Cum pot scrie un contract Fsbo?
Singura diferență dintre un FSBO - adică "de vânzare de către proprietar" și adesea pronunțată "fiz-bo" - și o achiziție regulată este că vânzătorul a decis să nu folosească un agent imobiliar, economisind probabil mii de dolari. Sunt valabile toate cerințele normale și legile pentru încheierea unui contract de cumpărare. Dacă vă decideți să faceți o ofertă la domiciliu, puteți prezenta cumpărătorului un contract și puteți începe negocierea. Dacă doriți ca afacerea să meargă fără probleme, trebuie să vă asigurați că contractul este legal și acoperă toate punctele importante.
1
Scrie tot ce este important despre oferta ta în contract. Potrivit site-ului Avocați, care include, printre altele, prețul dvs. pentru casă - plata în avans - orice mobilier sau articole vândute împreună cu casa - o descriere legală a proprietății - data limită - un termen limită pentru proprietar acceptați clauzele dvs. de ofertă și contingență, dacă aveți nevoie de ele. Contingentele sunt condițiile în care oferta poate fi retrasă fără penalități - de exemplu, dacă nu reușiți să găsiți finanțare sau dacă nu vă puteți vinde casa actuală.
2
Negociați cu vânzătorul dacă face o contra-ofertă. Răspunsurile standard la o ofertă inițială sunt pentru a solicita mai mulți bani - pentru a schimba timpul permis pentru a vă găsi un împrumut sau pentru a vă vinde casa curentă - sau o situație în care avocatul vânzătorului trebuie să aprobe contractul. Nu trebuie să întocmești un nou contract pentru a face schimbări: le poți scrie pe documentul original, apoi tu și vânzătorul le inițiați.
3
Scrieți un addendum pentru a acoperi orice schimbări semnificative, recomandă site-ul FSBO Easy. Scrieți modificările pe care doriți să le faceți, data acordului original și contra-oferta, adresa proprietății și numele părților implicate și apoi includeți-o cu documentul original.
4
Semnează documentele. Odată ce dvs. și vânzătorul ați semnat, aveți un contract și procesul va continua la fel ca orice vânzare la domiciliu.
Lucruri de care ai nevoie
- Contract de vânzare imobiliar
Bacsis
- Dacă doriți să vă asigurați că contractul dvs. este valabil, cereți unui avocat să treacă peste el înainte de a le prezenta vânzătorului.
Avertizare
- Stări diferite au reguli diferite cu privire la structura exactă a unui contract de vânzare. Puteți găsi copii ale contractelor pentru statul dvs. online pe mai multe site-uri web - un contract standard de vânzare va face, deoarece FSBOs nu necesită nimic diferit.
- Cum pot cumpăra o locuință cu un contract de teren?
- Cum să retrageți o ofertă de contract de proprietate imobiliară
- Întrebări privind dreptul imobiliar
- Metode non-tradiționale de a vinde casa mea
- Ce este un contract preliminar de proprietate imobiliară?
- Cum de a lista o casa fsbo pe mls
- Ce înseamnă dacă o parte din imobil este în contracte?
- Ce forme sunt necesare pentru a vinde o casă de către proprietar?
- Cum cumpăr fsbo?
- Trebuie să-mi retrag oferta finală dacă un vânzător nu răspunde?
- Fsbo fapte
- Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?
- Cum sa scrie o oferta de cumparare imobiliara
- Ce înseamnă vânzarea de către proprietar?
- Cum se face cu vânzarea de către proprietar?
- Ce înseamnă "finanțarea proprietarului / fsbo"?
- Ce face un contract de proprietate imobiliară obligatoriu din punct de vedere juridic?
- Poate oferta mea pentru o casă să fie condiționată de finanțare?
- Cum cumpăr o locuință cu un contract de faptă?
- Care este intervalul de timp pentru acceptarea unei oferte pentru o casă?
- Care este diferența dintre escrow și vânzările în așteptare?