Regula FHA
Administrația federală pentru locuințe (FHA), o divizie a Departamentului pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană din Statele Unite (HUD), este cel mai mare asigurător guvernamental de credite ipotecare din Statele Unite. La 1 mai 2003, HUD a publicat o regulă care vizează prevenirea refuzului de proprietate asupra locuințelor finanțate prin ipoteci susținute de FHA. Scopul acestei reguli a fost acela de a elimina cele mai rupte cazuri de răsturnare a proprietății.
Ce este Flipping proprietatea?
Flippingul proprietății este practica achiziționării unei proprietăți, de obicei la un preț mult inferior valorii de piață, și, în curând, revânzarea la un preț semnificativ mai mare decât prețul inițial de cumpărare. Valoarea locuinței este adesea greșit interpretată în mod greșit datorită cooperării și colaborării investitorului original, a creditorului și a evaluatorului. Această practică este înrăutățitoare în natură - FHA a stabilit regula flip pentru a împiedica cumpărătorii de acasă care folosesc finanțarea FHA să cadă victima acesteia.
Flip Rule Details
Pentru ca o ipotecă garantată de FHA să fie utilizată, proprietarul înregistrării trebuie să fie vânzătorul de proprietate. Nu poate fi implicată nici o cesiune în tranzacție, iar proprietatea necesită o dovadă documentată. De asemenea, proprietatea nu poate fi vândută înainte de 90 de zile de la ultima vânzare a aceleiași proprietăți. Dacă proprietatea este revândută în termen de 91 până la 180 de zile, va fi necesară o dovadă documentată a valorii acelei proprietăți dacă proprietatea va fi revândută pentru mai mult de 100% din ultimul preț de vânzare. Regula permite FHA să solicite și să examineze dovada suplimentară a valorii evaluate a unei proprietăți revândute în termen de 12 luni.
Excepții pentru regulile FHA de tip flip
Două tipuri de revânzări de proprietăți sunt scutite de restricțiile de timp ale regulii FHA flip. Atunci când o proprietate este achiziționată de o firmă de relocare sau de un angajator în scopul relocării unui angajat, nu se aplică regula de 90 de zile. Proprietățile revândute de HUD prin intermediul inițiativei REO (Real Estate Owned) nu trebuie să respecte regula de 90 de zile. În ambele situații, în cazul în care proprietatea este revândută și va fi utilizată finanțarea finanțată de FHA, atunci se va aplica regula FHA flip.
- Hud acasă calificări
- Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?
- Cum pot calcula valoarea ad valorem?
- Întrebări privind dreptul imobiliar
- Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
- Poate un hoa restrânge contractele de leasing?
- Cum să cumpărați imobiliare imobiliare
- Cum se evaluează valoarea proprietății?
- Condițiile sau casele de oraș apreciază în valoare?
- Ce este casa de blocare?
- Cum să determinați valoarea proprietății casei dvs.
- Valoarea de piață vs. valoarea evaluată
- Definiția câștigului de capital și a capitalului propriu în ceea ce privește bunurile imobile
- Care este scopul principal al fha?
- Ce înseamnă Fha?
- Banca deținută împotriva excluderii
- Care este diferența în valoarea impozitului evaluat al proprietății și valoarea de piață?
- Dacă am cumpărat o proprietate închisă, cum are efectul acesta valoarea pentru impozitele pe…
- Definirea unei valori corecte a valorii de piață
- Consultanță în investiții imobiliare
- Valoarea impozitului la domiciliu față de valoarea evaluată