OxiMrub.com

Ce este un împrumut ipotecar cu plata balonului?

O ipotecă cu balon are o plată mare, finală, datorată după o perioadă de cinci sau șapte ani.

Baloanele de plată ipotecare sunt cel mai adesea folosite împreună cu investiții imobiliare sau imobiliare comerciale. Acestea sunt structurate pentru investitorul care dorește să dețină o proprietate pentru o perioadă limitată de timp și dorește să aibă o plată ipotecară lunară redusă. Riscurile financiare cu o ipotecă cu balon sunt semnificativ mai mari decât cu un credit ipotecar convențional.

Funcţie

O ipotecă cu o plată cu balon necesită plăți lunare ipotecare pe o perioadă de cinci sau șapte ani, apoi o plată cu balon a restului soldului ipotecar. Plățile lunare pentru perioada înaintea balonului sunt datorate, de regulă, pe baza unui program de amortizare de 30 de ani. În timpul perioadei de plată lunară, o parte din soldul principal va fi plătită, însă plata balonului va reprezenta o parte semnificativă din soldul original al împrumutului.

Potenţial

O ipotecă cu balon este utilizată pentru a obține o plată lunară redusă pentru o investiție imobiliară pentru o perioadă limitată de timp. Plata lunara cu o amortizare de 30 de ani va fi mai mica decat in cazul in care imobilul este finantat cu o ipoteca de 15 sau 20 de ani. Rata dobânzii pentru perioada de cinci sau șapte ani poate fi mai mică decât rata pentru o ipotecă cu rată fixă ​​de 30 de ani. Obiectivul cu o ipotecă de plată cu balon este obținerea unei plăți lunare fixe mici, cu planul de vânzare a proprietății cu un profit înainte de plata plată a balonului.

consideraţii

Atunci când plata în balon este datorată, împrumutatul trebuie să plătească integral soldul sau să refinanțeze plata balonului cu un alt credit ipotecar. Multe ipoteci cu un balon permit împrumutatului să prelungească ipoteca la ratele dobânzii în vigoare la momentul în care balonul este datorat. Pentru a putea beneficia de prelungire, împrumutatul trebuie să fie la curent cu ipoteca fără plăți întârziate în ultimul an. Pot exista alte limitări privind capacitatea împrumutatului de a extinde sau de a reseta ipoteca.

Semnificaţie

O persoană care cumpără proprietăți cu o ipotecă cu baloane trebuie să fie foarte sigură că va putea să vândă proprietatea sau să-și plătească balonul când se plătește o plată mare. Un investitor cu suficiente active pentru a cumpăra integral proprietatea poate alege să utilizeze o ipotecă cu baloane pentru a-și păstra capitalul în alte scopuri și pentru a exploata potențialele câștiguri ale prețului proprietății. O ipotecă cu o plată cu balon trebuie comparată cu alte opțiuni de finanțare.

Avertizare

Valoarea proprietății finanțate trebuie să rămână la un nivel sau să crească dacă folosirea unei ipoteci cu balon este de lucru. Plățile lunare pe un program de amortizare de 30 de ani nu vor reduce cu mult nivelul soldului ipotecar. În cazul în care proprietatea a scăzut în valoare până la data plății balonului, poate fi foarte dificil să refinanțeze soldul sau să se vândă proprietatea fără să se plătească bani în plus pentru a plăti soldul plății balonului. Riscurile unui ipotecar de plată cu baloane ar trebui să fie luate în considerare în mod serios înainte de a folosi una pentru a finanța o proprietate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum obțin o plată ipotecară scăzută?Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
Cum să resetați ipotecile balonuluiCum să resetați ipotecile balonului
Cum pot crea un tabel de amortizare a împrumuturilor în Excel?Cum pot crea un tabel de amortizare a împrumuturilor în Excel?
Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?
Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?
Cum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizateCum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizate
Ce împrumut ar trebui să obțin dacă nu plănuiesc să trăiesc în casă?Ce împrumut ar trebui să obțin dacă nu plănuiesc să trăiesc în casă?
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Cum să amortizeze un credit ipotecarCum să amortizeze un credit ipotecar
Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecarCum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
» » Ce este un împrumut ipotecar cu plata balonului?
© 2022 OxiMrub.com