OxiMrub.com

Reguli pentru cumpărarea unei locuințe non-primare

Creditorii pot viziona o casă de vacanță ca o investiție riscantă.

O casă non-primară poate fi o casă de vacanță, o casă de închiriere, o proprietate de investiții pe care intenționați să o revindeți, sau o combinație a celor trei. Pentru a cumpăra unul dintre aceste tipuri de proprietăți, urmați aceiași pași ca atunci când ați cumpărat casa principală: Găsiți un creditor, calificați pentru o ipotecă, negociați ratele dobânzilor și termenii și închideți-vă. În ciuda acestor similitudini, poate fi mai dificil să cumpărați o locuință non-primară.

Definiții

Reședința dvs. principală este cea pe care o locuiți în cea mai mare parte a anului sau se așteaptă să trăiască în momentul în care o cumpărați. O a doua casă sau o casă de vacanță este una pe care o ocupați o parte a anului, indiferent dacă este o lună în vară sau patru luni în timpul iernii. O investiție imobiliară, cum ar fi o casă de închiriat, nu este deloc o casă: ați cumpărat-o pentru a câștiga bani. Anumite case se potrivesc mai multor categorii, de exemplu, o casă de vacanță pe care o închiriați atunci când nu o utilizați.

Ipoteci

Anumiți creditori văd creditele ipotecare de la casa de vacanță ca o investiție riscantă, deoarece aveți mai puțin de pierdut într-o împiedicare decât dacă ați pierdut casa principală. Este posibil să trebuiască să căutați din greu pentru a găsi o afacere bună deoarece anumite bănci nu vor scrie ipoteci pentru casele de vacanță în timp ce altele doresc rate mai mari ale dobânzii. Dacă nu intenționați să locuiți deloc în casă, investitorii consideră ipoteca un risc mult mai ridicat și o taxă corespunzător mai mare. Înșelătorii înșelătoare despre intențiile dvs. pentru casă sunt fraudele ipotecare.

Credit

Având un scor bun de credit este întotdeauna important atunci când se aplică pentru o ipotecă, dar este chiar mai important atunci când o investiție de proprietate este implicat. Dacă scorul dvs. de credit este sub 740, rata dobânzii dvs. va fi mult mai mare decât dacă scorul ar fi depășit acest număr. Nu puteți cumpăra asigurare ipotecară, care protejează creditorul dacă aveți o plată scăzută în jos, deci 20% în jos este minim și 25% este preferabil. Unii creditori vor, de asemenea, să știe că ați salvat deja mai multe luni de plăți ipotecare, astfel încât dacă o casă de închiriere este goală pentru o perioadă, vă puteți permite să plătiți.

consideraţii

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra casa și flip it, fiți atenți: Dacă casa nu se mișcă, sunteți blocat cu o ipotecă și alte cheltuieli pe care nu ați plănuit să plătiți. În general, trebuie să cântăriți efectul asupra finanțelor înainte de a cumpăra și să examinați și alte aspecte ale proprietății. Dacă faceți cumpărături în timpul iernii pentru o casă de vară, cereți fotografii despre cum arată casa în vară. Dacă proprietatea este în afara orașului, discutați cu cineva care cunoaște zona despre viața de acolo.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriațiCum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
Diferențele dintre regulile ocupate de proprietari pentru freddie mac și fannie maeDiferențele dintre regulile ocupate de proprietari pentru freddie mac și fannie mae
Ce împrumut ar trebui să obțin dacă nu plănuiesc să trăiesc în casă?Ce împrumut ar trebui să obțin dacă nu plănuiesc să trăiesc în casă?
Ordine de retragere FhaOrdine de retragere Fha
Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?
Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
Orientări privind ocuparea FhaOrientări privind ocuparea Fha
Aveți două ipoteci?Aveți două ipoteci?
Pot să-mi închiriez casa și să primesc un alt împrumut pentru a-mi cumpăra unul nou?Pot să-mi închiriez casa și să primesc un alt împrumut pentru a-mi cumpăra unul nou?
Pot să iau deducerea dobânzii ipotecare la domiciliu pe mai multe case?Pot să iau deducerea dobânzii ipotecare la domiciliu pe mai multe case?
» » Reguli pentru cumpărarea unei locuințe non-primare
© 2022 OxiMrub.com