OxiMrub.com

Motivele pentru care un chiriaș poate renunța la un contract de închiriere

Închiriere semn pentru un apartament

Există multe motive pentru care un chiriaș ar dori să spargă un contract de închiriere. Din nefericire, totuși, există mai puține motive care, de fapt, permit chiriașului să renunțe în mod legal la contractul de închiriere. În majoritatea cazurilor, în cazul în care un chiriaș semnează un contract de închiriere pentru o anumită perioadă de timp, acest chiriaș este responsabil pentru plata chiriei proprietarului pentru întreaga perioadă de timp. Cu toate acestea, există mai multe situații în care încetarea anticipată a contractului de închiriere este permisă.

Starea nelocuită

Proprietarul are obligația să furnizeze un chiriaș cu proprietăți "locuite". Habitable este un cuvânt oarecum subiectiv, însă, în general, se înțelege că toate utilitățile și aparatele au furnizat o muncă, iar bunurile sau dispozitivele care le sunt furnizate nu sunt în nici un fel periculoase. Motive care ar putea face o proprietate periculoasă sunt multe, inclusiv infestări cu rozătoare sau insecte, mirosuri murdare, probleme de zgomot, ferestre sparte, încuietori defecte și așa mai departe.

Unitate ilegală

Dacă proprietatea închiriată este un garaj transformat, un subsol sau o altă structură atașată, acesta poate fi transformat ilegal sau poate nu corespunde standardelor locale de cod. Acesta este motivul obișnuit pentru care lezările sunt rupte.

Schimbarea profundă a stării de viață

O schimbare majoră a vieții este un motiv bun pentru a rupe un contract de închiriere, dar schimbarea vieții trebuie să fie una severă. Divorțul, separarea sau un loc de muncă nou într-un alt stat nu este suficient motiv suficient. Motivele care sunt valabile includ decesul, spitalizarea pe termen lung sau mutarea într-o unitate de viață asistată. Un termen îndelungat în închisoare sau nebunia chiriașului sunt, de asemenea, suficiente motive pentru a rupe un contract de închiriere. Statele precum California permit chiriașilor care sunt chemați la datorie militară să-și întrerupă contractele de închiriere.

Faliment

Dacă declarați falimentul, decretul poate include și un contract de închiriere pe care l-ați semnat. În mod similar, în cazul în care proprietarul declară falimentul sau imobilul este închis, sunteți scutit de orice obligații în temeiul contractului de închiriere.

False pretenții

Se poate întâmpla ca proprietarul care v-a închiriat proprietatea să nu fi fost proprietarul proprietății. Acest lucru ar fi motiv pentru tine de a rupe de leasing.

Promisiuni încălcate

Proprietarii uneori promite să furnizeze bunuri sau servicii cum ar fi covorul nou, o vopsea, un loc de parcare gratuit și așa mai departe. Dacă aceste promisiuni sunt în scris și nu au fost îndeplinite și v-ați plâns proprietarului despre neîndeplinirea acestor promisiuni, atunci vă puteți întrerupe contractul de închiriere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce înseamnă să renunți la apartament atunci când spargeți un contract de închiriere?Ce înseamnă să renunți la apartament atunci când spargeți un contract de închiriere?
Pot să-l întreb pe proprietarul meu pentru mai mult timp după un contract de închiriere?Pot să-l întreb pe proprietarul meu pentru mai mult timp după un contract de închiriere?
Cum să adăugați o altă persoană în leasingCum să adăugați o altă persoană în leasing
Clauze de excludere în contractele de închiriereClauze de excludere în contractele de închiriere
Diferența dintre cesiunea de leasing și subînchirierea de leasingDiferența dintre cesiunea de leasing și subînchirierea de leasing
Elemente ale evacuării constructiveElemente ale evacuării constructive
Poate proprietarul meu amenință să mă elibereze fără motiv?Poate proprietarul meu amenință să mă elibereze fără motiv?
Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…
Diferențele dintre contractele de închiriere și de închiriereDiferențele dintre contractele de închiriere și de închiriere
Cum pot face o închiriere pentru un apartament de închiriat?Cum pot face o închiriere pentru un apartament de închiriat?
» » Motivele pentru care un chiriaș poate renunța la un contract de închiriere
© 2022 OxiMrub.com