OxiMrub.com

Cum să includem venitul soțului / soției pe ipoteca FHA

Administrația federală a locuințelor este o agenție guvernamentală care asigură credite ipotecare. Potrivit Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane din S.U.A., FHA este cel mai mare asigurător de credite ipotecare din lume. Împrumuturile FHA prezintă condiții de plată scăzute, rate ale dobânzii competitive și cerințe de credit scazute. Dacă trebuie să includeți venitul soțului dvs. pentru a vă califica pentru o ipotecă, trebuie să completați o cerere cu dvs.

conținut

1

Evaluați datoriile dvs. combinate lunare. Datoria soțului dvs. este un factor în determinarea ipotecii. Creditorii doresc să se asigure că rata dvs. combinată a datoriei / veniturilor este suficient de mică pentru a permite plata plăcută. În California, datoria soțului dvs. va afecta capacitatea dvs. de a vă califica pentru o ipotecă FHA chiar dacă sunteți singurul debitor. Datoria include plăți pentru locuințe, împrumuturi și carduri de credit. Rata maximă preferată a datoriei-venit (DTI) nu depășește 36%.

2

Verificați scorurile de credit. Pentru un împrumut FHA, scorurile de credit trebuie să fie de 580 sau mai mare pentru finanțare completă. Începând cu luna noiembrie 2012, FHA nu va aproba un împrumut dacă dvs. sau soțul dvs. aveți un cont de colectare de peste 1.000 de dolari, dacă nu efectuați plăți. Dacă introduceți un contract de plată cu creditorul, plățile sunt facturate în DTI dvs. Creditorii solicită, de asemenea, să soluționați orice hotărâre înainte de acordarea aprobării.

3

Includeți soțul / soția în aplicație. Pentru ca venitul soțului dvs. să fie luat în considerare, trebuie să îl înscrieți ca împrumutat sau co-semnatar. Un co-împrumutat a împărțit responsabilitatea plății și o cerere de proprietate asupra proprietății. Co-semnatarii sunt răspunzători pentru plata ipotecii dacă rămâi în urmă, dar nu aveți interes pentru acasă.

4

Raportați toate sursele de venit pentru dvs. și soțul / soția dvs. Includeți veniturile obținute și neîncasate. În mod obișnuit, creditorii solicită plăți recente, formulare W-2 sau 1099, declarații fiscale sau declarații de câștig pentru a susține venitul pe care îl solicitați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
Care sunt reglementările ipotecare FHA?Care sunt reglementările ipotecare FHA?
Care sunt creditele ipotecare primare?Care sunt creditele ipotecare primare?
Definiți ipotecile convenționaleDefiniți ipotecile convenționale
Ce scor de credit este necesar pentru a obține un credit ipotecar?Ce scor de credit este necesar pentru a obține un credit ipotecar?
Ce trebuie să știu despre obținerea unui credit ipotecar?Ce trebuie să știu despre obținerea unui credit ipotecar?
FHA cerințele de împrumut de refinanțareFHA cerințele de împrumut de refinanțare
Cum de a refinanța o casă de a plăti datoria de consumCum de a refinanța o casă de a plăti datoria de consum
Hud down payment requirementsHud down payment requirements
Pot să includ venitul de la soț dacă ipoteca este numai în numele meu?Pot să includ venitul de la soț dacă ipoteca este numai în numele meu?
» » Cum să includem venitul soțului / soției pe ipoteca FHA
© 2022 OxiMrub.com