OxiMrub.com

Condiții de închiriere de reguli

Închirierea condo-ului dvs. ar putea fi împotriva regulilor.

Închirierea apartamentului dvs, fie permanent, fie ocazional, ar putea părea o idee bună. Presupunând că aveți permisiunea, vă permite să transformați o parte din imobiliare pe care nu o utilizați într-o sursă de flux de numerar care să vă ajute să plătiți taxele ipotecare și condo sau chiar să puneți bani în buzunar la sfârșitul perioadei după ce totul este plătit. Cu toate acestea, dacă nu vi se permite să faceți acest lucru, închirierea apartamentului dvs. ar putea să vă aterizeze în probleme serioase.

Condiția de restricție a consiliului

Multe placi de condominiu limitează numărul de unități care pot fi închiriate. Atunci când prea multe unități dintr-o proprietate de apartament devin chirii, poate fi mai greu pentru cumpărători să obțină credite ipotecare pe unitățile de acolo. În același timp, unele board-uri condo simt că având chiriași în loc de proprietari care locuiesc în proprietate poate reduce sentimentul de comunitate și să conducă la o uzură mai mare. În cazul în care consiliul dvs. de bord nu interzice chiriile, acesta poate încă interzice numărul de chiriașii pe care îi aveți într-un an. În timp ce acest lucru nu vă va împiedica să transformați unitatea într-o închiriere pe termen lung, vă poate împiedica să vă închiriați unitatea pe o bază de weekend.

Riscuri de încălcare

Închirierea condo-ului dvs. în încălcarea regulilor de asociere a apartamentelor poate avea consecințe grave. Presupunând că afacerea ta condo află, ar putea impune o amendă împotriva ta. Dacă nu plătiți amenda, ați putea fi dat în judecată. Odată ce biroul dvs. de con ducă la tribunal, acesta ar putea cere instanței să vă oblige să opriți închirierea unității și să plătiți taxa. Este chiar posibil ca consiliul să poată solicita instanței să-ți forțeze unitatea să fie vândută pentru a plăti orice amenzi care s-au întărit. Unele state vă cer să construiți un echilibru al amenzilor neplătite înainte de a vă risca să vă confruntați cu blocarea pieței.

Interdicții de închiriere pe termen scurt

Dacă intenționați să vă închiriați unitatea pe timp de noapte sau în week-end prin intermediul unor site-uri web care vă permit să transformați condo-ul într-un apartament și un mic dejun sau o unitate hotelieră impromptu, este posibil să încălcați legea. Unele comunități interzic închirierea pe termen scurt, cerându-vă să obțineți o licență și să colectați taxa hotelieră. Dacă locuința dvs. se află într-unul din aceste orașe, asociația dvs. poate folosi această lege împotriva dvs. pentru a vă face orașul să vă amendeze sau pentru a aplica alte sancțiuni.

Implicații fiscale

Dacă vă închiriați un apartament cu două săptămâni sau mai puțin pe an, serviciul intern de venituri nu solicită să vă raportați venitul și nu vă va permite să vă pierdeți cheltuielile. Închirieri care se întind pe o perioadă de 15 zile sau mai mult transformă apartamentul într-o bucată de bunuri imobile închiriate. Veți putea să renunțați la o parte proporțională din toate cheltuielile de funcționare ale condo-ului dvs. pentru numărul de zile pe care îl utilizați pentru închiriere, dar va trebui să raportați tot venitul. Închirierea apartamentului dvs. poate influența, de asemenea, răspunderea dvs. fiscală atunci când o vindeți, deoarece ați putea deveni responsabilă să plătiți impozitele pe orice depreciere pe care ați luat-o sau ați putea să o luați în unitatea dvs. în timp ce aceasta a fost o închiriere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dacă sunteți blocat într-un apartament, cât timp trebuie să plătiți taxa de asociere?Dacă sunteți blocat într-un apartament, cât timp trebuie să plătiți taxa de asociere?
Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?
Condițiile de asociere pentru animalele de companieCondițiile de asociere pentru animalele de companie
Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?
Ce puteți face când asociația dvs. de condominiu vă lovește cu o evaluare?Ce puteți face când asociația dvs. de condominiu vă lovește cu o evaluare?
Cum să aflați taxele de asociere la condoCum să aflați taxele de asociere la condo
Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?Pot refinanța condo-ul meu dacă crește în valoare?
Am plătit bani pentru apartamentul meu și acum vreau să finanțezAm plătit bani pentru apartamentul meu și acum vreau să finanțez
Sunt deductibile comisioanele pentru intretinerea apartamentelor?Sunt deductibile comisioanele pentru intretinerea apartamentelor?
Ce se întâmplă dacă pleci de la apartamentul tău în California?Ce se întâmplă dacă pleci de la apartamentul tău în California?
» » Condiții de închiriere de reguli
© 2022 OxiMrub.com