OxiMrub.com

Cum să furnizeze un creditor ipotecar cu ocuparea forței de muncă și verificarea veniturilor

Băncile vor verifica statutul dvs. de venit și de angajare înainte de a vă aproba un împrumut ipotecar.

Pentru a vă califica pentru un împrumut ipotecar, trebuie să vă arătați creditorului ipotecar că aveți un venit lunar brut suficient pentru a efectua plățile în fiecare lună. Creditorul dvs. va dori, de asemenea, să știe că ați deținut un loc de muncă constant timp de cel puțin doi ani. Acest lucru îi asigură liniștitorilor că sunteți mai puțin riscul de neplată. Din fericire, verificarea venitului dvs. lunar brut și a statutului de angajare este o sarcină simplă, care necesită doar câteva lucrări de bază.

1

Faceți copii ale înregistrărilor necesare pentru a dovedi venitul dvs. lunar brut către creditorul dumneavoastră. De obicei, aceasta înseamnă copierea celor două cele mai recente contracte de plată, cea mai recentă declarație de cont de verificare, extrasul contului curent de economii, declarațiile federale privind impozitul pe venit în ultimii doi ani și formularele W-2 din ultimii doi ani. Faceți și copii ale situațiilor financiare care vă dovedesc obligațiile datoriei lunare, inclusiv cele mai recente declarații din alte împrumuturi - adică, auto, personal sau student - și cele mai recente declarații ale cărților dvs. de credit.

2

Furnizați creditorului numele angajatorului dvs., adresa și numărul de telefon la departamentul său de resurse umane. Creditorul dvs. poate contacta angajatorul dvs. pentru a verifica cât timp ați lucrat la companie. Creditorul dvs. poate solicita, de asemenea, angajatorului dvs. cât de mult faceți pe an. În mod alternativ, creditorul dvs. se poate baza pe informațiile din formularele W-2 din ultimii doi ani pentru a vă verifica salariul anual.

3

Trimiteți copiile documentelor financiare importante către creditor prin fax, e-mail sau prin poștă obișnuită. Creditorul dvs. va studia aceste informații pentru a determina cât de mare este o plată lunară ipotecară pentru care vă calificați. În general, creditorii doresc ca datoria dvs. lunară, inclusiv noua plată ipotecară lunară, să nu depășească 28% din venitul dvs. lunar brut.

Lucruri de care ai nevoie

• Copii ale celor două posturi de plată cele mai recente
  • Copii ale declarațiilor federale privind impozitul pe venit, ultimii doi ani
  • Copii ale formularelor W-2, ultimii doi ani
  • Copii ale declarațiilor de economii și de cont de verificare
  • Copii ale celor mai recente declarații de carduri de credit
  • Copii ale altor declarații de împrumut, inclusiv împrumuturi pentru studenți și auto

Bacsis

• Dacă nu ați avut un loc de muncă constant în ultimii doi ani - lucrați ca un freelancer sau contractor independent, puteți obține în continuare un împrumut ipotecar. Va trebui să arătați creditorilor că venitul dvs. anual a fost stabil sau în creștere în ultimii ani. Cea mai bună modalitate de a dovedi acest lucru este să oferiți creditorului dvs. copii ale declarațiilor federale privind impozitul pe venit din ultimii cinci ani.

Avertizare

• Nu mințiți despre venitul sau statutul dvs. de angajare în cererea de împrumut. Creditorii vor descoperi aproape întotdeauna dacă ești mai puțin adevărat. Și chiar dacă ați putea să-ți păcăliți creditorul, nu doriți să ajungeți la o plată lunară ipotecară pe care nu o puteți permite.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?Cum reduc rata dobânzii ipotecare fără o refinanță?
Pot să cumpăr o casă dacă am un litigiu în așteptare?Pot să cumpăr o casă dacă am un litigiu în așteptare?
FHA analiza creditului ipotecarFHA analiza creditului ipotecar
Ar trebui să-i spun băncii mele că mi-am pierdut slujba înainte de închiderea ipotecii mele?Ar trebui să-i spun băncii mele că mi-am pierdut slujba înainte de închiderea ipotecii mele?
30-Ani cerințe ipotecare30-Ani cerințe ipotecare
Ar solicita un consultant ipotecar detalii despre contul bancar?Ar solicita un consultant ipotecar detalii despre contul bancar?
Cât timp trebuie să lucrez înainte de a solicita un împrumut de locuință?Cât timp trebuie să lucrez înainte de a solicita un împrumut de locuință?
Precalificări ale unui credit ipotecarPrecalificări ale unui credit ipotecar
Cum se califică pentru o ipotecă cu rată fixă ​​de cincisprezece aniCum se califică pentru o ipotecă cu rată fixă ​​de cincisprezece ani
Cum de a preveni blocarea ipoteciiCum de a preveni blocarea ipotecii
» » Cum să furnizeze un creditor ipotecar cu ocuparea forței de muncă și verificarea veniturilor
© 2022 OxiMrub.com