OxiMrub.com

Cum obțin fonduri cu o linie de credit de origine proprie?

Proprietarii de case cu capitaluri proprii în casele lor pot împrumuta aceste fonduri pentru a finanța alte cheltuieli. Un creditor poate oferi un cont de credit revolving unui proprietar de locuințe, permițând proprietarului casei să acceseze fonduri în același fel în care puteți utiliza un card de credit sau de debit. Obțineți fonduri cu o linie de credit de capital de origine atunci când aveți nevoie de ele. Variabila interes va fi acumulat pe banii pe care îi împrumutați, făcând o rambursare rapidă importantă.

1

Aflați de la creditorul dvs. cum veți obține fonduri atunci când aveți nevoie de ele. Puteți primi cecuri pe care le puteți scrie și în numerar pentru a accesa fonduri sau puteți primi un card de debit pe care să-l utilizați pentru a obține bani sau pentru a plăti pentru articole.

2

Cereți o sumă minimă de retragere și asigurați-vă că retragerile se încadrează în acești parametri. Aflați dacă creditorul are nevoie de un sold minim pe linia de capital a contului de credit și să rămână peste acest minim, dacă este cazul.

3

Verificați cu creditorul taxele asociate cu obținerea de bani din linia de credit a capitalului propriu. Creditorul poate percepe o taxă de fiecare dată când obțineți bani, care va fi scăzut din cont când efectuați retrageri.

4

Utilizați cecurile sau cardul de debit pentru a obține fonduri. Scrieți un cec pentru suma pe care o solicitați și luați-o la creditorul dvs. Utilizați cardul de debit pentru a efectua achiziții. Fondurile se plătesc direct din linia dvs. de credit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reguli privind capitalul propriuReguli privind capitalul propriu
Pot folosi un card de credit ca o plată în avans?Pot folosi un card de credit ca o plată în avans?
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Ce înseamnă că linia de credit de origine proprie este depășită?Ce înseamnă că linia de credit de origine proprie este depășită?
Linia de acasă a avantajelor de credit față de dezavantajeLinia de acasă a avantajelor de credit față de dezavantaje
Diferența dintre o linie de credit și un împrumut de capital propriuDiferența dintre o linie de credit și un împrumut de capital propriu
Cum funcționează a doua ipotecăCum funcționează a doua ipotecă
Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?
Cum este determinată o linie de credit pentru acasă?Cum este determinată o linie de credit pentru acasă?
Negocierea reducerii principale pe o linie de capitalNegocierea reducerii principale pe o linie de capital
» » Cum obțin fonduri cu o linie de credit de origine proprie?
© 2022 OxiMrub.com