OxiMrub.com

Orientări privind ocuparea Fha

FHA solicită să vă ocupați de casa imediat după închidere.

Anumite programe de împrumut sunt create pentru a ajuta cumpărătorii pentru prima dată să devină proprietari de case. Aceste împrumuturi oferă de obicei plăți reduse în jos și linii directoare flexibile pentru a vă ajuta să vă calificați. Administrația federală pentru locuințe ajută cumpărătorii cu venituri mici și moderate, care au provocări de credit, pentru a obține împrumuturi la domiciliu, promițând să ramburseze creditorii dacă proprietarii de locuințe sunt implicați. În majoritatea cazurilor, FHA cere să ocupați locuința ca domiciliu principal.

Cele elementare

Obligația FHA de ocupare a proprietarilor împiedică investitorii să beneficieze de programul de asigurări guvernamentale. O reședință principală este locuința pe care o ocupați pentru o majoritate a anului calendaristic, potrivit Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane, care stabilește orientările FHA. Cel puțin un împrumutat care semnează instrumentul de securitate și nota de împrumut trebuie să locuiască acasă pentru a îndeplini cerința de ocupare a proprietarului.

Identificare

Creditorul FHA vă verifică intenția de a ocupa locuința ca domiciliu principal pe baza cererii de împrumut. Trebuie să indicați acest lucru în Aplicația împrumutului rezidențial uniform, secțiunea a doua, intitulată "Informații despre proprietate și scopul împrumutului". Cererea are trei categorii de ocupare: reședință primară, reședință secundară și investiție. Debitorii FHA trebuie să aleagă reședința primară, cu excepția cazului în care aceștia se califică pentru o excepție de la regula proprietarului ocupant.

excepţii

FHA face excepții pentru debitorii care intenționează să-și folosească locuința ca și reședință principală, dar au motive imperioase să nu o facă. Puteți obține un alt împrumut FHA fără să vindeți sau refinanțați fosta locuință, dacă trebuie să vă mutați într-o zonă în afara distanței rezonabile de a munci la distanță de cel puțin 50 de mile. O creștere a numărului de persoane aflate în întreținere care necesită obținerea unei case mai mari se poate califica, de asemenea, drept o excepție. Împrumutații care se mută dintr-o ședere principală din cauza divorțului pot obține un alt împrumut FHA pentru a-și cumpăra propria ședere principală.

Stabilirea ocupației

FHA vă cere să ocupați casa în termen de 60 de zile de la semnarea instrumentului de împrumut de împrumut, iar ocuparea "bona fide" trebuie să continue timp de cel puțin un an, potrivit FHA. Deoarece puteți trăi numai într-o casă pentru o majoritate a anului, FHA interzice unui împrumutat să aibă mai mult de un împrumut la un moment dat, cu anumite excepții. După înființarea inițială a ocupării proprietarului, nimic nu vă împiedică să vă mutați de acasă și să o închiriați, cu excepția cazului în care doriți un alt împrumut FHA.

consideraţii

Cel puțin unul dintre debitori pentru o proprietate cu mai multe unități trebuie să trăiască într-o unitate timp de cel puțin un an pentru a îndeplini cerința de ocupare a proprietarului. Împrumutanții care nu locuiesc în proprietate sunt cunoscuți ca debitori care nu sunt proprietari-ocupanți. Un debitor care nu ocupă un loc de muncă care ajută un alt debitor al unui ocupant să primească un împrumut FHA se poate califica pentru a obține un alt împrumut FHA pentru propria sa reședință primară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este cutoff pentru fha jumbo?Care este cutoff pentru fha jumbo?
Diferențele dintre regulile ocupate de proprietari pentru freddie mac și fannie maeDiferențele dintre regulile ocupate de proprietari pentru freddie mac și fannie mae
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Prima dată cumpărător de origine ocuparea forței de muncă și cerințele de utilizarePrima dată cumpărător de origine ocuparea forței de muncă și cerințele de utilizare
Fha și harpa sunt la fel?Fha și harpa sunt la fel?
Poate achiziționarea pentru prima dată a homebuyer-ului fără o plată în avans?Poate achiziționarea pentru prima dată a homebuyer-ului fără o plată în avans?
Pot să-mi închiriez casa cu ipotecă FHA?Pot să-mi închiriez casa cu ipotecă FHA?
Orientări privind asigurarea ipotecară FHAOrientări privind asigurarea ipotecară FHA
Diferite tipuri de împrumuturi la domiciliu disponibile pentru cumpărătorii pentru prima datăDiferite tipuri de împrumuturi la domiciliu disponibile pentru cumpărătorii pentru prima dată
Despre creditele pentru cumparatori de prima data la domiciliuDespre creditele pentru cumparatori de prima data la domiciliu
» » Orientări privind ocuparea Fha
© 2022 OxiMrub.com