Cât timp trebuie să lucrez înainte de a solicita un împrumut de locuință?
Ocuparea forței de muncă stabilă este un aspect important pentru creditorii ipotecari atunci când se determină eligibilitatea împrumutatului. Istoria ocupării forței de muncă este importantă, deoarece demonstrează tendința câștigului împrumutatului. În general, angajarea permanentă înseamnă venituri stabile și capacitatea de a rambursa ipoteca la timp. Deoarece creditele ipotecare sunt adesea deținute de Fannie Mae sau Freddie Mac sau asigurate de Administrația Federală pentru Locuințe, creditorii trebuie să adere la acele linii directoare de subscriere pentru istoria ocupării forței de muncă.
Cât de mult câștigi
Creditorii convenționali și FHA au nevoie de cel puțin doi ani de angajare verificabilă. Venitul este determinat de media câștigurilor obținute de acei angajatori. Creditorii necesită o combinație de declarații fiscale, transcrieri fiscale, W-2s și pensiunile recente de plată ca dovadă a venitului. Angajații care desfășoară activități independente cu venituri variabile sau locuri de muncă care nu pot fi verificați trebuie să demonstreze câștigurile cu 1099. Creditorii pot lua în considerare munca cu fracțiune de normă și ocuparea sezonieră în cazul în care împrumutatul poate demonstra istoria a doi ani.
Istoria dvs. de angajare
Creditorii necesită o ocupare stabilă și previzibilă, care va continua cel puțin în următorii trei ani. Debitorul ideal nu are lacune la locul de muncă sau alte fluctuații semnificative în venituri. Creditorii verifică istoricul ocupării forței de muncă prin verificarea cu angajatorii actuali și cei care au trecut, folosind o companie terță de verificare a ocupării forței de muncă, contactând direct angajatorul sau primind informațiile de la debitor pe un formular Cerere de verificare a angajării care a fost completat și semnat de către angajator .
Ce se întâmplă dacă Istoria dvs. de lucru este neclară?
FHA nu necesită o perioadă minimă de timp în care împrumutatul trebuie să fi deținut un loc de muncă - cu toate acestea, creditorul trebuie să verifice angajarea împrumutatului pentru ultimii doi ani. Un împrumutat poate avea o istorie de schimbare a locurilor de muncă frecvent în cadrul aceleiași linii de lucru, în cazul în care schimburile de locuri de muncă arată progresul continuu în venituri sau beneficii. "Stabilitatea veniturilor are prioritate față de stabilitatea locului de muncă", potrivit FHA. De asemenea, persoanele care își schimbă frecvent locurile de muncă, dar care totuși câștigă venituri coerente și previzibile, sunt considerate a avea un flux de venituri fiabile, potrivit lui Fannie Mae.
Calculul riscurilor pe baza veniturilor variabile
Salariul este cel mai previzibil tip de venit în scopuri de calificare, dar creditorii trebuie să determine și probabilitatea ca debitorii cu diferite tipuri de venituri să mențină un venit la niveluri coerente. Împrumutații cu surse de venit mai puțin previzibile includ pe cei care câștigă comisioane, bonusuri, plăți suplimentare suplimentare sau angajări în funcție de timp, cum ar fi angajații contractuali sau comercianții. Acești debitori pot fi obligați să furnizeze documente suplimentare privind venitul și angajarea pentru a folosi venitul în scopuri de calificare.
- Pot să cumpăr o casă dacă am un litigiu în așteptare?
- Cum să obțineți credite ipotecare la conversii condo
- Pot fi alocate ipoteci?
- Ce este un credit ipotecar?
- Ar trebui să-i spun băncii mele că mi-am pierdut slujba înainte de închiderea ipotecii mele?
- De ce se închid lent creditele ipotecare?
- Care sunt împrumuturile convenționale?
- Ce înseamnă atunci când trebuie să aveți un împrumut ipotecar subscris?
- Despre creditorii ipotecari secundari
- 30-Ani cerințe ipotecare
- Cât durează subscrierea ipotecară?
- Cum să-mi iau ipoteca prins
- Cum funcționează vânzarea în lipsă a unei locuințe private?
- Colectarea șomajului afectează un credit ipotecar?
- De ce băncile solicită declarații în timpul procesului ipotecar?
- Care sunt calificările unui împrumutat pentru a obține un credit ipotecar?
- Cum creditorii ipotecari verifică ocuparea forței de muncă înainte de închidere?
- Orientările Fha pentru ocuparea forței de muncă atunci când lucrează pentru un membru al familiei
- Ce este implicit iminent asupra unui împrumut ipotecar?
- Împrumuturi convenționale contra Fha
- Pot fi refuzată o ipotecă în cazul în care șomajul este probabil?