumit număr de bilete trebuie vândute pentru ca concurs să treacă, dar va trebui să returnați toți banii dacă anulați tombola.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Legi de negociere cu vânzare scurtăLegi de negociere cu vânzare scurtă
Calificări de vânzare scurteCalificări de vânzare scurte
Cum pot cumpăra o casă finanțată de proprietar cu bani în jos?Cum pot cumpăra o casă finanțată de proprietar cu bani în jos?
Cum să găsiți case de vânzare de către proprietarCum să găsiți case de vânzare de către proprietar
Asistența vânzătorului pe un împrumut convenționalAsistența vânzătorului pe un împrumut convențional
Care sunt drepturile vânzătorilor pentru o vânzare în lipsă?Care sunt drepturile vânzătorilor pentru o vânzare în lipsă?
Fsbo fapteFsbo fapte
Cum se calculează comisioanele de vânzări imobiliareCum se calculează comisioanele de vânzări imobiliare
Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?
» » Metode non-tradiționale de a vinde casa mea
© 2022 OxiMrub.com