OxiMrub.com

Când trebuie un rezident să fie informat despre o blocare a pieței?

Creditorii trebuie să informeze locuitorii din California cu privire la blocarea pieței.

Legile statului stabilesc modul în care sunt procesate furturile - judiciare sau extrajudiciare - și stabilesc termenul pentru notificări către debitor. Foreclosures în California sunt în principal non-judiciare, deși arestări judiciare sunt permise. Creditorul poate folosi metoda ne-judiciară dacă există o clauză de putere de vânzare în fapta de încredere.

Eliminarea blocării blocării

Creditorul trebuie să contacteze debitorul pentru a discuta despre evitarea blocării înainte de începerea procesului formal de blocare a pieței în California. Acest lucru se întâmplă în mod obișnuit după ce există o plată ratată. Creditorul furnizează împrumutatului informații despre alte opțiuni, cum ar fi o modificare a împrumutului, în timpul acestei discuții inițiale. Debitorul are dreptul să accepte sau să respingă orice ofertă prezentată de creditor. De asemenea, debitorul poate solicita o a doua ședință de evaluare care să fie programată în termen de 14 zile de la prima. Dacă în timpul perioadei de evaluare nu este convenit niciun plan de evitare, creditorul poate începe procesul de blocare.

Notificare de implicit

În cazul în care creditorul decide să închidă, o notificare de neplată este înregistrată în registrul public al funcționarului județean în care se află proprietatea. Anunțul nu poate fi depus până la 30 de zile de la evaluarea de evitare a blocării. O copie a notificării este trimisă debitorului în termen de 10 zile de la înregistrare. Anunțul de neplată informează împrumutatul că are 90 de zile să plătească sumele datorate în trecut și să recupereze plățile sau proprietatea va fi vândută la licitație.

Comunicare de vânzare

O notificare de vânzare este depusă dacă 90 de zile trec de la înregistrarea notificării de neplată și debitorul nu este în măsură să plătească. Notificarea de vânzare este trimisă debitorului prin poștă certificată și trimisă în locații publice, inclusiv pe proprietatea în sine și pe tribunal. Anunțul explică faptul că proprietatea va fi vândută prin licitația unui mandatar și indică data, ora și locația vânzării. Vânzarea trebuie publicată într-un ziar local timp de cel puțin trei săptămâni înainte de vânzare. Deci, cel mai devreme vânzarea poate avea loc după anunțarea este depusă este de 21 de zile. Împrumutatul are dreptul să oprească vânzarea prin restituirea soldului total neplătit până la cinci zile înainte de data vânzării.

Licitaţie

Cumpărătorii potențiali pot participa la licitație pentru a licita asupra proprietății. În mod obișnuit, licitarea începe la suma creditului. Proprietatea va fi vândută ofertantului cel mai mare, care trebuie să plătească integral la data vânzării. Dacă nimeni nu licitează, creditorul ia proprietatea în mod prestabilit. Administratorul emite o faptă către ofertantul câștigător, iar proprietatea îi aparține acum. Cu toate acestea, în cazul în care debitorii încă mai locuiesc în proprietate, ofertantul trebuie să le deservească cu o notificare scrisă pentru a ieși din casă în termen de trei zile. Dacă aceștia ignoră această notificare, ofertantul câștigător trebuie să solicite ajutorul instanței pentru evacuare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să soluționați o datorie ipotecarăCum să soluționați o datorie ipotecară
Cum să știți dacă aveți un împrumut de domiciliu fără recursCum să știți dacă aveți un împrumut de domiciliu fără recurs
Ce se întâmplă cu un proprietar în blocare?Ce se întâmplă cu un proprietar în blocare?
Fapte în locul consecințelor de executare a blocăriiFapte în locul consecințelor de executare a blocării
Legile de blocare a casei refinanțate din CaliforniaLegile de blocare a casei refinanțate din California
Cum să plecați de la un credit ipotecar răuCum să plecați de la un credit ipotecar rău
Ar trebui să particip la închiderea mea?Ar trebui să particip la închiderea mea?
Trebuie să fie înregistrată o blocare a pieței?Trebuie să fie înregistrată o blocare a pieței?
Cât timp vă puteți întârzia înainte de a se realiza blocarea pieței?Cât timp vă puteți întârzia înainte de a se realiza blocarea pieței?
Casa mea vândută la licitație: ce se întâmplă cu ipoteca mea?Casa mea vândută la licitație: ce se întâmplă cu ipoteca mea?
» » Când trebuie un rezident să fie informat despre o blocare a pieței?
© 2022 OxiMrub.com