OxiMrub.com

Ar trebui să stau și să rezolv o casă mai veche sau să vând și să cumpăr o casă nouă?

Cântărește argumentele pro și contra de mutare față de fixarea casei curente.

Decizia fie de a vă muta într-o casă nouă, fie de a vă rezolva situația actuală, poate fi complicată de atașamente emoționale la casa dvs. Este ușor de spus când aveți nevoie de un upgrade - sunteți înghesuit, împiedicat și nefericit. Dificultatea constă în determinarea opțiunii care va aduce cel mai mare profit și satisfacție personală. Du-te în decizie cu cunoștințe și încredere pentru a vă asigura că familia ta are ani de viață bună înainte de ei în cel mai bun spațiu posibil.

alegeri

În anii trecuți, proprietarii de case ar putea să-și pună casele pe piață destul de încrezători că ar vedea un profit. Totuși, în piața imobiliară actuală în scădere, proprietarii de case nu pot primi chiar aproape de ceea ce simt că locuința lor este într-adevăr merită. Adesea, nu vor mai rămâne cu fonduri suficiente pentru a cumpăra altă casă. Ca atare, mulți proprietari decid să rămână acolo unde sunt și să-și fixeze casa lor actuală, ceea ce poate avea ca rezultat o valoare adăugată pentru proprietate. De fapt, cheltuielile pentru îmbunătățirea proprietarilor de locuințe sunt în creștere, arată analistul de la Harvard, Abbe Will, într-o emisiune Radio MarketWatch.

Avantajele relocării

Îmbunătățirea vă oferă familiei dvs. un nou început încântător într-un cartier nou și în școli noi. În plus, spre deosebire de remodelare, vânzarea și cumpărarea de case sunt eforturi pe care le-ați putea obișnui. Când vă vindeți locuința, aveți mai multe surse de asistență profesională - inclusiv agenți imobiliari, brokeri ipotecari și avocați. Cu un remodel, sunteți în general pe cont propriu. De asemenea, există numeroase avantaje fiscale pentru vânzarea casei dvs. și cumpărarea unei case noi. Cuplurile căsătorite pot câștiga până la 500.000 de dolari pentru vânzarea domiciliului dvs. principal și nu plătesc nici un impozit federal pentru venituri - fiecare câștigă până la 250.000 de dolari. Pot fi disponibile și credite fiscale pentru achiziționarea unei alte reședințe principale.

Dezavantajele relocării

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale relocării este costurile ridicate asociate vânzării unei locuințe și achiziționării unei noi locuințe. Taxele includ comisioanele agenților imobiliari, comisioanele ipotecare, taxele de evaluare, taxele de căutare a titlurilor, asigurarea titlului, taxele de înregistrare și onorariile avocaților. În plus, mișcarea poate fi stresantă. Trebuie să vă împachetați casa, să sortați obiectele, să le împachetați și să le transferați în noua locație. Mișcarea poate fi consumatoare de timp, costisitoare și periculoasă lucrurile dvs. - care pot fi deteriorate în timpul mutare.

Avantajele remodelarea

Când vă reparați casa, aveți puterea să o faceți oricum doriți. În plus, pe piața de astăzi, oamenii constată că costul remodelarea casei lor este, în general, mai mic decât cumpărarea unei locuințe comparabile, potrivit PBS.org. Presupunând că luați decizii de remodelare inteligentă, puteți vedea și un profit procentual ridicat al sumelor cheltuite, făcând decizia de a remodela și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Păstrarea pumnului înseamnă, de asemenea, stabilitate. Remodelarea permite familiei să rămână în aceleași vecini și școli.

Dezavantaje ale remodelarea

Proiectele de remodelare sunt de obicei finanțate printr-oa doua ipotecă sau linie de credit pe proprietate. Aceste tipuri de împrumuturi au, de obicei, o rată a dobânzii mai mare și condiții mai scurte de plată. Aprobările depind de capitalul propriu înainte de proiect, care nu poate fi la fel de favorabil pe o piață în declin. În plus, angajarea unui antreprenor poate fi un proces intimidant - expunerea unui proprietar la escrocherii, la prețuri umflate și la muncă neterminată. Angajarea unui contractor pe baza unei sesizări din partea familiei și a prietenilor și asigurarea că acesta are licențele și asigurarea potrivită poate ajuta la atenuarea acestui risc. Cu toate acestea, chiar și cu un antreprenor bun, procesul poate dura mult timp și poate costa mai mult decât era planificat inițial.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa vinzi o casa pe o piata proastaCum sa vinzi o casa pe o piata proasta
Ce faci dacă co-ai o casă plătită și vrei să o vinzi?Ce faci dacă co-ai o casă plătită și vrei să o vinzi?
Cum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea piețeiCum să-mi vând casa pentru a preveni blocarea pieței
Ar trebui să-mi vând acum casa sau să aștept?Ar trebui să-mi vând acum casa sau să aștept?
Când este timpul potrivit pentru a-mi refinanța ipoteca?Când este timpul potrivit pentru a-mi refinanța ipoteca?
Când este momentul potrivit să cumpărați o casă mai mare?Când este momentul potrivit să cumpărați o casă mai mare?
Care sunt beneficiile unei case care va licita?Care sunt beneficiile unei case care va licita?
Case noi vs. ForeclosuresCase noi vs. Foreclosures
Ce-ar fi dacă îmi vând casa mai puțin decât e apreciată?Ce-ar fi dacă îmi vând casa mai puțin decât e apreciată?
Sfaturi pentru cumpararea si vanzarea cartierelor de locuinteSfaturi pentru cumpararea si vanzarea cartierelor de locuinte
» » Ar trebui să stau și să rezolv o casă mai veche sau să vând și să cumpăr o casă nouă?
© 2022 OxiMrub.com