OxiMrub.com

Cum de a refinanța: ajutor pentru proprietarii de case

Refinanțarea ar putea pune bani în buzunar.

conținut

Refinanțarea casei dvs. vă poate economisi bani atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, atunci când este efectuată corect. Potrivit Mortgageloan.com, o refinanță de origine are o varietate de beneficii. Acesta vă poate permite să economisiți bani prin asigurarea unui credit ipotecar la o rată a dobânzii mai mică. Refinanțarea casei dvs. vă poate permite de asemenea să treceți de la o ipotecă de 30 de ani la un termen de împrumut mai scurt. Există două opțiuni de refinanțare: o refinanțare pe termen scurt, care oferă proprietarilor de case doar suficienți bani pentru a-și plăti prima ipotecă și o refinanțare de retragere, care plătește vechiul credit ipotecar și plătește orice surplus de capital în numerar.

1

Determinați dacă piața este sau nu favorabilă refinanțării. Verificați ratele dobânzii și comparați-le cu momentul în care ați cumpărat casa. Potrivit lui Wells Fargo, dacă ratele dobânzilor au scăzut cu 0,5% sau mai mult, ar putea fi un moment bun pentru refinanțare.

2

Găsiți un broker ipotecar pentru a vă asigura că finalizați complet procesul de refinanțare. Brokerii de brokeraj nu sunt absolut necesari, dar pot fi în măsură să găsească dobânzi mai bune pentru refinanțarea dvs. Înainte de a alege un broker de credite ipotecare, întrebați-vă prietenii și familia pe care îi respectați pentru o sesizare. Evitați brokerii ipotecare care solicită serviciile dvs., deoarece acest lucru indică deseori un serviciu slab. Asociația Națională a Brokerilor de Credite pentru Ipoteci (NAMB) este un loc pentru a începe dacă nu aveți nicio referire. Membrii cu sigiliul de aprobare a integrității creditelor sunt de obicei de înaltă calitate.

3

Adună toată documentația. Veți avea nevoie să știți exact cât vă datorați la domiciliu și să transmiteți toate informațiile relevante potențialilor creditori. Includeți informații fiscale și salariale, declarații bancare și documente ipotecare curente.

4

Trimiteți cererea după ce ați ales un creditor.

5

Comandați o evaluare la domiciliu. Acest lucru vă va spune exact cât de mult merită casa și va permite creditorului să aprobe refinanțarea.

6

Participați la decontarea împrumutului. În conformitate cu GovLoans.us.com, veți avea trei zile pentru a trece peste toată documentația. Dacă este corect, împrumutul de refinanțare trebuie să fie complet în a patra zi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
Ce înseamnă să refinanțezi casa ta?Ce înseamnă să refinanțezi casa ta?
Costurile implicate în refinantarea ipoteciiCosturile implicate în refinantarea ipotecii
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Care sunt punctele de cumpărare pe un credit ipotecar?Care sunt punctele de cumpărare pe un credit ipotecar?
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Poți face o refinanțare cu un împrumut FHA?Poți face o refinanțare cu un împrumut FHA?
Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?
Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?
Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
» » Cum de a refinanța: ajutor pentru proprietarii de case
© 2022 OxiMrub.com