OxiMrub.com

Ce înseamnă să refinanțezi casa ta?

Evaluările la domiciliu scăzute pot deraia tranzacțiile de refinanțare.

Oamenii primesc credite ipotecare pentru a face cumpărăturile la domiciliu posibile, dar scăderea ratelor dobânzilor și a altor factori economici ar putea impulsiona debitorii să caute modalități de a economisi bani pe împrumuturi. Refinanțarea oferă o opțiune pentru proprietarii de case de a reduce plățile lunare sau de a plăti dobânzi mai mici pe parcursul împrumutului.

Definiție

Refinanțarea înseamnă, în principiu, solicitarea unui împrumut din nou. Creditorii solicită noi evaluări ale casei pentru tranzacții de refinanțare, chiar dacă evaluarea inițială este de numai câțiva ani. De asemenea, acestea necesită în general verificarea locurilor de muncă, a veniturilor familiei și a datoriilor în curs. O preaviz în procesul de refinanțare este ca orice modificări ale statutului solicitantului de la aprobarea împrumutului inițial să fie incluse. Recentele scăderi ale conturilor de economii, de exemplu, pot servi ca steaguri roșii pentru creditori.

Funcţie

Refinanțarea tranzacționează împrumutul inițial pentru un alt împrumut cu rate și termeni care servesc mai bine intereselor financiare ale proprietarului casei. Împrumutanții pot alege între termeni de 15 și 30 de ani și împrumuturi cu rată fixă ​​și variabilă a dobânzii. Deși este posibilă refinanțarea într-un împrumut cu rată variabilă a dobânzii, debitorii se deplasează, de obicei, de la valori variabile la credite fixe în rate de creștere a dobânzii.

Beneficii

Beneficiile refinanțării includ economisirea de bani pe plățile lunare ipotecare, care pot elibera un proprietar de împrumuturi împovărătoare sau uneori inaccesibile. Proprietarii de plăți mai mici fac după refinanțare la o rată a dobânzii mai mică eliberarea de numerar pentru ca ei să salveze sau să cheltuiască pentru alte necesități. Când proprietarii schimbă o ipotecă de 30 de ani pentru o ipotecă de 15 ani, ei economisesc potențial mii de dolari în interes pe întreaga durată a împrumutului. Refinanțarea unui credit ipotecar ajustabil într-un împrumut cu rată fixă ​​oferă proprietarilor garanția unei rate a dobânzii care se blochează și rămâne aceeași pe durata împrumutului. Suma lunară a creditelor ipotecare rămâne aceeași, de-a lungul duratei creditului.

consideraţii

Creditorii care au oferit inițial împrumutul ipotecar ar putea refinanța ipoteca pentru a-și menține afacerea, dar cumpărăturile pentru ipoteci reprezintă o idee bună. Toți termenii de refinanță sunt potențial negociabile. Angajații cu calificări mai bune au la dispoziție mai multe opțiuni decât cei cu scoruri medii de credit sau niveluri marginale ale veniturilor.

Economie

Când valorile acasă rămân puternice și băncile au politici de creditare liberale, refinanțarea este relativ ușoară. În economiile șubredite, însă, creditorii înăspresc cerințele de împrumut. Profitând de dobânzi mai mici devine mai dificilă.

Uneori nu este înțelept să refinanțezi. Refinanțarea are asociate taxe, astfel încât proprietarii trebuie să-și petreacă suficient timp în casă pentru a recupera investiția pe care au făcut-o cu economiile obținute prin refinanțare. Cei care iau în considerare vânzarea în câțiva ani ar putea fi mai bine să rămână doar cu ipoteca pe care o au în prezent.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Se schimbă o faptă de încredere când refinanțezi?Se schimbă o faptă de încredere când refinanțezi?
Care este un preț corect pentru costul de închidere al unei refinanțe la domiciliu?Care este un preț corect pentru costul de închidere al unei refinanțe la domiciliu?
Cine se poate califica pentru un împrumut de refinanțare FHA?Cine se poate califica pentru un împrumut de refinanțare FHA?
Opțiunile de refinanțare FhaOpțiunile de refinanțare Fha
Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?Ce fac dacă compania mea de creditare nu îmi va da un pachet de modificări?
Cum de a refinanța: ajutor pentru proprietarii de caseCum de a refinanța: ajutor pentru proprietarii de case
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?Ce opțiuni au proprietarii de case pentru a opri blocarea pieței?
Opțiuni de refinanțare scurteOpțiuni de refinanțare scurte
Cum să-mi reduc ipoteca lunarăCum să-mi reduc ipoteca lunară
» » Ce înseamnă să refinanțezi casa ta?
© 2022 OxiMrub.com