OxiMrub.com

Ce ar trebui să știe un cumpărător de acasă prima dată?

Imagine modernă decorată cu gust de cameră de către MAXFX de la Fotolia.com "/>

Nu vă lăsați prinși în euforia gardului alb.

Majoritatea cumpărătorilor de case de prima dată au decis să facă o scădere financiară serioasă. Cum funcționează toate acestea depinde, în mare parte, de volumul de teme efectuate înainte de scufundări. Întrebări mari pentru primii clienți, de la preocupările financiare până la chiria veche versus cumpărarea conundrului.

Prejudecăți

Din punct de vedere istoric, americanii au clasificat casele ca investiții. Proprietarii de case se aruncă adesea asupra chiriașilor care "aruncă banii în fiecare lună". În timp ce Departamentul Locuințelor și Dezvoltării Urbane sau HUD continuă să beneficieze de avantajele deținerii unei locuințe, cum ar fi deducerea impozitelor ipotecare, Asher Hawkins de la Forbes Magazine crede că cumpărătorii de case de prima dată ar trebui să se gândească mai critic. Accidentul pieței imobiliare care a avut loc în 2008 a lăsat pe mulți proprietari să renunțe la investiții - valoarea casei lor a fost mai mică decât soldul rămas pe ipoteca lor. Dintr-o dată, închirierea nu părea o afacere atât de rea. Hawkins îndeamnă cumpărătorii de domiciliu pentru prima dată să ia în considerare toate costurile legate de proprietatea asupra locuinței - plata în avans, costurile de închidere, asigurarea, impozitul pe proprietate, întreținerea și plata lunară - contra costului de închiriere.

Geografie

Locația vă ajută cu siguranță să stabiliți dacă închirierea sau cumpărarea este o afacere mai bună. Mulți cumpărători pentru prima dată, desigur, evaluează meritele de a deveni propriul lor proprietar. Potrivit analizei de către blogul financiar MintLife, proprietarii de case din mai multe orașe sunt mai bine închiria. San Francisco ocupă locul al șaselea pe lista sa. Deoarece prețul locuințelor din San Francisco este ridicat, MintLife susține că este mai accesibilă închirierea, chiar și pe termen lung. În cazul în care un chiriaș decide să ia plonja în proprietar, locația își poate influența și ipoteca. Solicitanții de asistență guvernamentală, cum ar fi un împrumut FHA, se confruntă cu limite ipotecare. În unele locuri, aceasta nu este o problemă, totuși, pe piețele scumpe ar putea fi. Potrivit HUD, suma maximă a împrumutului pe care guvernul o va asigura pentru o locuință de o singură familie este de 729.750 de dolari în San Francisco, începând cu 2009.

Tipuri

Suferința unor proprietari, datorită creșterii locuințelor, a creat oportunități pentru primii cîțiva ani de ședință. Reduceri profunde sunt disponibile prin blocări și vânzări în lipsă. Prima se întâmplă atunci când un proprietar implică implicit împrumutul său, banca o ia și o vinde cu o reducere relativă. Acesta din urmă este un ultim efort de către un proprietar de locuințe care se confruntă cu blocarea pieței pentru a-și vinde casa pentru mai puțin decât este lăsat pe împrumutul ei. Împrumuturile Quicken oferă mai multe sfaturi pentru cumpărătorii de acasă pentru prima dată în căutarea unui contract dulce. Cumpărătorii ar trebui să vadă cât mai multe împrumuturi pentru a fi siguri că nu primesc o întreținere de ou rotten. Vânzările scurte oferă propriile lor provocări - în primul rând, ele tind să dureze mai mult pentru a se închide decât vânzările și împrumuturile convenționale.

consideraţii

Cumpărătorii de case de prima dată ar trebui să primească un start pentru acest proces, sfătuiește California Finance Finance Agency. Primii cronometri ar trebui să fie pre-aprobați pentru un credit ipotecar. Dacă potențialul proprietar are un credit rău, Agenția sugerează întâlnirea cu un creditor pentru a vedea exact cum ar putea afecta sau inhiba procesul. Primii cronometri adesea ignoră faptul că vor avea nevoie de numerar pentru o plată în avans, precum și cu închiderea costurilor. Cele mai multe state, inclusiv California, precum și guvernul federal oferă programe de asistență pentru a ajuta la aceste cheltuieli.

Expert Insight

Experții de la Quicken recomandă cumpărătorilor de acasă pentru prima dată să facă un pas înapoi înainte de a trece prin lucruri. Ei îi îndemn pe oameni să ia în considerare cumpărarea primei lor locuințe pentru a evalua dacă își pot permite cu adevărat. Costurile locuințelor nu ar trebui să depășească 25% din veniturile unei gospodării, potrivit Quicken.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Trebuie să plătesc prima dată cumpărătorii de case de credit dacă casa mea este închisă?Trebuie să plătesc prima dată cumpărătorii de case de credit dacă casa mea este închisă?
Are California un credit pentru impozitul pe acasă?Are California un credit pentru impozitul pe acasă?
Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
Poate achiziționarea pentru prima dată a homebuyer-ului fără o plată în avans?Poate achiziționarea pentru prima dată a homebuyer-ului fără o plată în avans?
Pot deduce dobânda pe o chirie?Pot deduce dobânda pe o chirie?
Care sunt avantajele unui proprietar de domiciliu pentru prima dată?Care sunt avantajele unui proprietar de domiciliu pentru prima dată?
Cum să obțineți o ipotecă homebuyer pentru prima datăCum să obțineți o ipotecă homebuyer pentru prima dată
Cât durează să se închidă primul cumpărător de acasă?Cât durează să se închidă primul cumpărător de acasă?
Poate o soție să se califice singură ca un homebuyer pentru prima dată?Poate o soție să se califice singură ca un homebuyer pentru prima dată?
Instrucțiuni pentru prima dată în domeniul homebuyer hudInstrucțiuni pentru prima dată în domeniul homebuyer hud
» » Ce ar trebui să știe un cumpărător de acasă prima dată?
© 2022 OxiMrub.com