OxiMrub.com

Poate fi renunțat dacă compania ipotecară nu poate produce fapta de încredere?

Lipsa faptelor de încredere a împiedicat creditorilor să ia măsuri necontractuale de blocare.

Proprietarii de case care se află în pericol de blocare a pieței ar putea pune la îndoială capacitatea juridică a creditorilor de a exclude și mai mult, mai ales în statele nerezidente de blocare a pieței. De exemplu, California este o stare de nerecunoaștere în care faptele de încredere asociate cu bilete la ordin oferă dovezi ale datoriilor ipotecare. O decizie importantă a instanței a statuat că, fără proprietatea asupra unui act de încredere al unei proprietăți, creditorul ar putea să nu poată exclude acea proprietate.

Carne de vită v. AMHSI

"Veal v. American Home Mortgage Servicing, Inc.", o hotărâre a Curții de Circumscripție a Statelor Unite din 9 iunie 2011, afectează executarea ipotecilor. Practic, Circuitul 9 a susținut că, dacă un împrumut care se află în imposibilitatea de a încheia contractele nu poate dovedi că posedă un act de încredere al unei proprietăți, el nu poate exclude. Dovada proprietății, fapta de încredere este de obicei cea mai bună dovadă a creditorului că are de fapt dreptul de a exclude. Decizia Curții de Circumscripție din 9 mai este valabilă numai în California și în alte state din jurisdicția acestui tribunal.

Note biletului

Decizia Curții de Circumscripție din 9 mai din SUA este importantă pentru închiderea proprietarilor de locuințe, deoarece abordează notele la ordin și faptele de încredere. Decizia instanței a statuat că faptele de încredere își urmează biletele la ordin. Creditorii care dețin fapte de încredere, dar nu și biletele lor biletului de sprijin, au uneori dificultăți în a dovedi că sunt datorate datoriei legale. Creditorii care dețin bilete la ordin, dar nu și faptele lor de încredere nu sunt, de obicei, în măsură să dovedească că au proprietate și dreptul legal de a exclude o proprietate.

Încărcăturile de încredere

Începând cu luna octombrie 2012, au fost depuse procese cu proprietarii de locuințe care ridică lipsă de argumente împotriva împiedicării creditorilor. Pentru faptele de încredere și blocarea pieței, lipsa de reputație a unui împrumut care blochează contractele poate avea loc atunci când creditorul nu deține efectiv fapta de încredere. În statul de încredere, cum ar fi California, faptele de încredere pot fi încredințate de mai multe ori creditorilor diferiți, deoarece aceștia preiau serviciul ipotecar. Pentru creditori, faptele de încredere ocazional nu sunt înregistrate legal în timpul misiunii și pot fi chiar pierdute.

consideraţii

Condamnarea la negociere bazată pe fapta de încredere a creditorului nu necesită serviciile de avocați calificați în domeniul imobiliar. Experții recomandă proprietarilor de case care se confruntă cu blocarea pieței pentru a căuta consultanță juridică. Statul și diferitele instanțe federale adesea permit posesorilor de fapte de încredere să le lipsească doar bancnotele lor bilet la împrumut. Cazurile care se referă la faptele de încredere care lipsesc se confruntă deseori cu excluderea necondiționată. Creditorii în statele nerezidente de blocare a pieței sunt liberi să urmărească blocarea judiciară, chiar dacă lipsesc faptele de încredere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Se schimbă o faptă de încredere când refinanțezi?Se schimbă o faptă de încredere când refinanțezi?
Legile de blocare a casei refinanțate din CaliforniaLegile de blocare a casei refinanțate din California
Oare îi voi datora în continuare bani în cazul în care se blochează în casa mea?Oare îi voi datora în continuare bani în cazul în care se blochează în casa mea?
Definiția unui mortgage deedDefiniția unui mortgage deed
Diferențele dintre o faptă și o faptă de încredereDiferențele dintre o faptă și o faptă de încredere
Casa mea vândută la licitație: ce se întâmplă cu ipoteca mea?Casa mea vândută la licitație: ce se întâmplă cu ipoteca mea?
Proceduri de închidere: atribuirea faptei de încredereProceduri de închidere: atribuirea faptei de încredere
Poate o bancă să oprească o acțiune de renunțare?Poate o bancă să oprească o acțiune de renunțare?
Comunicări greșiteComunicări greșite
Legi privind blocarea legilor din California cu privire la împrumuturile HeloLegi privind blocarea legilor din California cu privire la împrumuturile Helo
» » Poate fi renunțat dacă compania ipotecară nu poate produce fapta de încredere?
© 2022 OxiMrub.com