OxiMrub.com

Opțiuni pentru ipoteci cu susul în jos

Uneori oamenii se simt blocați sub ipoteca lor.

Faptul că vă aflați cu susul în jos în ipotecă este un alt mod de a spune că vă datorați mai mult pe casă decât ceea ce merită. De multe ori, acest lucru merge mână în mână cu o lipsă de bani pentru a face plăți ipotecare creditorului dumneavoastră. Când se întâmplă acest lucru, este natural să intrăm în panică. Deși există opțiuni pentru a face față acestei situații, ele sunt numeroase și unele pot fi confuze. Apoi, există preocuparea valabilă cu privire la modul în care această situație și opțiunile vor avea impact asupra scorului dvs. de credit. Deși există o mulțime de dezinformări cu privire la modul în care fiecare opțiune ar putea afecta creditul dvs., Fair Isaac Corporation (FICO) le tratează la fel, spunând: "Nu există nicio diferență între executarea ipotecilor și vânzările în lipsă sau faptele în loc de închidere , "Potrivit echipei de la myfico.com. Înarmarea cu cunoștințele este un prim pas bun din labirintul opțiunilor. Indiferent ce decideți să faceți, cu toate acestea, un avocat bun imobiliare este vital pentru acest proces.

Vanzare pe scurt

O vânzare în lipsă este un tip de tranzacție imobiliară în care casa este vândută pentru mai puțin decât suma necesară pentru a-și plăti împrumutul. O vânzare în lipsă necesită aprobarea creditorului și creditorul va dori să dovedească că valoarea casei a căzut sub nivelul datorat de dvs. și că nu sunteți în măsură să plătiți plata ipotecii. Furnizarea acestei dovezi este un proces complicat cel mai bine lăsat de un agent imobiliar sau de un avocat. Ea va compila pachetul de vânzare scurt al unui creditor, care include o analiză a pieței care arată valoarea de piață curentă a casei. Va trebui să furnizați o scrisoare de dificultate, copii de declarații fiscale, W2, declarații bancare și alte documente, în funcție de cerințele creditorului. Casa este listată spre vânzare, dezvăluind tuturor părților interesate că este vândută ca o vânzare în lipsă. Atunci când o ofertă este acceptată de către vânzător, atunci ea se adresează creditorului, care ia decizia finală cu privire la posibilitatea vânzării sau nu a vânzării. O vânzare în lipsă este un proces complicat, consumator de timp și poate fi stresant atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

Deed-In-Lieu de închidere

Procesul de executare a faptei de închidere este simplu de înțeles: pentru a evita blocarea pieței, un proprietar transferă fapta către casă creditorului și evită amenințarea unei judecăți deficiente. Unele instituții, cum ar fi Bank of America, oferă stimulente în numerar debitorilor care aleg DIL - de la 3.000 $ la 15.000 $. Împrumutații cu împrumuturi garantate de Fannie Mae au posibilitatea, dacă sunt calificați, să primească o locuință de un an la domiciliu în schimbul faptei. În plus, Fannie Mae va reduce perioada de așteptare pentru a obține un nou credit ipotecar de la patru la doi ani. Băncile și companiile ipotecare preferă fapta-în-lege din mai multe motive. Întregul proces poate fi încheiat în doar 30 de zile, iar casa este, în general, lăsată în formă mai bună decât ar fi în timpul unei strategii implicite. Dacă vă confruntați cu blocarea pieței și decideți să solicitați această opțiune creditorului dvs., faceți-o cât mai curând posibil.

Faliment

Atunci când plata ipotecară nu este singura factură neplătită din pachet, protecția împotriva falimentului poate fi o opțiune viabilă pentru dvs. Când depuneți falimentul capitolului 7 sau 13, instanța va emite un ordin de scutire. Acest ordin obligă creditorii dvs., inclusiv creditorul dvs., să înceteze toate eforturile de colectare. Orice acțiune în curs de executare trebuie să fie oprită până la ridicarea șederii. Creditorul poate cere instanței să ridice șederea. Dacă notificarea anticipată a blocării a fost deja depusă, un faliment nu va opri ceasul. Un faliment va șterge însă cea mai mare parte a datoriei dvs., deci dacă aveți nevoie de un început complet curat, aceasta este o opțiune de luat în considerare. Ca și în cazul tuturor opțiunilor de evitare a excluderii, consultarea unui avocat este imperativă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?
Deteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea ForeclosureDeteriorarea creditului: vânzarea în lipsă / blocarea Foreclosure
Cum se califică pentru o ipotecă FHACum se califică pentru o ipotecă FHA
Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?
Cum de a face o vânzare scurtă de succesCum de a face o vânzare scurtă de succes
Poti sa-ti vinzi proprietatea in ipoteca?Poti sa-ti vinzi proprietatea in ipoteca?
Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de caseÎntrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
Care sunt dezavantajele unei ipoteci de vânzare pe termen scurt?Care sunt dezavantajele unei ipoteci de vânzare pe termen scurt?
Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
Ce scor Fico folosesc creditorii ipotecare?Ce scor Fico folosesc creditorii ipotecare?
» » Opțiuni pentru ipoteci cu susul în jos
© 2022 OxiMrub.com